Ed Snowden, in cel mai scurt timp: „Serviciile secrete ale Romaniei, controlate de CIA, implicate in actiuni de spionaj impotriva Europei…”.

Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

CIA-NSA-Ed

loading...

 

In curand urmeza lista lui Ed, serviciile secrete care au ajutat Statele Unite sa spioneze tari din Europa, si sa vedeti pe ce loc se afla Serviciul Roman de Informatii! Romania, tara membra a Uniunii Europene, a gazduit aparatura de spionaj pe teritoriul ei trimisa de Statele Unite! O sa aflati de la Ed, in ce hal sunt controlate serviciile secrete ale Romaniei de ofiterii de informatii ai Statelor Unite!

Este de datoria dumneavoastra de cetateni ai Romaniei, sa aflati in ce hal sunteti mintiti si manipulati de sinistra Securitate Romana, rebotezata SRI, una din cele mai tortionare institutii din ultimii 70 de ani la nivel european, si cum incearca sa va transforme in carne de tun pentru a sluji intereselor mafiei securiste de la Bucuresti! Ei, cadrele de nadejde ale Securitatii Romane (SRI), au fost cei care au golit intreaga tara de resurse si v-au transformat in carpe de sters pe picioare pentru serviciile secrete ale Statelor Unite si Israelului!

In Romania, plin secol XXI, au fost torturati si ucisi prizonierii de razboi ai Statelor Unite, lucruri arhicunoscute de Securitatea Romana (SRI), iar acest lucru se traduce intr-un singur fel: genocid si crime impotriva umanitatii!

 

 

Sursa: https://deveghepatriei.wordpress.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *