Donald Trump: Nu vreau niciun salariu ca presedinte, banii sa ramana la popor |Iohannis, Ciolos cand luati exemplu?

Capitalism
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Salariul prezidential se ridica la 400,000 de dolari pe an, insa Trump a spus ca refuza acest salariu , sau contributii pentru pensie. ” Nu vreau niciun dolar, m-ati inteles, banii trebuie sa ramana la popor, daca voi ajunge presedinte.”

loading...

Contrar acestei politici, Iohannis si-a marit salariu de presedinte cand a ajuns la carma tarii. Era prea mic .


http://donaldtrumpnews.co/news/trump-no-salary-president/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “Donald Trump: Nu vreau niciun salariu ca presedinte, banii sa ramana la popor |Iohannis, Ciolos cand luati exemplu?

  1. Ciolos o sa ia exemplu cand si PSD-istii criminali venetici jidani antiromani o sa ia exemplu, si or sa dea inapoi miliardele de euro furate miseleste de la poporul roman, or sa dea poporului vilele lor megalomane facute din banii jecmaniti de la poporul roman, si or sa se mute in case modeste cum are Ciolos, si or sa renunte la salarul gigantic, ilegal si absurd pe care ei/PSD-istii il iau acum.
    Atunci si Ciolos o sa renunte la salar.
    Clar? Sau trebuie sa repet? Caci site-ul asta sponzorizat de SOROS si administrat de PSD, care debiteaza numai stiri false, are permanent nevoie de treziri la realitate.
    Probabil in curand, cu zgomot de catuse ?.

  2. Probabil o sa ia exemplu când și tu o sa te duci la muncă pe gratis și o sa scri articole interesante, nu prostii ca și acesta… Totuși să nu uitam ca Trump e miliardar…

  3. Iohannis si Ciolos vor lua exemplu cand vor avea salariu de 400 000 dolari pe an, avion privat cu escorta de Raptor si nu vor fi nevoiti sa conduca oameni cu facultatea facuta la Spiru Haret care scriu articole pe net.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *