Evenimentul Neversea e un eveniment politic de spalare pe creiere, sponsorizat de Kaufland si de mafia traficului de sange donat

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata dovada ca evenimentele Neversea si Untold sunt politice, deci cine spala creierele tinerilor in frunte cu Kaufland si cu propaganda donarii de sange?

loading...

 

Duminică seară, în timpul concertului lui Grasu XXL, curentul a picat imediat după ce cântăreţul a înjurat Guvernul României. Sepctatorii au reacționat, fiind de acord cu cele spuse de Grasu XXL, dar crezând și că pana de curent a fost o formă de cenzură.


Zeci de mii de spectatori au scandat „PSD, ciuma roşie” și „Muie, PSD!”.

Repararea situației a durat aproximativ 40 de minute, după care Grasu XXL şi-a continuat showul. La final acesta a spus celor prezenţi: „Mă uit aşa la voi şi eu văd speranţă. Cred că noi, ăştia tineri, o să schimbăm ţara asta. (…) Nu mă interesează politica, nu m-a interesat niciodată, dar ce ştiu este că energia asta o să salveze România. Trebuie să ştiţi că în lumea asta plină de ură, de igoranţă, până la urmă, doar dragostea învinge”.

Pana de curent a fost, totuși o coincidență, lucru confirmat atât de organizatorii festivalului, cât și de Grasu XXL:

https://noizz.ro/connected/la-neversea-zeci-de-mii-de-oameni-au-scandat-mie-psd/9f3bm4z

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Evenimentul Neversea e un eveniment politic de spalare pe creiere, sponsorizat de Kaufland si de mafia traficului de sange donat

  1. Aiurea.. S-au prins cam toți din țara asta că sunteți niște escroci cu PSD-ul vostru, comuniști mascați sub glazură democratică. Voi l-ați omorât și pe Ceaușescu, cu seful vostru Iliescu la comandă. Voi ați vîndut industria, fabricile țării, ați distrus această țară! PSD = PCR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Ilie Serbanescu: “Occidentul a preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani, cu o viteză inimaginabilă la scară istorică, a terminat-o!

Ilie Serbanescu: “Occidentul a preluat România în NATO şi UE şi, în numai zece ani,

Vaccinuri? Un bebeluș despre care medicii au spus că este sănătos tun a murit la o zi de la naştere la Polizu

  Le-a murit pruncul la o zi după naştere, fără ca ei să apuce să-l

Fostul parlamentar Gelu Vișan susține că șeful Poliției Române a fost schimbat pentru că se pregătește o lovitură de stat pentru a se crea un „Maidan românesc”: Se urmărește dezmembrarea României

  Fostul parlamentar, Gelu Vișan, afirmă că schimbarea șefului Poliției Româneface parte dintr-un plan de a

Scandalul dezinfectanților | Ministrul Sănătății, contrazis de medici

„Este vorba despre testele de contaminare, de bacteriologie luate de pe suprafeţe şi de pe

Închide