luni, martie 18, 2019

“Dictatorul” Assad, sărbătorit pe străzile din Alep. După 4 ani, aici s-a ridicat din nou bradul de Crăciun

Capitalism Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 


Orașul Alep a fost eliberat de către forțele guvernamentale, iar după mai bine de 4 ani viața locuitorilor începe să revină la normalitate.

loading...

Sute de membri ai comunității creștine au ieșit pe străzi și au vrut să ia parte la festivitatea de ridicare a bradului de Crăciun pentru a transmite un mesaj simbolic de renaștere a orașului.


Foarte mulți locuitori s-au prezentat în oraș costumați în Moș Crăciun. La balcoane puteau fi zărite steagurile Siriei, Rusiei și Iranului.

Evenimentul a fost umbrit de o explozie care a avut loc la doar câțiva zeci metri distanță de locul unde se adunase populația. Autoritățile au declarat că nu există victime.Regimul sirian a anunțat joi că a preluat controlul asupra Alepului, al doilea cel mai important oraș din țară, obținând astfel cea mai mare victorie în fața rebelilor de la începutul războiului, în 2011.


”Mulțumită sângelui martirilor noștri și sacrificiilor valoroaselor noastre forțe armate și forțelor suplimentare și aliate, comandamentul general al forțelor armate anunță întoarcerea securității la Alep, după eliberarea sa de terorism și teroriști și ieșirea celor care mai rămăseseră”, a anunțat armata într-un comunicat.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Close
Citește mai multe:
Toti romanii vor dona organe dupa deces

Toti romanii vor dona organe dupa decesPersoanele care nu si-au exprimat in timpul vietii refuzul de a-si dona organele sunt...

Suntem la cateva zile de luna iunie: “12 luni si vine urgia”- Iustin Parvu . Vladimir Putin: “Occidentul o sa plateasca…”

Suntem la cateva zile de luna iunie: “12 luni si vine urgia” Iustin Parvu . Vladimir Putin: “Occidentul o sa...

Fotografia care dă FIORI reci | Detaliul neștiut din spatele acestei imagini

  Jurnalistul Ion Cristoiu publică o fotografie care dă fiori reci, dacă ne uităm la povestea din spatele acesteia. Cristoiu...

NU MERGETI LA VOT. Nu legitimati SISTEMUL. Ofertele “nationaliste” nu sunt decat false alternative

  "Daaaa...Eu nu votez! Dar o sa se ducă destui la vot si o sa-i aleagă pe cei care v-au...

Închide