marți, februarie 19, 2019

Fondatorul WikiLeaks, declaraţii incendiare despre anexarea României pe cale informatică

Conspiratii Masonerie Politica Simboluri
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Acesta spune că SUA preiau controlul mai multor ţări pas cu pas, printre ele aflându-se inclusiv România 

Declaraţiile lui Julian Assange, sunt pur şi simplu incendiare. Fondatorul site-ului WikiLeaks a acuzat cu duritate Statele Unite ale Americii despre care spune că ar fi comis abuzuriextrem de mari. El a făcut referire la faptul că americanii omoară oameni pe ascuns şi îi închide în puşcării secrete, fără ca aceştia să aibă parte de un proces democratic.

loading...
Assange mai spune că SUA corup ţara noastră şi îndeamnăstatul român să demareze o anchetă referitoare la acuzaţiile aduse despre existenţa închisorii serviciilor secrete americane pe teritoriul ţării noastre.

Toate aceste afirmaţii incredibile au fost făcute în cadrul unei dezbateri-interviu pentrugandul.info pe cale virtuală. Discuţia a avut loc pe fondul unei iniţiative care a aparţinut organizaţiei non-guvernamentale denumită Frontline Club Bucarest.

Fondatorul WikiLeaks a spus că Rusia nu este un pericol atât de mare precum este el prezentat şi că Moscova nici nu ar avea nevoie de închisorile secrete de tip CIA ca să ofere ceea ce i-ar cere România în relaţia cu Federaţia Rusă. În schimb, România este anexată încetul cu încetul pe cale informatică.

Assange a mai afirmat că tot americanii încearcă să preia controlul în spaţiul ex-sovietic, prin acelaşi sistem informaţional. Mai mult, el a sugerat ţării noastre să nu mai facă concesii Statelor Unite doar de dragul protecţiei pentru că nu ar fi necesar, mai afirmă el, folosind expresia ” e porcărie absolută”.

Julian Assange a dat chiar şi sfaturi jurnaliştilor români, îndemnându-i să încerce să apere principiile unei prese libere, în măsura în care o pot face dar una cât mai mare. Jurnaliştii ar trebui să stea atenţi, supraveghindu-i pe cei de la putere.

Cuvintele fondatorului WikiLeaks au provocat interes dar şi uimire, pentru felul vertical în care au fost spuse. De menţionat că el a primit azil politic din partea Ecuadorului prinambasada acestui stat la Londra în anul 2012.

Până la această oră nu există o reacţie oficială a autorităţilor de la Bucureşti cu privire la afirmaţiile lui Assange, mai ales că expuse spaţiului public, ele pot produce oarecare nedumerire în rândul societăţii româneşti.

Julian Assange a fost acuzat de SUA pentru divulgarea unor documente de importanţă primordială, prin publicarea pe site, mai ales că erau militare şi de ordin diplomatic.

Jurnalistul de origine australiană a fondat WikiLeaks în anul 2006 după care, în mod regulat, pe celebrul portal au fost date publicităţii informaţii secrete care i-au mărit faima.

El a fost acuzat totodată şi de agresiune sexuală, motiv pentru care poliţia din Marea Britanie a reuşit să îl aresteze în anul 2010 datorită unui mandat european care viza reţinerea lui, la acţiunea autorităţilor din Suedia.

 


Sursa: http://ro.blastingnews.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Fondatorul WikiLeaks, declaraţii incendiare despre anexarea României pe cale informatică

  1. Intradevar, americanii trebuiesc pusi cu botu’ pe labe ! Intrebarea e:
    cine sa-i puna ? Cei mai multi dintre jurnalistii nostri fac in pantaloni numai cand aud de americani _ unii fac de frica, altii de placere, principalul ca, oricum, au pantaloni uzi _ si unii si altii !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Citește mai multe:
Judecător din CSM: Suntem obligați să acceptăm adoptarea copiilor de către homosexuali

Potrivit standardelor drepturilor omului, nu putem fi obligati sa acceptam casatoria homosexualilor (oricum Codul nostru civil o interzice) dar suntem...

TUDOR CHIRILA CHEAMA LUMEA IN STRADA

Tudor Chirila a postat pe facebook: “Mai țineți minte linsajul mediatic și virulența postacilor împotriva oricui îndrăznea să spună ceva...

SRI – la răscruce, a venit momentul despăducherii de chelneri şi repetenţi

Ieri a fost pus sub acuzare oficial Virgil Măgureanu primul şef al SRI, fondatorul instituţiei şi cel care şi-a lăsat...

Președintele Bulgariei susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei

Președintele Bulgariei Rumen Radev susține anularea sancțiunilor împotriva Rusiei și a declarat că este dispus să-l invite pe președintele Rusiei...

Închide