Establishment-ul american în război deschis cu Trump. Păpușarii nu vor ceda. Mai rămâne să îl împuște, așa cum au făcut cu Kennedy…

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Demonizat total de presa Establishment-ului american, cea care îl susține pe George Soros și Hillary Clinton, presa favorabilă imigrației fără limite, familiilor Gay, marilor corporații și globalizării neomarxiste, Donald Trump este din ziua instalării sale la Casa Albă sub presiunea manifestațiilor de protest. Ieri, 2,5 milioane de persoane au fost mobilizate să iasă pe străzile orașelor americane, dar și în alte colțuri ale lumii, iar astăzi se anticipează și mai mulți oameni care vor ieși pe străzi pentru a-l contesta.

proteste-sua-1

În acest context, este curios că nu a ieșit nimeni în stradă să îl conteste și pe Obama pentru faptul că a îndatorat SUA, în timpul mandatului său de 8 ani, cât toți ceilalți președinți americani la un loc. Adică cu aproape 10.000 de miliarde de dolari. De ce nu s-au supărat aceeaiași cetățeni americani pentru asta? Pentru că presa Establishment-ului american se preface că acest lucru nu este așa de important! E vorba de „doar” 30.000 de dolari pe cap de american datorie suplimentară, la cei 30.000 pe care fiecare american îi avea deja!!!


Victoria surprinzătoare a lui Donald Trump a dat peste cap toată gașca de șmecheri care a spoliat America de generații (George Soros a pierdut în toamnă un miliard de dolari, companiile farmaceutice 26 de miliarde într-o singură zi, din cauza aceluiași Trump), toată gașca de globaliști care visează o Nouă Ordine Mondială pe care să o condusă cu mână de fier.

Cu ce i-a supărat atât de tare pe aceștia? Păi, lui Trump nu îi plac familiile gay, nu îi place așa zisa Politică Corectă, nu prea vrea globalizare în stilul Establishment-ului, nu vrea imigranți musulmani nici în SUA, nici în Europa, vrea un control mai riguros al vaccinurilor și a Industriei Farmaceutice, vrea să oblige marile companii americane să își reducă profitul în beneficiul poporului american, nu mai vrea să se bage așa mult în treburile altor țări ș.a.m.d. Or toate astea nu sunt pe placul unor Soros, Rockefeller sau Rotschild, și în general al niciunui sionist dintre cei care controlează America!


Și tocmai de aceea, războiul va fi total și nu m-aș mira să se facă chiar scenarii de eliminare fizică a lui Donald Trump, așa cum au făcut cu Kennedy. Ca să înțelegeți mai bine la ce mă refer, ascultați discursul lui Kennedy de mai jos, discurs în care fostul președinte american vorbește despre conspirația care a confiscat SUA și comparați-l cu discursul lui Donald Trump. La puțină vreme după aceste declarații, Kennedy a fost executat în public…

Adrian Albu

Sursa: cunoastelumea.ro

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *