Elena Dumitrescu: Jurnal de mămică (20): De ce nu prea mai ascult rock de când am născut copiii

Capitalism Sanatate Sanatate/Medicina Naturista
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Mie mi-a placut rockul. Mult de tot. O mare parte din viata am ascultat doar rock, cu mici insertii de Itsy Bitsy cand erau copiii cei mari mici 🙂. De cativa ani buni nu mai ascult rock. Odata cu aparitia copiilor am inceput sa fiu atenta la versuri si am constatat ca multe din melodiile/formatiile pe care le ascultam cantau foarte mult si foarte des despre cat de nasoala e lumea. Eu nu mai credeam deja asta. In plus (si poate cel mai important) a inceput sa ma ingrijoreze numarul foarte mare de sinucideri din randul cantaretilor de rock. Cred (de fapt sunt convinsa, pentru ca am vazut si o statistica pe tema asta) ca nu regasim acelasi procent de sinucideri la cantaretii de country sau jazz. Pentru mine legatura dintre muzica si spirit a devenit foarte importanta si asa am devenit atenta la ce bag in urechi:). Deci sunt de aproape 8 ani rock free. Asta nu inseamna ca nu mai ascult deloc rock sau ca nu mai merg la concerte. Ba inca merg. Insa cu masura. Masura asta aduce multe beneficii.
Am citit eu undeva treaba asta: „Sa te feresti de omul unei singure carti.” Eh, eu as extrapola si as zice sa te feresti de un singur gen muzical 🙂. Ce ascult acum? Eeee, aici cui e interesat, ii pot da muulte detalii 🙂

loading...

Fotograful Elena Dumitrescu notează pe Facebook sentimentele și întâmplările prin care trece în timp ce este, pentru a treia oară, mămică. De la probleme cruciale precum strădania de a asigura condiții propice pentru un atașament sănătos la copil și până la momentele comice generate de oboseală sau nevoile unei mame care alăptează natural, postările ei deschid fereastra spre un univers despre care se vorbește prea puțin: sacrificiul matern de zi cu zi pentru a face din bebe om mare.


Elena Dumitrescu: Jurnal de mămică (20): De ce nu prea mai ascult rock de când am născut copiii

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *