Fondul Monetar International vrea sa preia controlul total in Romania.

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Analistul economic Ilie Șerbănescu a declarat că FMI face un experiment in România si ca pretentiile sale recente reprezinta o smecherie prin care Fondul Monetar International vrea sa preia controlul total in Romania.loading...

Analistul politic spune ca deficitul bugetar de 0.9%, cerut de FMI, si despre care Guvernul a spus ca este inacceptabil, reprezinta un ‘lant de gat’ pentru Romania.

“40 de ani acest Occident s-a dezvoltat pe baza deficitului bugetar, era laudat si ridicat in slavi, deficitul bugetar inseamna ca poti din fondurile care sunt imobile sa le activezi punandu-le la lucru in investitii. Dupa ce ei s-au dezvoltat vin si spun ca noi nu mai avem voie la deficit bugetar, deci trebuie sa incremenim sub-dezvoltati. Nu are acelasi impact in Germania, de exemplu, care e tara deja devoltata, ca in Romania, caruia ii pui un lant de gat si nu se mai poate dezvolta. Este o porcărie. Ce se va intampla, nu stiu, parerea mea este ca in negocierile cu FMI intri cu parerile tale si iesi cu parerile lui pentru agita, vantura amenintari carora nu le poti face fata. Deficitul de o,9% este un experiment facut pe Romania, facut ca pe cobai. Acest asa de laudat acord cu FMI este o nenorociere. Povestea asta cu deficitul este o poveste pentru ca ei sa ramana aici in continuare pentru alte lucruri, dar nu vreau sa spun mai multe (…) poporul asta inca traieste, inca supravietuieste, pe baza existentei a 3 mosteniri lasate din comunism, bune sau rele, anume sistemul de sanatate, sistemul public de pensii si sistemul locativ, asta vizeaza ei, sa preia aceste lucruri, sa le distruga si sa ne transformam chiriasi in propria tara din toate punctele de vedere. Este o smechereala pentru alte motivatii”, a declarat Ilie Serbanescu la Antena 3.
http://www.stiripesurse.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Deci am fost minţiţi de DNA, CEDO condamnă România şi Lituania în cazul presupuselor centre de detenţie secrete ale CIA !

Curtea Europeană a Drepturilor Omului (CEDO) a decis joi că România a comis mai multe

SUA ne ameninta: ”ori gaze de sist si Rosia Montana, ori va izolam, sau va paste razboiul”

SUA santajeaza Romania: ”Ori lasati americanii sa extraga gaze de sist pentru a le vinde

EXCLUSIV ! Fetiţă torturată de psihologii Barnevernet! (VIDEO)

Un personaj sinistru, Turid Kavli  o „psiholoagă” Barnevernet, anchetează copiii ore în şir manipulându-i să

Unitatea militară din Târgoviște în care soții Ceaușescu au fost executați în 1989 va fi transformată în mall

Dezvoltatorul imobiliar Prime Kapital, fondat de un grup de oameni de afaceri din Africa de

Închide