Dragnea, pus la punct de la Bruxelles: „Pantofii sunt italieni, telefonul american, vacantele braziliene, ceasul elvetian, iar masinile germane”

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

dragnea

loading...

Liviu Dragnea este criticat de la Bruxelles, dupa ce liderul PSD a transmis un mesaj care poate fi interpretat drept impotriva globalizarii, atunci cand a primit titlul de ambasador al turismului maramuresean.

Dragnea a laudat Maramuresul, pe Facebook, pentru ca „se incapataneaza sa se opuna globalizarii si sa ramana autentic romanesc”.

In acest context, europarlamentarul Sigfried Mursan il ironizeaza pe Dragnea, amintindu-i ce ceasurile elventiene si vacantele braziliene.


„Ii transmit lui Dragnea ca izolarea inseamna saracie. Nu exista nicio contradictie intre a fructifica oportunitatile globalizarii si a iti respecta traditiile. In rest, la Dragnea totul e globalizat: pantofii sunt italieni, telefonul american, vacantele braziliene, ceasul elvetian, iar masinile germane”, scrie pe Facebook europarlamentarul roman.

Amintim ca PSD a avut in ultimii ani mai multe pozitionari impotriva UE si a globalizarii.


 

Sursa: aktual24.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Dragnea, pus la punct de la Bruxelles: „Pantofii sunt italieni, telefonul american, vacantele braziliene, ceasul elvetian, iar masinile germane”

  1. Daca tu, Siegfried Muresan, esti vandut globalizarii, n-ai decat sa ne pupi in fund. Lasa dracului tara asta sa existe si sa fie asa cum a fost de sute de ani, Pupa-i in continuare in fund pe merkel si toata gasca ei …

  2. Si mamelucii de la Bruxelles se imbraca numai cu toale neaose din tara lor, si au masini asisderea ? Sictir ! Sa arunce piatra altul decat ei ! …Jagardele globaliste !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *