Dosar dezvăluit de CIA, la ordinul lui Donald Trump: Cum au scăpat unii bolnavi de cancer… fără medicamente

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

CIA Central Intelligence Agency
Un dosar declasificat al CIA, intitulat Gateway Process, indică faptul că mai mulţi bolnavi de cancer au reuşit să se vindece fără a folosi niciun fel de medicaţie.
loading...

Conform documentelor deţinute de jurnalişti britanici de la “Daily Star” unii bolnavi de cancer au reuşit să atingă un nivel superior de explorare în supraconştient şi să controleze undele cerebrale folosind tehnici specifice de meditaţie.

Conform rapoartelor şi analizelor clinice realizate la finalul tratamentului, tumorile au intrat în remisie.

În cazurile mai grave de canceroşi, conform rapoartelor CIA, inclusiv metastazele s-au redus vizibil. CIA a păstrat secrete descoperirile pentru a le folosi exclusiv în cadrul organizaţiilor guvernamentale şi militare.

Dosarul a fost declasificat din ordinul preşedintelui american Donald Trump, intrând la pachet cu dosarele din cazul asasinatului lui John Fitzgeral Kennedy, de la 22 noiembrie 1963.

Majoritatea rezultatelor pozitive ale cercetărilor au fost atinse prin hipnoză, meditaţie transcendentală şi tehnici de concentrare mentală numite generic “biofeedback”. În cadrul experimentelor, pacienţilor li se spunea să se concentreze pe o anumită parte a corpului şi să „bombardeze” acea parte a corpului cu gânduri pozitive, potrivit Romaniatv.net.

Expertul Anjel Gutierrez a explicat pentru sursa citată: „Aceasta este dovada clară că ne putem vindeca singuri de orice boală. Cel mai bun medicament împotriva oricărui virus este chiar creierul nostru. Numai că trebuie să învăţăm să ni-l folosim. Tehnica se cheamă biofeedback”.

 


Sursa: stiripesurse.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Dosar dezvăluit de CIA, la ordinul lui Donald Trump: Cum au scăpat unii bolnavi de cancer… fără medicamente

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *