Ce ASCUNDE NATO despre asasinarea celor doi militari români în Afghanistan | Ministerul Apărării de la București TACE

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

militari-ucisi-afganistatn

loading...

Cei doi militari români care au murit sâmbătă în Afganistan au fost uciși de doi indivizi care purtau uniforme ale forțelor naționale afgane de apărare și securitate, a declarat pentru Digi24 un purtător de cuvânt al operațiunii „Resolute Support”, citat de flux24.ro

Cei doi indivizi au deschis focul într-o unitate a armatei afgane din sudul Afganistanului, precizează NATO într-un răspuns la solicitarea Digi24, fără a specifica dacă cei doi făceau parte din rândul forțelor afgane sau dacă au pătruns în unitate deghizați în soldați.


Membrii operațiunii „Resolute Support” au răspuns atacului cu focuri de armă și i-au ucis, la rândul lor, pe atacatori, mai spune NATO.

Oficialii misiunii internaționale din Afganistan și responsabilii afgani au deschis o anchetă asupra incidentului, iar NATO promite că va da alte informații de îndată ce vor fi disponibile.


Analiști militari contactați de FLUX 24 au declarat că este ciudat că NATO nu are încă un punct de vedere privind persoanele care i-au ucis pe cei doi militari români și poate indica o mare problemă de securitate a bazei respective.

Este interesant că ei nu recunosc că baza ar fi fost penetrată, dar nici că ucigașii făceau parte din angajați serviciului de securitate. Oricare din variante indică o mare problemă de securitate, a precizat un analist militar pentru FLUX 24.

Ministerul român al Apărării nu a dat nici un detaliu despre împrejurările în care cei doi au fost uciși.

Interesant este că o altă variantă a fost făcută publică în România, care poate indica că ucigașii provin din rândul politiștilor afghani.

Comisia Central a Arbitrilor a anunţat, sâmbătă, prin intermediul unui mesaj postat pe site-ul oficial, dispariţia fostului arbitru, Adrian Vizireanu, care s-a stins din viaţă la vârsta de 36 de ani, în Afganistan, în timpul unei misiuni de instruire a poliştilor afgani.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
The True Purpose of Chemtrails?

We are dealing with Star Wars. It involves the combination of chemtrails for creating an

Ce ziceti, le-a iesit dupa 28 de ani: „Dacă vrei să distrugi o ţară, atunci omoară învăţământul!”?

    Sistemul educaţional românesc de după anii 90 are un mare handicap, iar situaţia

Mafia ONG-urilor care UMPLE cu IMIGRANȚI Europa. Cine le FINANȚEAZĂ? De ce UE și statele membre nu mișcă un deget, în ciuda DOVEZILOR?

De multă vreme, presa italiană atrage atenția asupra rolului sulfuros jucat de „organizațiile umanitare”, care

Ciorbea primeste 6000 de Euro pensie, merita nu? Doar a facut “atat de multe” pentru tara!

Avocatul Poporului va beneficia de pensie calculată şi stabilită în aceleaşi condiţii cu cea a

Închide