DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV. Copiii noștri sunt folosiți pe post de cobai cu VACCINURI destinate pieței din… Kazahstan?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

306092_493746604003550_1035028771_n

loading...

Vrancea Media vă prezintă un DOCUMENT OFICIAL aflat pe site-ul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (vezi AICI) în care se face referire la un vaccin distribuit în Kazahstan și, de curând, în România, vaccin care face obiectul unei monitorizari suplimentare, lucru marcat cu triunghi negru plasat pe prospectul interior al produsului.

Mai mult, se cere în mod expres din partea cadrelor medicale o atentă monitorizare și raportare a oricăror „reacții adverse suspectate„.


Produsul Hexaxim, desi conform adresei atasate este identic cu Hexacima, NU are autorizatie de punere pe piata UE fiind autorizat de Agentia Europeana a Medicamentelor doar pentru tari non-UE

Pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului și a Dispozitivelor medicale, marcarea cu triunghi negru se face în cazul unor „medicamente deoarece sunt disponibile mai puține informații despre medicamentul respectiv decât despre alte medicamente, de exemplu deoarece medicamentul este nou pe piață sau pentru că există date limitate cu privire la utilizarea sa pe termen lung„.

Sursa: www.anm.ro/anmdm/_/Medicamente%20supuse%20unei%20monitorizari%20suplimentare.pdf


vaccin Hexaxim 1vaccin Hexaxim 2vaccin Hexaxim 3vaccin Hexaxim 4

Vaccinul Hexaxim înlocuiește vaccinul Hexacima, utilizat în mod normal în vaccinarea din România.

Produsul Hexaxim, desi conform adresei atasate este identic cu Hexacima, NU are autorizatie de punere pe piata UE fiind autorizat de Agentia Europeana a Medicamentelor doar pentru tari non-UE; autorizatie acordata in baza unei proceduri speciale, bazate pe o evaluare conform careia se considera ca beneficiile depasesc riscurile produsului Hexaxim.

ATENȚIE: Prospectul vaccinului Hexacima mentioneaza ca efecte adverse COMUNE (intre 1% si 10%) DIAREEA si ca efect advers TIPIC (peste 10% din vaccinati) VOMA.

 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “DOCUMENT OFICIAL EXPLOZIV. Copiii noștri sunt folosiți pe post de cobai cu VACCINURI destinate pieței din… Kazahstan?

  1. Stiri dástea alarmiste care nu sunt adevarate.Vaccinul asta este facut de Sanofi Pasteur .Cei care au scris articolul habar n-au pe ce lume traiesc .Vaccinul este autorizat in intreaga lume . Exista acelasi vaccin pentru fiecare tara in parte. Romania a cumparat vaccinul asta destinat Kazahstan-ului pt ca era mai ieftin. Daca de ex cumpara acelasi vaccin destinat Romaniei era dublu la pret . Daca cumpara vaccin destinat Australiei era triplu la pret …etc Uite de ex acelasi vaccin destinat Australiei . Si astia sunt folositi pe post de cobai ? http://www.news-medical.net/drugs/Hexaxim.aspx

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Accident cumplit. O vedetă TV și-a pierdut viața/ video

Accident teribil pe DN 2 E85 chiar în Ajun de Crăciun. O tănâră, în vărstă

DNA ține de 2 ani 3 dosare ale fratelui lui Kovesi. Vezi cine spune asta!

"Bogdan Licu, prim adjunctul PICCJ a confirmat faptul ca dosarele privind posibile fapte de coruptie

Beau lapte natural de țară, nu lichid alb cu seu, amidon, untură și emulgatori de la market..

   De ani de zile beau numai lapte proaspăt de la țară, din inima Sălajului,

Raportul SRI nr. 671 din data de 18 iunie 2001 cu privire la fenomenul satanist: evolutie si situatie actuala!

2001 - Raport SRI "FENOMENUL SATANIST: EVOLUŢIE ŞI SITUAŢIE ACTUALĂ" “Confundându-se cu sectele religioase, satanismul

Închide