Florian Coldea, ILEGAL conferențiar la Academia Națională de Informaţii: VA FI REANGAJAT ÎN SRI

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Generalul Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului Serviciului Român de Informaţii (SRI), a dat concurs pe 30 iunie pentru un post de conferenţiar universitar la Academia Naţională de Informaţii „Mihai Viteazul” (ANIMV) a SRI şi a fost declarat admis, deşi nu îndeplinea toate criteriile cerute de legislaţie, scrie PressOne.

loading...

Florian Coldea a declarat, sub propria semnătură, că este eligibil pentru a ocupa postul didactic, iar comisia de concurs i-a admis dosarul, deşi generalul SRI nu bifează toate standardele ştiinţifice minimale necesare şi obligatorii. Dosarul de concurs al acestuia a fost avizat de Serviciul Juridic al Academiei SRI, conform procedurilor.

În urma acestui concurs, Florian Coldea ar urma să fie din nou angajat în Serviciul Român de Informaţii cu normă întreagă, având în vedere că ANIMV este unitate militară a SRI.


 Potrivit PressOne, anunţul privind scoaterea la concurs a postului de conferenţiar universitar poziţia 76 în Departamentul de Studii de Securitate şi Studii de Intelligence al Facultăţii de Studii de Intelligence a apărut în Monitorul Oficial în 28 aprilie, iar Academia SRI a făcut publică vacantarea postului, aşa cum prevede legislaţia, abia în luna iunie. Timp de şase săptămâni, între 28 aprilie şi 14 iunie, s-a derulat perioada în care cei interesaţi să se înscrie la concurs o puteau face, iar singurul care şi-a depus dosarul a fost Florian Coldea.
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Florian Coldea, ILEGAL conferențiar la Academia Națională de Informaţii: VA FI REANGAJAT ÎN SRI

  1. Sa dea mai repede legea care sa prevada ca odata pensionat sa nu te mai poti angaja la stat. Dl Tariceanu cand faceti aceasta lege ca de la Dragnea nu mai astept nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Doamna Pellea, e adevărat că ați luat un credit preferențial de la Raiffeisen Bank, peste limita obișnuită de aprobare, cu acordul direct al distinsului domn civil von Groningen?

“Zice că… o naibă de balaur…” Pe vremuri, așa începea cîntecul celor de la Phoenix.

Elena Udrea: "Mă vedeam frumoasă rău, eram divă de Buzău!"

Elena Udrea: "Mă vedeam frumoasă rău, eram divă de Buzău!"Fostul ministru al turismului, Elena Udrea (40

Călin Popescu-Tăriceanu primeşte Ordinul Legiunii de Onoare în grad de Cavaler Mason

Distincție din partea Republicii Franceze pentru preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu primeşte Ordinul Legiunii de Onoare

Omul din umbra lui Donald Trump le cere americanilor să se ridice împotriva chinezilor: trebuie să împiedicăm China să ajungă o ”putere hegemonică”

China ar putea deveni "putere hegemonică" dacă Statele Unite ale Americii nu vor reuşi să

Închide