Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Jeff-Bradstreet2-600x338

loading...

Unul dintre cei mai cunoscuți și controversați doctori anti-vaccin, Jeff Bradstreet, a fost găsit mort. Oficial, autoritățile americane spun că a fost vorba de sinucidere. Și că Bradstreet ar fi recurs la acest gest după ce agenți federali i-au percheziționat biroul din motive necunoscute.

Doctorul Jeff Bradstreet (61 de ani) a murit în urma unei răni în piept provocate de o armă. Aceasta este teoria oficială a poliției din Rutherford County. Moartea sa ar fi survenit în urma unei percheziții pe care agenții federali ai Adiminstrației americane a Medicamentelor și Alimentelor au făcut-o la biroul său.


Cadavrul doctorului a fost găsit în râul Rocky Broad, în Chimney Rock, pe 19 iunie, de către un pescar. Acesta a cerut ajutorul unor echipe de salvare care au scos din apă corpul neînsuflețit. Tot în apă au găsit și arma cu care s-ar fi sinucis doctorul, relatează site-ul Daily Mail.

Bradstreet a condus Clinica Bradstreet Wellness Center din Buford, Georgia, și a fost autorul celui mai cunoscut studiu privind vaccinul care provoacă autism. Teorie, care, desigur, a fost desființată de comunitatea medicală care promovează vaccinarea copiilor.


Poliția locală susține că a declanșat o anchetă pentru a stabili circumstanțele exacte ale morții. Familia sa nu crede însă în teoria sinuciderii, ci în crimă. Așa că a decis să strângă fonduri pentru a porni propria anchetă, scrie presa americană.

Unul dintre membrii asociației persoanelor bolnave de autism s-a alăturat campaniei familiei, declarând că Dr Bradstreet este considerat un erou, iar moartea sa a fost, probabil, orchestrată de guvern sau de marile companii farmaceutice.

Teoria doctorului american privind legătura între dozele crescute de mercur la sugari şi creşterea accelerată a cazurilor de tulburări neurologice, în special autism, a fost pusă la zid de susținătorii vaccinurilor, in mod special de marile corporații farmaceutice.

 

 

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Doctorul american care a susținut că vaccinurile provoacă autism a fost găsit MORT. Familia lui Jeff Bradstreet nu crede în teoria sinuciderii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Fondul Monetar International vrea sa preia controlul total in Romania.

Analistul economic Ilie Șerbănescu a declarat că FMI face un experiment in România si ca

Mai avem puțin și vom considera religia și naționalismul infracțiuni

Din ce în ce mai mult gorniști apar în mediul online cu injurii, chiar insulte

România, „Pubela Alimentară a Europei”, experiment științific pe cobai autohtoni

În ultimii ani Miniștrii Agriculturii din estul Uniunii Europene se întrec care mai de care în

Este pentru prima dată în ultimii 28 de ani când statul preia controlul unei companii. Decizie istorică. 2.700 de angajaţi de la Şantierul Naval 2 Mai Mangalia răsuflă uşuraţi: Statul va deveni acţionar majoritar, cu 51%, după ce s-a înţeles cu olandezii de la Damen.

Ministerul Economiei a finalizat negocierile cu Damen Shipyards Group. Statul român va deveni acţionar majoritar

Închide