După 9 ani de așteptări, Judecătorii de la Curtea de Apel au ANUNȚAT VERDICTUL pentru Radu MAZĂRE

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Radu Mazăre, la judecată

O nouă amânare pentru verdictul în cazul Radu Mazăre: următorul termen este 9 iulie. Judecătorii de la Curtea de Apel din Capitală erau aşteptaţi să dea verdictul în dosarul în care Radu Mazăre este acuzat de retrocedări ilegale. Vizați în dosar sunt și fostul șef al Consiliului Judetean Constanța, Nicușor Constantinescu, și omul de afaceri Cristian Borcea.

loading...

UPDATE. O nouă amânare pentru verdictul în cazul Radu Mazăre: următorul termen este 9 iulie.

Curtea de Apel din Capitală a amânat deja de mai multe ori pronunţarea sentinţei în dosarul care trenează de nouă ani şi în care fostul edil de la malul mării este acuzat pentru retrocedarea ilegala a mai multor plaje din Constanta.

loading…

Dosarul e unul dintre cele mai vechi din justiţia română. Alături de Mazăre, mai sunt judecate 36 de persoane, printre care şi fostul preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, sau omul de afaceri Cristi Borcea.

Ancheta a fost coordonată de procurorii de la Direcţia Naţională Anticorupţie, care au stabilit un prejudiciu uriaş, de peste 100 de milioane de euro. La ultimul termen din proces, Mazăre a susţinut că e nevinovat şi că nu înţelege acuzaţiile.

Primarul Radu Mazăre a fost trimis în judecată de DNA în 28 octombrie 2008, alături de 36 de persoane, între care foşti şi actuali funcţionari din Primăria Constanţa şi Oficiul de Cadastru, mandatari şi notari publici, în dosarul privind atribuirea nelegală a unor întinse suprafeţe de teren intravilan din municipiul Constanţa, Mamaia, plajă şi faleză.

Prejudiciul în această cauză a fost estimat de DNA la aproximativ 114 milioane de euro, din care 77,77 milioane de euro reprezintă prejudiciu în dauna statului şi 36,16 milioane de euro prejudiciu în dauna municipiului Constanţa.

Procesul în care sunt judecaţi Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu a început în 2008 şi a adunat peste o sută de termene de judecată

 


Sursa: frip.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
CUM SĂ SUPRAVIEȚUIEȘTI UNUI INFARCT CÂND EȘTI SINGUR! ESTE FOARTE SIMPLU , DAR MULȚI NU STIU…DISTRIBUIȚI MAI DEPARTE!

Deoarece multi oameni sunt singuri cand sufera un atac de cord, fara ajutor, persoana a

10 secrete declasificate pe care CIA nu vrea să le știi pentru că tu trebuie să plătești taxe și să consumi ce ți se dictează!

Agenția Centrală de Informații a SUA (CIA) este mai mult sau mai puţin cea mai

Cine a orchestrat Lovitura de Stat din 1989 si distrugerea Romaniei !

  Cei care au prins vremurile alea aflau informaţii de la Radio Europa Liberă (un

Vodafone o multinațională care câştigă miliarde pe spinarea românilor face politică progresistă şi atacă presa independentă CU MINCIUNA si FAKE NEWS .Vodafone nu mai vrea ca reclamele sale să apară în publicaţii şi la canalele TV care promovează ştiri false

    Firmelor Comerciale trebuie să li se interzică să facă politică, să facă pe

Închide