Drumul spre adevarata libertate !! CĂUTAŢI-L PE DUMNEZEU CU TOATĂ INIMA (VIDEO)

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dumnezeu va fi totul pentru noi, daca Îl vom lasa. Rugaciunile noastre lipsite de vlaga, rostite cu jumatate de inima, nu ne vor aduce raspunsuri din cer. Trebuie să saăruim în rugaciune! Cereti cu credinta, asteptati cu credinta, primiti cu credinta, bucurati-va în speranta, pentru ca oricine cauta gaseste. Fiti staruitori în aceasta privinta. Cautati-L pe Iisus cu toata inima. Pentru ca eforturile lor sa fie încununate cu succes în lucrurile trecatoare, oamenii trebuie sa puna suflet si seriozitate în tot ce fac. Învatati cu toata seriozitatea sa cautati binecuvantarile bogate pe care le-a fagaduit Dumnezeu si, daca veti depune un efort hotarat si perseverent, veti avea lumina Sa, adevarul Sau si harul Sau bogat. Strigati dupa Dumnezeu cu sinceritate si cu sufletul flamand. Luptati cu fapturile ceresti pana cand veti birui. Puneti-va întreaga fiinta în mainile Domnului, sufletul, trupul si spiritul, si hotarati-va sa fiti slujitorii Sai consacraţi si iubitori, condusi de vointa Sa, stapaniti de gandul Sau, umpluti de Duhul Sau. Spuneti-I lui Isus nevoile voastre cu toata sinceritatea. Nu vi se cere sa aveti controverse îndelungate cu El, sau sa-I tineti o predica lui Dumnezeu, ci spuneti-I cu inima plina de întristare pentru pacatele voastre: „Scapa-Ma, Doamne, sau voi pieri”. Pentru astfel de suflete este speranta. Ele vor cauta, vor cere, vor bate si vor gasi. După ce Isus va lua povara pacatului care va zdrobeste sufletul, veti simti binecuvantarea pacii Sale.

loading...

Maestru Reiki il accepta pe Iisus

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Departamentul de stat al SUA CRITICĂ dur Biserica Ortodoxă pentru acțiunile din 2014. Americanii citează ASUR și susțin că BOR “discriminează” celelalte culte. Părintele Justin Pârvu, considerat “negaționist al Holocaustului”

Departamentul de Stat al Statelor Unite ale Americii a dat publicității raportul privind libertatea religioasă

Încep forajele în Satu Mare. Canadieni, polonezi, germani și unguri caută petrol la Moftin

Încep forajele în Satu Mare. Canadieni, polonezi, germani și unguri caută petrol la MoftinCompania canadiană

De ce votăm şmenari în posturi de primari: care este imaginea edilului ideal şi de ce continuă românii să creadă în fantasmele din campania electorală

Ilustraţie - Vali Ivan „Adevărul“ încearcă să creioneze, prin intermediul unor specialişti din diferite domenii,

Tot ei au noroc: Casa Regala austriaca a incasat 3,2 milioane de euro anul trecut din Castelul Bran

Cifra de afaceri a companiei care administrează Castelul Bran a crescut anul trecut cu aproape 20%, de

Închide