Distrugatorul „extraterestru” al SUA: Inarmat cu LASERE si tunuri electromagnetice – VIDEO

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


\uss

loading...

Statele Unite au in dotare o nava de razboi care pare desprinsa din filmele SF. Chiar si comandantul navei are acelasi nume cu unul dintre personajele principale din Start Trek. Nava a inceput luni testele pe mare.


Nava — care a costat 4,3 miliarde de dolari — este un vas cu silueta futurista, care ii va permite sa se joace de-a v-ati ascunselea cu radarele adversarilor. Datorita marilor sale suprafete plane si inclinate, ea ar urma sa aiba aceeasi semnatura radar ca un vas de pescuit, desi lungimea sa este de 200 m si are un deplasament de 15.000 de tone.

USS Zumwalt va fi echipat cu un sistem energetic integrat care, in afara de propulsie, ii va asigura alimentarea electrica a unor arme futuriste ca de pilda un tun electromagnetic, la dezvoltarea caruia US Navy lucreaza de cativa ani, precum si a unor lasere puternice.


Acest distrugator are un pescaj destul de mic pentru a se putea apropia de coaste si a sprijini trupe aflate la sol cu tiruri de artilerie, avand si o capacitate de aparare antiaeriana si putand sustine lupte navale. La comanda sa fiind numit capitanul James Kirk, omonim al miticului comandant din Star Trek, relateaza AFP.

Doar trei nave din aceasta clasa vor mai fi construite, desi Marina Militara americana ceruse initial 32. Congresul a decis insa sa foloseasca altfel bugetul, potrivit AFP.

 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Ocultism & Hipnoza satanism

 Ocultism & Hipnoza satanismFiti precauti. – În aceste zile, când scepticismul si necredinta ni se înfatiseaza

Cum se ascund străinii printre noi – sa ne jucam de-a schimbatul numelui!

Astăzi o să ne jucăm ceva frumos rău: de-a schimbatul numelui. Câți dintre voi și-au

Moartea lui Simon si vaccinul anti-capuse

Stiu ca vara a trecut si panica legata de capusele-kamikaze s-a mai linistit, dar am

Dosar România Curată PĂPUȘARUL | Cine e cel mai protejat miliardar mafiot cu afaceri în România și marile lui scandaluri

  Dan Voiculescu, Sorin Ovidiu Vântu, Ion Nicolae, George Copos, Ovidiu Tender, Frank Timiș, Remus

Închide