joi, ianuarie 17, 2019

Florin Bădiță, omul din spatele paginii „Corupția ucide”: impostor intelectual, anti-creștin și autor al listelor care urmăresc cenzurarea adversarilor incomozi. Imagini șocante cu un organizator al protestelor

Capitalism Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Conform celor de la Cotidianul, una dintre forțele de mobilizare a oamenilor a fost pagina de facebook, „Corupția ucide”. Sursa citată precizează că în spatele paginii s-ar afla Florin Bădiță.
Florin Bădiță este cunoscut opiniei publice după ce în 2015 a făcut publică o listă de siteuri incomode pentru discursul mainstream, despre care ActiveNews a scris aici. În zelul său, acesta a expus și datele personale ale celor care dețin acele siteuri, încălcând legea 677/2001 privind datele cu caracter personal.
Ulterior, acesta a șters datele, dar imaginile au rămas.
Florin Bădiță este organizatorul „Zilei fără pantaloni” la metroul bucureștean, eveniment obscur din peisajul Capitalei României.
Acesta și-a trecut în CV urmarea unor cursuri la o facultate privată din București, neabsolvită, dar și a unor cursuri obscure de pe internet, despre care a spus că sunt universități! Omul este un anti-creștin fervent, menționând într-un interviu că a „adus în discuție îndoctrinarea religioasă din școli, precum și lipsa în curricula școlară a materiei numită Istoria Religiilor”, într-o dezbatere de 6 ore.
Un alt proiect al său a fost participarea la un „performance artistic” în care rolul său a fost acela de a se lovi cu o carte în cap, în continuu câteva minute.

loading...
Cu toate acestea, Bădiță susține că are un parteneriat cu Ministerul Justiției, început pe vremea lui Robert Cazanciuc, în care Bădiță se angaja să analizeze niște date.

Sursa: activenews.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Citește mai multe:
Grecii, pur şi simplu, nu vor să facă ce le zice FMI

Guvernul Greciei a semnalat, joi, că va continua să ignore solicitările creditorilor internaţionali de a diminua cuantumul pensiilor şi a...

De ce-a deturnat Klaus Iohannis ancheta în cazul Colectiv de la ipoteza mîinii criminale către teza Vinovată e Corupția?

A trecut aproape neobservată știrea privind experimentul judiciar făcut miercuri, 16 decembrie 2015 de Experţii Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru...

Iohannis a promulgat legea care obligă românii să plătească pentru apa de ploaie

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat joi decretul privind promulgarea Legii pentru modificarea şi completarea Legii serviciului de alimentare cu apă...

Ungaria se indreapta spre iesirea din UE. Orban raspunde dur sanctiunilor de la Bruxelles: „Vom continua sa mergem pe propriul drum”

Premierul ungar Viktor Orban a calificat vineri drept produs al unei „politici eronate” o rezolutie recent adoptata de Parlamentul European...

Închide