Documente explozive: Șeful Schweighofer, scrisoare către Klaus Iohannis | Sebastian Ghiță: Au cerut și Iohannis s-a executat. A dat drumul defrișărilor!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

iohannis-paduri-defrisari

loading...

Documente devastatoare privind implicarea conducerii României în mafia defrișării pădurilor au fost prezentate, luni, într-o conferință de presă de deputatul PRU Sebastian Ghiță.

Politicianul a făcut publice două poze și o scrisoare semnată de către Gerald Schweighoffer, CEO al Holzindustrie Schweighofer, și adresată președintelui Klaus Iohannis referitoare la Codul Silvic, informează B1 TV.

”Am obtinuț un document care să vă facă să înțelegeți cine și cum protejeaza această mafie a pădurilor de la vârful statului român. E o scrisoare a lui Schweighofer către președintele României, Klaus Iohannis, datată 2 martie 2015. Parlamentul a trimis la promulgat către Klaus Iohannis legea pădurilor astfel încât pădurile României să fie protejate și salvate. Pe 2 martie 2015, abia ajunsese președinte Klaus Iohannis și a primit o scrisoare prin intermediul finului său, Andreas Huber, consulul onorific al Austriei de la Sibiu. Această scrisoare l-a făcut pe Klaus Iohannis să întoarcă în Parlament legea care ar fi salvat pădurile României. Este dovada clară că străinii, astăzi, au atâta putere și influență, încât reușesc să manevreze până și președintele României.

Vă arăt semnătura acestui domn Schweighofer cu care a cerut președintele României, iar președintele s-a executat. În două săptămâni, președintele României a îndeplinit voința austriacului și a dat drumul în continuare tăierii pădurii românilor”, a declarat Sebastian Ghiță în cadrul conferinței de presă.

”Este ceva cutremurător. Când a ajuns la mine, nu mi-a venit să cred, nu am vrut să cred. Toți suspectam că atunci când Parlamentul a votat o lege care să protejeze pădurile României, toți am crezut și am sperat că se va rezolva problema tăierilor pădurilor. Din păcate, președintele României, în urma acestor scrisori, a hotărât să retrimită legea în Parlament. Noi nu am știut atunci de ce a fost retrimisă legea. Am suspectat că e un aranjament. L-am suspectat ăe acest consul al Austriei și iată că astăzi avem documentul.

Președintele țării a fost votat de 20 de milioane de români ca să ne apere pădurile și ca să ne apere viața. Nu are dreptul să retrimită legea și să vedem încă doi ani păduriel jefuite. N-are niciun dreăt. Românii nu i-au dat acest drept. Românii i-au acordat onoarea de a-i apărea, de a-i proteja și de a-i sprijini”, a mai spus deputatul într-o intervenție telefonică în cadrul Știrilor B1 TV.

 


Sursa: nasul.tv

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Dezastru pentru Iohannis și Lazăr! Informația care-i pune la zid

Aceasta este dovada șocantă care demonstrează că Augustin Lazăr a avut grijă din umbră de

Barnevernet nu crede că psihiatrul pedofil (homosexual) cu care lucra de decenii e un pericol pentru propriii lui copii

Pe 7 august 2018, televiziunea BBC va difuza un documentar despre Jo Erik Brøyn, expert în psihiatria

CAZUL CONDREA tras la INDIGO în SUA. Un JURNALIST american celebru pentru ARTICOLELE care vizau SERVICII SECRETE a murit într-un ACCIDENT identic. Richard A. Clarke, COORDONATOR pentru SECURITATE NATO: Un atac cibernetic asupra maşinii

  Masina in care a murit Dan Condrea a fost la fel de distruca ca

Escaladarea evenimentelor și iminența unei ciocniri Assad – Erdogan (ambii, aliați ai Moscovei) se produc sub privirile lui Vladimir Putin

Luptătorii kurzi au ajuns la un acord cu regimul de la Damasc pentru a permite

Închide