Fondatorul partidului #rezist este un fost angajat al SRI care a ajuns să fie executat silit pentru neplata pensiei alimentare pentru fiica sa

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Protestele sub marca #rezist s-au desfășurat în mai multe orașe din țară, iar Folică Petrică, fost angajat al Brigăzii Antitero din cadrul SRI, a depus actele la Tribunalul București pentru înființarea partidului cu același nume.

Acesta, care deține și marca #rezist, este executat silit pentru că nu a plătit, timp de șase ani, pensia alimentară pentru fiica sa în vârstă de 11 ani, anunță Cotidianul.


El s-a mai aflat în aceeași situație și în urmă cu patru ani, însă atunci mama fetiței sale a acceptat să renunțe la executarea silită, după ce fostul concubin i-a promis că va plăti pensia alimentară.

„Într-adevăr, m-a rugat să retrag acțiunea, că devenise consilier municipal la Timișoara și nu voia să se facă de râs. O perioadă s-a ținut de cuvânt și mi-a trimis câte 400 de lei pe lună, dar la finalul mandatului de consilier a uitat din nou de fiica sa”, a spus Lucreția Făget pentru aceeași sursă.


Ea se plânge că a fost nevoită să-l dea în judecată pe Folică pentru că acesta nu a vrut să-și recunoască fata.

„Ce să vă zic? S-a folosit de mine, mi-a mâncat banii și nici n-a vrut să audă de copil. Testul de paternitate a dovedit clar că e fata lui. Cât a lucrat la brigadă, pe aeroport, zicea tot timpul că are de îndeplinit misiuni secrete, ori de câte ori îi suna telefonul. El și-a văzut fata pentru prima dată când ea avea deja 8 ani, deși eu nu l-am împiedicat niciodată să o viziteze. Nu numai că îl execut silit, dar îi și fac plângere penală, să recuperez pensia alimentară pe care nu a plătit-o fetei timp de 6 ani”, a declarat Lucreția Făget.

Lucreția făget a mai spus că fostul său partener stă acum la o altă iubită, la trei străzi distanță, dar refuză să-i răspundă până și la telefon fiicei sale, nicidecum să o viziteze.

Folică Petrică, participant activ la demonstrațiile desfășurate în primăvara acestui an sub deviza „#rezist”, spune că fosta sa iubită face jocul PSD-ului, care vrea să-l facă de râs.

„Nu sunt cuvintele ei. Cineva o învață să spună lucrurile astea. Este manevrată de PSD-iști. Persoana vrea să mă șantajeze. E adevărat că de câteva luni nu am mai plătit pensia alimentară, dar nu am niciun venit. De unde să plătesc?”, se apără Folică.

În declarația sa de avere din anul 2015 apar, la capitolul proprietăți, un autoturism din 1995 și un hectar de teren arabil moștenit în Alexandria. „Nu am proprietăți pentru că astea sunt posibilitățile unui cetățean onest în ziua de azi, deși am fost sportiv în lotul național de judo și am lucrat 17 ani la Brigada Antitero”, a mai spus Folică.

„Aștept decizia Tribunalului București pentru înființarea Partidului #rezist. Or să vină mulți alături de mine. Am fost în stradă și am zis că e momentul să trecem la nivelul următor. Partidele de pe actuala scenă politică își declară o doctrină pe care însă nu o urmează. Partidul al cărui fondator sunt va fi un partid de dreapta, antisistem. Am foarte mulți adepti. Partidele astea, de acum, or să aibă mari surprize cu partidul meu”, a declarat Folică Petrică.

Începând din anul 2012, acesta a fost membru în trei partide. A început cu PP-DD, a continuat cu PNL, unde ajunsese chiar în Biroul permanent, dar și-a încheiat cariera politică în PND. Folică a fost, pentru trei ani, consilier local la Primăria Timișoara, după ce i-a luat locul unui consilier PP-DD care decedase.

 

Sursa: activenews.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Soţia lui Mihai Răzvan Ungureanu încasează în continuare 84.000 euro de la OMV Viena

Mihai Răzvan Ungureanu este din nou şeful SIE, numit şi susţinut de Klaus Iohannis. Declaraţia

Col. (r) Marin Neacşu: România lui #rezistă

Holzindustrie Schweighofer rezistă Mare găselniţă, un nou slogan face furori în România. După „Jos comunismul!”,

Ungaria ATACĂ România: Ministrul de Externe de la Budapesta lansează critici dure la adresa Bucureștiului

Ungaria încearcă să construiască relaţii 'civilizate' pe bază de 'respect reciproc' cu România, dar măsuri

Vă mai amintiți când Iohannis vizita un spital privat in Brașov, nu unul de stat unde se afla Călin, tânărul de 29 de ani care și-a strans singur 200.000 de euro pentru un transplant?

  Va mai amintiti cand Iohannis vizita spitale private prin Brasov, private nu de stat

Închide