Dragnea, pus la punct de la Bruxelles: „Pantofii sunt italieni, telefonul american, vacantele braziliene, ceasul elvetian, iar masinile germane”

Distribuie!by loading... Liviu Dragnea este criticat de la Bruxelles, dupa ce liderul PSD a transmis un mesaj care poate fi interpretat drept impotriva globalizarii, atunci cand a primit titlul de […]
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

dragnea

loading...

Liviu Dragnea este criticat de la Bruxelles, dupa ce liderul PSD a transmis un mesaj care poate fi interpretat drept impotriva globalizarii, atunci cand a primit titlul de ambasador al turismului maramuresean.

Dragnea a laudat Maramuresul, pe Facebook, pentru ca „se incapataneaza sa se opuna globalizarii si sa ramana autentic romanesc”.

In acest context, europarlamentarul Sigfried Mursan il ironizeaza pe Dragnea, amintindu-i ce ceasurile elventiene si vacantele braziliene.


„Ii transmit lui Dragnea ca izolarea inseamna saracie. Nu exista nicio contradictie intre a fructifica oportunitatile globalizarii si a iti respecta traditiile. In rest, la Dragnea totul e globalizat: pantofii sunt italieni, telefonul american, vacantele braziliene, ceasul elvetian, iar masinile germane”, scrie pe Facebook europarlamentarul roman.

Amintim ca PSD a avut in ultimii ani mai multe pozitionari impotriva UE si a globalizarii.


 

Sursa: aktual24.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Despre Stiri Extreme

Stiri Extreme: Capitalism, Ceausescu, Conspiratii, Design, Diverse, Eminescu, Istorie, Masonerie, Pamflet, Politica, Sanatate, Simboluri si Spiritualitate. Contact: office@stiri-extreme.ro