Elena Udrea: “Mă vedeam frumoasă rău, eram divă de Buzău!”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby featherElena Udrea: “Mă vedeam frumoasă 

loading...
rău, eram divă de Buzău!”

Fostul ministru al turismului, Elena Udrea (40 de ani), a fost încă din adolescenţă o femeie care întorcea toate privirile. Brunetă pe atunci, ea s-a făcut remarcată încă din timpul liceului, când a participat la un concurs de frumuseţe în Buzău, oraşul ei natal.

În urmă cu 23 de ani, Elena Udrea era brunetă și nu purta rochițe cu vedere la decolteu. Avea, însă, aceeași privire iscoditoare
PUBLICITATE

Mărturie a faptului că Elena Udrea a cochetat cu modellingul încă de pe băncile şcolii stau paginile unui ziar local din Buzău, care o prezintă pe actuala politiciană în ipostaze provocatoare. Atunci, tânăra Elena Udrea, în vârstă de doar 17 ani, a participat la concursul Miss Adolescenţă 1991. Blonda nu a avut prea mare succes însă…

Deşi era “cea mai frumoasă apariţie de pe scenă”, după cum apreciau organizatorii, publicul n-a plăcut-o prea mult pe fata din cartierul Micro 5.

Mai mult decât atât, când Elena a încercat să recite o poezie în cadrul prezentării, băieţii din sală au început să urle şi să fluiere, iar timida liceană a fost nevoită să părăsească în lacrimi scena. Aşa a ajuns Elena Udrea să fie învinsă de “cele mai urâte concurente”, după cum scriau la vremea respectivă autorii unui articol apărut în ziarul local.

Deşi rezultatele sale au fost modeste, blonda de acum a reuşit să obţină atunci o menţiune care venea la pachet cu un abonament pe un an la toate spectacolele organizate de Casa de Cultură din Buzău.
Cozonaci pe tocuri

La 23 de ani distanţă, Elena Udrea, acum parlamentar de Neamţ, a petrecut Paştele în nordul Moldovei, la Gura Humorului. Blonda s-a îmbrăcat în costum popular tradiţional din zona Bucovinei şi s-a alăturat gospodinelor în bucătărie, la frământat de cozonaci. E adevărat, n-a renunţat la pantofii cu toc nici măcar cu această ocazie.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Incomparabilul Cristos

Incomparabilul CristosCu peste 1900 de ani in urma a existat un om nascut contrar legilor

Prima dubă românească s-a numit TV! Îți mai amintești cum arăta?

  Prima dubă românească a fost produsă de uzina Rocar pe o platformă modificată de

Condimentul-minune care ”programează” celulele canceroase să se autodistrugă

Cancerul intestinului gros este a doua cauză de deces dintre toate tipurile de cancer din

INCREDIBIL! România – STAT POLIŢIENESC? Vor să TRAGĂ fără SOMAŢIE!

   Sinuciderile a patru poliţişti în doar două săptămâni au reuşit să determine sindicatele din

Închide