Exemplu dupa Islanda ? Miting pentru demiterea guvernatorului Isărescu, în fața BNR, luni seară

Ceausescu Conspiratii Design Eminescu Masonerie Politica Simboluri Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

isarescu-criza-89706Câteva sute de persoane sunt așteptate să participe, luni seara, de la ora 18:30, în fața Băncii Naționale a României (BNR), pentru a cere demisia guvernatorului Mugur Isărescu, la un miting împotriva politicilor instituției față de creditele în valută, mai ales în franci elvețieni.

loading...

Un eveniment dedicat acestui protest a fost creat pe Facebook, iar o petiție pentru demisia lui Isărescu a strâns peste 1200 de semnături.

Să nu uităm că unii din păpușarii adevărați ai proastei funcționări a României din ultimii 25 de ani se află la BNR, în frunte cu Isărescu. Haideți cu toții să le cerem să plece de acolo!

Practic, un a 4-lea miting al clienților înșelați de bănci cu largul concurs al BNR. Și cel mai mare! Suntem pregătiți de la celelalte 3. Avem tot ce ne trebuie – bannere, voci frumoase, determinare. Acum e momentul să fim mai uniți ca niciodată!”, este mesajul de chemare la miting al clienților cu credite în CHF.

Petiția pentru demiterea guvernatorului BNR este argumentată cu acuzații privind lipsa de reacție față de marile falimente bancare și scandaluri financiare din anii ’90.

„Principalul vinovat pentru falimentarea sistemului bancar românesc – Bancorex, Banca Agricolă, Credit Bank, Banca Turco-Română, Bankcoop, Banca Albina, Banca Columna, Banca Internațională a Religiilor, Banca română de Scont, Banca de Investiții și Dezvoltare, Nova Bank.

Vânzătorul BCR-ului și cel care a protejat Caritas-ul, SAFI, FNI și toate jocurile prin care banii populației au ajuns la mafia politico-financiară.

Principalul vinovat pentru distrugerea economiei (industrie, flotă, agricultură, turism) românești, prin jocurile financiare făcute din 1990 până azi.

Apărătorul băncilor străine (împrumut 20 mld. euro), acestea luând casele românilor”, se arată în motivarea petiției.

 


Sursa:

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Exemplu dupa Islanda ? Miting pentru demiterea guvernatorului Isărescu, în fața BNR, luni seară

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *