marți, februarie 19, 2019

Expert german apropiat Kremlinului: UE nu va permite unirea Republicii Moldova cu România. Orice modificări de frontieră ar trebui să se facă numai pe calea unui referendum

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

UE nu va permite niciodată unirea Republicii Moldova cu România, pentru că nu dorește ca frontierele Uniunii Europene să se schimbe. Declarația a fost făcută de  Alexander Rahr, un expert german apropiat Kremlinului.
Cunoscutul expert german Alexander Rahr, un apropiat al Kremlinului, a declarat luni că Uniunea Europeană nu va permite recroirea frontierelor în interiorul Europei, întrebat despre eventuala unire dintre Republica Moldova și România, relatează postul de televiziune moldovean Accent tv și portalul Actualități.md în paginile lor de internet în limba rusă.
“România, am impresia, s-a integrat în Uniunea Europeană. Nu știu ce gânduri are partea americană, dar UE stă ferm pe poziții — frontierele în interiorul Europei nu pot fi schimbate”, a subliniat Rahr, expert în relațiile cu Rusia al Societății germane de politică externă, care a susținut luni o conferință publică la Chișinău, la invitația liderului Partidului Socialist (pro-Kremlin), Igor Dodon, transmite Agerpres.
În același timp, el nu a exclus că, după o anumită perioadă de timp, atitudinea Europei în această chestiune s-ar putea schimba, dar orice fel de modificări de frontieră ar trebui să se facă numai pe calea unui referendum.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Citește mai multe:
Gabriel Liiceanu, prins cu MINCIUNA de Dragnea: Ce a putut spune la Bruxelles despre el și Kovesi

Gabriel Liiceanu, celebru pentru cărțile sale, dar și pentru părerile politice, iese din nou în evidență. De data asta cu...

Ion Cristoiu: “Dacă se începe urmărirea penală pentru Înaltă Trădare, SRI se poate autodesființa. Cu Eduard Hellvig cu tot!”

Anunțul privind plîngerea penală depusă de Ludovic Orban în calitate de cetățean și nu de lider de partid (vi-l mai...

Criminalii perfecti ai fiintei umane. Partidele politice sunt în unanimitate de acord. Vaccinarea trebuie să fie obligatorie!

​ Când vine însă vorba despre sancțiunile ce ar trebui aplicate pentru a impune această prevedere, politicienii devin brusc mai...

Incet si sigur catre Noua Ordine Mondiala si Cipuri,..Consilierii guvernului Germaniei cer abolirea banului fizic. În Danemarca până şi cardul a devenit demodat (Video)

Monedele şi bancnotele sunt desuete şi nu fac decât să reducă puterea băncilor centrale, iar guvernul ar trebui să încurajeze...

Închide