EXCLUSIV FLUX24.RO Dezvăluiri despre scandalul agenților de informații infiltrați în Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (luciferice) | Ginerele unui general SRI

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


liteanu-900x444Scandalul agenților serviciilor de informații infiltrați în Alianţa Naţională pentru Restaurarea Monarhiei (ANRM) aduce dezvăluiri explozive obținute în exclusivitate de FLUX 24. Co-președintele Alianței, fosta realizatoare tv, Marilena Rotaru, a demisionat acuzând infiltrarea organizației de agenți ai serviciilor de informații.

loading...

serbancasaregala

Marilena Rotaru l-a acuzat în acest sens pe co-președintele ANRM, Cătălin ŞERBAN, dar fără a da amănunte.


Cu Marilen Rotaru s-au solidarizat majoritatea membrilor Consiliului de Onoare al ANRM care au demisionat și ei: Doina Cornea, Mihai Ricci (fost consilier al Principesei Margareta), Lucia Hossu Longin, Mircea Carp (fost director Radio Europa Liberă), Dinu Zamfirescu și alții

FLUX 24 a aflat că Șerban este ginerele generalului SRI, Traian Liteanu, fostul rector al Academiei SRI.


Cătălin Șerban este omul de încredere al gl br (r) Eugen Porojan, aghiotant regal, omul de încredere al Principelui Radu.

Interesant este că înainte de a fi monarhist, Cătălin Șerban a fost un susținător activ al Mișcării Legionare căreia i-a pus la dispoziție un imobil în strada Banat nr. 28 din București. Acolo avea și magazin online care vindea însemne legionare. Tot acolo avea și un restaurant unde erau însemne ale Mișcării lui Corneliu Zelea Codreanu.

monarhistisediu

În 2012 când a ajuns co-președinte al ANRM, Șerban a schimbat însemnele legionare de la adresa respectivă cu cele monarhiste.

Mai mult siteul de internet care vindea însemne legionare a fost transformat în royalshop.ml. Cu toate că oficial magazinul online e prezentat ca fiind al ANRM acesta este afacerea privată a co-președintelui ANRM.

 

sursa: flux24.ro, nasul.tv

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Scandal INTERN la Facebook. Inginerul Brian Amerige îi dă DREPTATE lui Trump, angajatii Fb sterg postari ale sustinatorilor lui Trump si nu e ok deloc

S-ar putea fără prejudecăți politice la Facebook? Un angajat al reţelei a avertizat că cultura

GREŞEALA CEA FATALĂ A FIE IERTATULUI-România devenise, în primăvara anului 1989, o mare primejdie pentru finanţa mondială, cât a costat această debarcare a lui Ceauşescu!

În primăvara lui 1989, Nicolae Ceauşescu a anunţat că România şi-a încheiat plata datoriei şi

Bye Bye Romania !! Studiu UE: Străinii au acaparat aproape jumătate din terenul agricol al României! Un fond olandez, acuzat că a luat pământurile țăranilor cu japca

Străinii au ajuns să controleze până la 40% din terenul arabil al României, conform unui

Specialiştii in securitate vă sfatuiesc: acoperiti camerele video de la laptop, tabletă sau smartphone! IATĂ MOTIVELE

Probabil ca si tu tii laptopul pornit in casa sau telefonul pe noptiera, langa pat.

Închide