Dragoş Pătraru, dezvăluiri despre presiunile politice din TVR | Se sună ca la balamuc, sună toată lumea: politicienii, serviciile, până şi Patriarhul Daniel a sunat să ne oprească

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

dragos-patraru-starea-natiei

loading...

Dragoş Pătraru a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru iqads.ro, cât de greu este să faci o emisiune în TVR, care să nu fie supusă presiunilor venite din partea oamenilor politici, a serviciilor şi chiar a Patriarhului. Potrivit realizatorului tv, în mai multe rânduri emisiunea lui a fost la un pas de suspendare după telefoanele primite de şefii TVR de la persoane influente.

„Cum noi ii curentam seara de seara pe toti, sunt ceva probleme si la publicitate. Tocmai de-aia cred ca locul nostru e la postul public. Suntem feriti de influente, pentru ca sefii nostri sunt cetatenii. Care platesc taxa tv (din care in productii nu ajunge aproape nimic, pentru ca Parlamentul nu lasa TVR-ul sa functioneze ca lumea si sa dea afara peste o mie de oameni care nu fac nimic, dar iau salariu) ca sa vada cum ii tragem pe politicieni de maneca. Pe toti, in mod egal.

Or, cand cineva suna (oh, si crede-ma, se suna la TVR ca la balamuc, sunta toata lumea: politicienii, serviciile, pana si Patriarhul Daniel a sunat sa ne opreasca emisiunea) sa ne transmita sa nu mai spunem de unul si de altul, eu stiu ca suntem pe drumul cel bun, ca ne facem treaba, ca reprezentam la TVR interesul actionarilor, al oamenilor platitori de taxa.

Sigur, nu cred c-o sa ne mai tina mult astia, ne inventeaza ei ceva si ne scuipa de acolo. Dar pana atunci ne facem treaba”, a mărturisit realizatorul tv.

 


– See more at:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Canada INTERZICE cuvintele „Mamă” și „Tată”, „Doamnă” și „Domnule”

Plângerea unui cuplu de homosexuali, întrebat de funcționarii publici cine este „mama” și cine „tatăl”,

Destul, cetățene Johannis!

  Suntem un grup de inițiativă alcătuit din profesori, scriitori și publiciști, colegi din promoția

„Planurile masoneriei si Zilierii lor”

     Citat 1 .. interviu:   "Primul eşalon sau nivel îi include pe cei

Antrenament la iad.. Tridentul si Hades (Video)

Halloween-ul este așadar un antrenament la iad, cu întuneric, magie, demonism, shamanism, clarobscur, vampiri, vârcolaci.

Închide