Dovada că Parchetul General secția militară subminează Dosarul Mineriadei prin nerespectarea procedurilor legale

Capitalism Masonerie Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dovada că Parchetul General secția militară subminează Dosarul Mineriadei prin nerespectarea procedurilor legale – în magine avem o fotocopie a unui fragment de declarație luată la DNA, în conformitate cu legea

loading...

Încă din octombrie anul trecut, de când am aflat cu stupoare că audierile martorilor și suspecților de la Parchet se desfășoară fără înregistrare audio/video, conform legii, m-am oferit să donez Parchetului General camera mea de filmat, cu titlu gratuit fără nicio pretenție. Procurorii au susținut un pretext absolut ridicol – motivând că n-au bani de la Ministerul Justiției pentru o (una bucată) cameră de luat vederi.
Am mai cerut în memoriul depus în octombrie extinderea cercetărilor asupra unei liste de persoane trecute cu vederea în ultimii 27 de ani, schimbarea încadrării unora dintre cei vinovați, dar audiați doar ca martori – elemente care au fost luate (parțial) în considerare, dar tot fără respectarea procedurilor legale, un lucru foarte grav deoarece viciile de procedură pot duce la desființarea Dosarului în instanță.


Recent, Ene Viorel, președintele AVMR – organizația victimelor, s-a confruntat personal cu interimarul de la conducerea Parchetului Militar, indicând elementele de nelegalitate ale cercetării pompieristice ce pot distruge Dosarul, și lipsa unor vinovați cheie din anchetă, cum ar fi fostul ministru de interne, Doru Viorel Ursu, generalul Pavel Abraham, procurorii de la Măgurele etc samd – de față cu procurorul general Augustin Lazăr, care a tăcut mâlc ca o momâie.

Poate are careva vreo idee mai bună, să-mi zică vreun expert mai bazat pe lege decât mine, cu studii adică, ce naiba mai pot să le fac ăstora ca să-i conving să respecte legea – să ne tăvălim pe jos sub ferestrele CSM, să le aruncăm blesteme șamanice, să le tăiem cauciucurile la mașini, să le punem rahat pe clanță, să le dăm muie? – veniți și voi cu idei ceva!


George Roncea 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *