Erdogan “În spatele acestor atentate sunt puteri care vor să destabilizeze Turcia. Turcia duce un război de independență”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 
loading...

Erdogan: “Ei încearcă să ne destabilizeze naţiunea”


Preşedintele turc, Recep Erdogan, a declarat duminică dimineaţă, la câteva ore după atacul sângeros din clubul din Istanbul, că naţiunea turcă va lupta până la capăt împotriva tuturor atacurilor comise de organizaţiile teroriste şi împotriva puterilor din spatele lor.

“Ca nație, nu vom lupta doar împotriva atacurilor armate ale forțelor teroriste ci vom lupta şi împotriva puterilor din spatele lor cât şi împotriva atacurilor economice, politice şi sociale care au loc împotriva țării noastre”.


“Unitatea națională, integritatea teritorială, instituțiile, economia, politica externă, pe scurt toate elementele care ne susțin ca stat se află sub un atac dur”, a spus Erdogan.

“Organizațiile teroriste sunt numai fețele vizibile si instrumente in acest razboi. Noi luptam in mod esential cu puterile din spatele acestor organizații”, a afirmat Erdogan.


Șeful statului turc nu a precizat însă la ce puteri face referire dar mulți turci au înțeles din mesaj cam care ar putea fi aceste puteri.

”Ca națiune, vom lupta până la capăt nu numai împotriva atacurilor armate ale grupurilor teroriste și a forțelor din spatele acestora, ci împotriva atacurilor economice, politice și sociale”, a declarat președintele turc, potrivit unui comunicat. Potrivit liderului de la Ankara, asemenea atentate urmăresc destabilizarea Turciei.

”Ei încearcă să creeze haos, să ne demoralizeze oamenii și să destabilizeze țara cu atacuri abominabile care vizează civili … Ne vom păstra calmul ca națiune, rămânând uniți și nu vom permite niciodată astfel de jocuri murdare”, a susţinut Erdogan.

 

(Fluierul)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
DEZVĂLUIRI INCENDIARE: SRI patronează corupţia | Coldea şi-a scăpat oamenii din mână

  Spre finalul anilor ’80, un banc facea inconjurul Romaniei. O batranica ce abia coborase

DEZVĂLUIRI: Cum se fac „AFACERILE” în România | „Fesul lui Andronic”

In urma cu 14 ani, pe cand lucram la EvZ, am reusit sa-l surprind “in

Mâna KGB-ului la Colectiv și în Piața Victoriei?

Mâna KGB-ului la Colectiv și în Piața Victoriei? Catalin Cata 6 hours ago Sa mergem

Actorul AURELIU SURULESCU si tenorul VLAD MIRIŢĂ despre manipularile anticrestine din media: “CINE SCRIE ACESTE ARTICOLE, STIE BINE CE FACE”; “E O LUPTA CARE SE DE IN PLAN MEDIATIC pentru sufletul și mintea tinerilor” (VIDEO)

ActiveNews: Actorul Aureliu Surulescu: Bisericile sunt pline, în fiecare duminică. Numai cine n-are nicio treabă

Închide