Elena Udrea: "Mă vedeam frumoasă rău, eram divă de Buzău!"

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby featherElena Udrea: “Mă vedeam frumoasă 

loading...
rău, eram divă de Buzău!”

Fostul ministru al turismului, Elena Udrea (40 de ani), a fost încă din adolescenţă o femeie care întorcea toate privirile. Brunetă pe atunci, ea s-a făcut remarcată încă din timpul liceului, când a participat la un concurs de frumuseţe în Buzău, oraşul ei natal.

În urmă cu 23 de ani, Elena Udrea era brunetă și nu purta rochițe cu vedere la decolteu. Avea, însă, aceeași privire iscoditoare
PUBLICITATE

Mărturie a faptului că Elena Udrea a cochetat cu modellingul încă de pe băncile şcolii stau paginile unui ziar local din Buzău, care o prezintă pe actuala politiciană în ipostaze provocatoare. Atunci, tânăra Elena Udrea, în vârstă de doar 17 ani, a participat la concursul Miss Adolescenţă 1991. Blonda nu a avut prea mare succes însă…

Deşi era “cea mai frumoasă apariţie de pe scenă”, după cum apreciau organizatorii, publicul n-a plăcut-o prea mult pe fata din cartierul Micro 5.

Mai mult decât atât, când Elena a încercat să recite o poezie în cadrul prezentării, băieţii din sală au început să urle şi să fluiere, iar timida liceană a fost nevoită să părăsească în lacrimi scena. Aşa a ajuns Elena Udrea să fie învinsă de “cele mai urâte concurente”, după cum scriau la vremea respectivă autorii unui articol apărut în ziarul local.

Deşi rezultatele sale au fost modeste, blonda de acum a reuşit să obţină atunci o menţiune care venea la pachet cu un abonament pe un an la toate spectacolele organizate de Casa de Cultură din Buzău.
Cozonaci pe tocuri

La 23 de ani distanţă, Elena Udrea, acum parlamentar de Neamţ, a petrecut Paştele în nordul Moldovei, la Gura Humorului. Blonda s-a îmbrăcat în costum popular tradiţional din zona Bucovinei şi s-a alăturat gospodinelor în bucătărie, la frământat de cozonaci. E adevărat, n-a renunţat la pantofii cu toc nici măcar cu această ocazie.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
DANONE – BACTERIILE VAGINALE SI COLORANTII DIN GANDACI

Intr-un raport secret al directorul Institutului Cantacuzino, Radu Iordăchel, inaintat Ministerului Sanatatii se specifica faptul

Vijeliile care au răvășit România și Europa de Est în ultimile săptămâni- un semn că se folosește arma meteorologică: “Chemtrails & Haarp”

SURA și HAARP- armele meteo cu care se manipulează vremea au fost activate? Vijeliile care

UNDE E PROCURATURA? Mușamalizarea Cauzei Morții Bebelușilor. Plus Manipularea și Minciuna Sistemului. NU A FOST NICI O EPIDEMIE DE E-COLI, NU A FOST NICI O EPIDEMIE DE BACTERIE UCIGAȘĂ. Rafila: “Bebelușii NU au o tulpină de eColi care să explice boala”

Cerem părinților cărora li s-au îmbolnăvit bebelușii, şi mai ales celor cărora le-au murit bebelușii

Atenţie: paraziţii te îmbolnăvesc şi îţi fură energia

Ce ai face dacă astăzi ai afla că în casa ta există cineva care te

Închide