EXPLOZIV Detaliile care aruncă în aer cazul Dan Condrea: MĂRTURIE din interiorul firmei / VIDEO

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

fereastra

loading...

În calculatorul lui Dan Condrea, un laptop Apple, este un registru al șpăgilor cu nume și sume, o listă cu spitalele care luau dezinfectanți diluați de la Hexi Pharma, iar arhiva firmei este într-un apartament secret.

Acestea sunt declarațiile unui om din interiorul Hexi Pharma, care a dorit să-și păstreze anonimatul, și care au fost difuzate luni, la Antena 3.


Laptopul care ar conține informații foarte importante pentru procurori nu se știe unde se află în prezent. De asemenea, Dan Condrea avea două mașini Porsche Cayenne, înregistrate în Bulgaria, acolo unde are și o casă, mai spune omul din interiorul Hexi.

”El avea două mașini înregistrate în Bulgaria, are buletin de Bulgaria și amândouă Porsche Cayenne erau înregistrate acolo. Este o metodă de înmatriculare mai ieftină”, a spus angajatul Hexi, sub protecția anonimatului.


În ce privește persoana lui Condrea, patronul Hexi era ”un tip violent, coleric, care își ieșea din pepeni imediat, chiar dacă aveai dreptate”, a mai spus persoana din interiorul firmei.

În plus, Dan Condrea ”se temea de arestare. Săptămâna trecută a vorbit cu avocatul și i-a adus la cunoștință că îi va fi schimbată încadrarea cu data de luni (astăzi, 23 mai – n.r.)”, a mai declarat angajatul Hexi, sub protecția anonimatului.

Referitor la autorisumul implicat în accidentul în care a murit Condrea, angajatul Hexi a adăugat: ”mașina era a tatălui lui Condrea, decedat în 2012. Mașina nu avea ITP. (…) Avea momente în care accelera și de la 70 km/h ajungea la 200 km/h brusc”, a mai spus persoana din interiorul firmei.

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Strigător la cer! Iordache vrea prag de 400.000 de lei! Prin ordonanță de urgență! Fraților, ăștia sunt bolnavi!

Strigător la cer! Iordache vrea prag de 400.000 de lei! Prin ordonanță de urgență! Fraților,

Lovitura data de Ministerul Educatiei: Părinții și copiii români vor fi „educați” să accepte familia homosexuală

În trend european, proiectul „Strategia națională de educație parentală 2018 – 2025” prevede înființarea unei

The Big Short: Cum s-au facut bani la ultima criza financiara si ce-i de facut cu criza care tocmai a inceput

 Criza financiara din 2007-2008 a fost nu doar cea mai mare de dupa Marea Depresiune

Mesajul unui cioban chinuit | „Nu renunţ la nimic! Dacă vii să-mi împuşti câinele, mor cu tine de gât! Am 80 de ani, înţelegi? Ori mă lași în pace, ori… Stau cu dumneata, îmi fac o cruce şi noroc bun!”

    „Ceva miraculos se petrece totuși în România. Aveți atașat mesajul unui cioban necăjit,

Închide