Dezvaluiri socante: România, condusă de tâmplari, fochişti si dresori de câini

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

ROMÂNIA-condusă-de-nenorociţi-tâmplari-CFR-işti

loading...

Sub acoperirea diplomelor pompoase, CV-urile reale ale actualilor guvernanți ascund surprize de mari proporții, cel puțin dacă e să dăm crezare dezvăluirilor făcute de senatorul PSD Valer Marian, într-o declarație politică depusă ieri la Parlament.

Senatorul de Satu Mare se “ocupă”, în declarația sa, numai de cîțiva demnitari din zona sa politică, ceea ce face, însă, cu atît mai spectaculoase dezvăluirile. El prezintă ceea ce numește caracatița Falcă, adică grupul de interese al influentului primar al Aradului, care ar putea fi viitorul lider al PDL, sau secretar general. ”În ultimii şase ani primarul Falcă şi-a constituit un cerc de putere personal la nivel naţional prin promovarea în funcţii cheie în diverse instituţii fundamentale ale statului a unei suite de apropiaţi şi fideli ai să din judeţul Arad . Exemple sugestive în acest sens sunt secretarul de stat Eugeniu Pistru de la Ministerul Transporturilor, preşedintele Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă, Silviu Bian, preşedintele ANAF, Sorin Blejnar, ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, chestorul Alexandru Tonca, adjunct al şefului IGPR, secretarul de stat Ioan Dascălu de la MAI, ministrul Traian Igaş, şi generalul Florian Coldea, primul adjunct al directorului SRI, şeful de facto al acestei instituţii” scrie senatorul, în declarația sa.


Bombele de abia de aici încep, însă, în momentul cînd Valer Marian prezintă și meseriile de bază ale celor în cauză: ”Eugeniu Pistru a fost tinichigiu şi şofer, după care a absolvit liceul şi facultatea la distanţă (ID). Nu numai Eugeniu Pistru a avut o meserie stimată de preşedintele Traian Băsescu, ci şi alţi discipoli ai primarului Falcă: ministrul de interne Traian Igaş a fost tâmplar, preşedintele CJ Arad, fostul senator Nicolae Ioţcu, a fost fochist, deputatul Iustin Arghir Cionca a fost chelner, iar deputatul Lucian Riviş Tipei a fost dresor de câini şi patron al unei firme de bodiguarzi (care a avut contracte bănoase cu Primăria Arad)”.

Senatorul PSD oferă și alte informații interesante despre ministrul de Interne: ”Am adresat ministrului Traian Igaş o întrebare privind pregătirea sa juridică, solicitându-i să-mi comunice la ce vârstă a absolvit Facultatea de Drept, la ce formă de învăţământ universitar (la zi sau la fără frecvenţă), cu ce medie generală, precum şi dacă a fost jurist practicant (judecător, procuror, avocat, notar sau consilier juridic) şi în ce perioadă. Ministrul Igaş mi-a transmis săptămâna trecută un răspuns impertinent prin care mă trimite să consult site-urile www.igas.ro şi www.mai.gov.ro. Pe site-urile respective este menţionat doar că este licenţiat al Facultăţii de Drept a Universităţii de Vest „Vasile Goldiş” din Arad , astfel că am fost obligat să mă adresez altor surse. Astfel, am aflat că Traian Igaş este de meserie tâmplar şi că s-a remarcat ca disk-jockey în localitatea natală Pecica. Şcoala generală a absolvit-o în comuna Cristian din judeţul Sibiu , unde se spune că a rămas repetent un an. A absolvit liceul în forma de învăţământ la distanţă şi cu mare dificultate, în jurul vârstei de 30 de ani, respectiv a început studiile la liceul din Pecica şi a trebuit să se transfere la un liceu din Nădlac pentru ale finaliza. A absolvit Facultatea de Drept în jurul vârstei de 40 de ani, tot la forma de învăţământ la distanţă (fără frecvenţă), obţinând note mediocre şi având o medie generală în jur de 8. Probabil că l-a ajutat faptul că rectorul acestei universităţi îi era coleg de partid, acesta candidând în 2008 pentru un mandat de senator în judeţul Arad. După absolvirea Facultăţii de Drept, Traian Igaş nu a fost jurist practicant, nici măcar ca şi consilier juridic, deci aprecierile şi aşteptările şefului statului nu prea au acoperire. Realitatea este că ministrul de interne a absolvit o facultate de drept privată, la fără frecvenţă şi cu note mediocre, şi nu are nicio experienţă în domeniul juridic şi nici în administraţia publică în funcţii executive. Singura sa legătură în ministerul de interne este faptul că tatăl său a fost şef de post în regimul comunist în comunele Apaţa din judeţul Sibiu şi Pecica din judeţul Arad”.


Nu în ultimul rînd, Valer Marian îl acuză pe ministrul Educației [Daniel Funeriu], originar tot din Arad , care ”a absolvit doar 11 clase şi nu şi-a echivalat studiile liceale şi superioare în România. Un ministru care confundă cetăţenia cu naţionalitatea (a se vedea CV-ul, în care a consemnat „Naţionalite: Română, Franceză”) şi care nu şi-a învăţat propriul şi unicul copil să vorbească limba română. în ultimii 20 de ani şi discriminează elevii proveniţi din rândul populaţiei majoritare”.

Contactat de Inpolitics, Valer Marian a precizat că informațiile conținute în declarația sa politică nu sunt bulevardiere, ci obținute pe baza unor investigații serioase: ”Sunt jurist de profesie, am formație de procuror, nu îmi permit să mă joc cu vorbele, e vorba de informații verificate, unele dintre ele fiind puse la dispoziția mea chiar de către colegi de partid ai celor în cauză. Drama este că eu m-am ocupat doar de oamenii PDL din zona Aradului, dar am informații că în alte zone ale țării sunt cazuri încă și mai spectaculoase”.

Reamintim că informații similare s-au vehiculat în presă și în legătură cu alte nume marcante ale PDL, precum deputatul Costică Canacheu, președinte al Comisiei de Apărare, care are doar liceul și a fost electrician, ori Monica Ridzi, cunoscută ca fostă dansatoare prin cluburile de noapte hunedorene. Însăși fiica președintelui, Elena Băsescu, a stîrnit controverse, după ce s-a dovedit că presupusa diplomă a unei universități americane era, de fapt, un stagiu de cîteva săptămîni.

Sursa: http://ioncoja.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

15 thoughts on “Dezvaluiri socante: România, condusă de tâmplari, fochişti si dresori de câini

 1. In sfarsit am ajuns sa o vad si pe asta….Romania putorilor si pensionatilor anticipat,a bolnavilor inchipuiti (prin spaga),a bautorilor de rom cu 1 leu/suta,a patachinelor analfabete ce isi fac veacul pe facebook doar ca sa mai treaca o zi in care nu au progresat,in sfarsit zic,a ajuns sa fie condusa de prosti cu patalama la mana.
  Handicapatilor…..pentru ce eu si altii ca mine am iesit in strada in 89?(voi ati urmarit lovitura de stat la tv sau de dupa perdea)
  Stati si va complaceti in submediocritate,spirit civic zero,pina la urma aveti ce meritati.
  Dar la copiii pe care i-ati executat v-ati gandit?
  I-ati sacrificat pe altarul prostiei voastre,din lipsa de educatie,prea multa nepasare si infinita ignoranta.
  Sa va fie de cap!

 2. George, dar cine intreaba pe romanul simplu cine va accede intr-un anumit post?? Vedem personajul, care in 99% din cazuri sunt oameni de paie = paravan si apoi aflam ca e tamplar, tinichigiu, fochist, dansatoare de cabaret, etc si mai nou “doctor” cu diploma si staif…. “unde esti tu Tepes Doamne, ca punand mana pe ei….”

 3. Acesta este rezultatul simulacrului de învățământ care permite tuturor loazelor, născute imbecile (nu din vina lor, e adevărat, ci pentru că așa a rânduit Dumnezeu) să obțină diplome universitare ! Și, de vină e și apatia unei societăți bolnave, plină de cretini ce aplaudă proștii ajunși în fruntea societății, recunoscându-le astfel poziția și dându-le astfel „certitudinea” că acela le este locul.
  Iar vina nu e, exclusiv, cum susțin unii (și au dreptate), a doamnei Andronescu, ci a întregii societăți, bolnavă de parvenitism, care a vrut să parvină și să pozeze în intelectuali fără ca Dumnezeu să le fi dat minte suficientă pentru a fi ceea ce nu pot. Și în loc să-și vadă de lăcătușerie sau alte profesii (corecte, nobile și firești, de altfel, pentru că o societate are nevoie, în primul rând, de meseriași) s-au bulucit toții, cu cățel și purcel, ocolind examenele, la facultățile acreditate de un Minister al Dezvățământului iresponsabil, ce a ajuns, ca urmare a numărului mare de studenți analfabeți, dar care își doreau să pozeze „intelectuali”, să apeleze la toți repetenții, angajându-i pe post de profesori. Cunosc o groază de milițieni (metamorfozați în polițiști) și securiști (metamorfozați în SRI-iști), care după ce și-au „completat” studiile la f.f., la tot felul de facultăți obscure – deschise, de exemplu, prin beciurile stațiunii Herculane, sala de sport din Lugoj sau satul Sebiș Arad -, deși sunt, evident, semianalfabeți și semidocți sadea, au ajuns să predea la facultăți precum ”Vasile Goldiș”, „Aurel Vlaicu” – Arad, ”Tibiscus” , „Universitatea de Vest” – Timișoara, „Eftimie Murgu” – Reșița, ”Dimitrie Cantemir” – București, etc., etc., sufocând România cu ratați profesional, care n-au, în fapt, nici o profesie (măcar Zgonea este lăcătuș-mecanic) ci sunt „intelectuali” de conjunctură, semianalfabeți și diletanți în toate domeniile. Și cum cretinul, ce a obținut aiurea o diplomă universitară, nu e capabil de nimic, nici dacă s-ar chinui la infinit, firesc că singura alternativă să obțină un post „pe măsura pregătirii (!!!???)” este traficul de influență, nepotismul, curvăsăraia, mita, pupincurismul, etc. Iar posturile bune se obțin, bineînțeles, la stat, în administrația publică, unde nu există criterii de performanță ci, după modul cum sunt „apreciații„ cei ce distrug totul, de contraperformanță. Și așa am ajuns o țară, statistic, de „intelectuali” (ratați) ce n-au nici o profesie, dar au pretenții, care își pun și își vor pune amprenta asupra nivelului de competență, eficiență și, nu în ultimul rând, moral al societății, încă cel puțin două generații (sau mai multe) până când învățământul românesc va redeveni performant și până când administrația va fi epurată de cretinii și imbecilii deținători de diplome, aciuiți prin tot felul de organizații mafiote, denumite fals partide politice. Fără filtre reale, care să trieze valorile intelectuale, de cei care au doar pretenții, viitorul României este dezastru anticipat și o lungă perioadă de surghiun în care mediocritatea ne va marca periplul social.

  1. Domnule sant de acord cu dumneavoastra.Cunosc bine fenomenele din invatamantul superior,am scris mai multe dar nu le-au acceptat.Macar acest of sa mi-l lase :acelela de distrugere din invamant prin reducere orelor del imba romana,istorie,geografie(nu mai spun de latina).Oameni buni treziti-va.Distrugem trecutul mosilor,mosilor(dacI)lnostri,transformamam copiii in ai nimanui(fara tara ,limba,istorie).domnii din MIE au devenit slugi ale UE(de fapt toti politicienii),ptr ciolane cu carne.Daca iubim acest tinut stramosesc,cu limba lui ,cu necazurile lui,Haideti sa nu- lasam sa ne distruga NEAMUL.

 4. Am ajuns sa traim intr-o societate ce tinde sa-si piarda caracteristica sa ierarhica sociala, tinzand, in plenitudinea ei, spre o organizare castiforma lipsita de esenta si exigentele specifice unei paturi superioare cumetrist-ereditare! Am ajuns, in mod ultra-umilitor, sa ne simtim superiori superiorizati de o turma incompetenta, agramata si tupeista de foste “elemente”(cum bine le zicea agramatul inteligent din Scornicesti) servile, turma de oi, vaci si bivoli ce n-au nimic in comun cu diplomatia, lobby-ul de tara, gestiunea PIB-ului, negocierile tactice, ori auto-recomandarea pe baza de excelenta!
  Intr-o societate bolnava, am ajuns si noi bolnavi, anemizati, scarbiti, plictisiti si resemnati, intr-un mod ce aminteste de o colectiva internare in sanatoriul neputintei! Clorofilizam toti deodata, in sanatoriul ce tinde sa se transforme intr-o institutie de legumicultura nationala. Nimanui nu-i pasa ca Gabriila Oprea a fost un tampit de paznic al lui Miron Cozma, cand acesta din urma avea nevoie de protectie contra intelectualilor cu barba batuti in ’90! Pe nimeni nu mai deranjeaza faptul ca un individ pe nume Falca – sef suprem al breslelor mestesugaresti din Arad – taie si spanzura la nivel politic inalt, punand in functii cheie(cu de la sine putere) lacatusi, dresori, chelneri, speraclisti, bacalaureatisti incepatori, cimpoieri si alti candidati la sansa de a negocia interesele politico-economice ale tarii, in fata companiilor multinationale si liderilor politici internationali. Pe absolut nimeni nu mai gadila deranjant metodele pornografice prin care anumite doamne – menite sa emancipeze clasa politica si s-o apropie de islandezism – au ajuns sa mangaie microfoanele pupitrelor din Senat si Camera Deputatilor!
  O fi fost si Ceausescu agramat, semi-analfabet, sau fost culegator de porumb, dar macar a stiut ca trebuie sa arunce spiritul palincii de la gura romanului, sa bea Tequila cu un mexican, rom cu un jamaican, vodka cu un rusnac, bitter cu un suedez si lapte de cocos cu un congolez. A stiut ca diplomatia nu se rezuma la tras din pila, nici la mulsul cu mainile goale. Spre deosebire de greseala numita “Ceausescu”, eroarea numita “Iliescu” s-a dovedit a fi contagioasa ca un iepure bolnav de Gonoree. Fiindca moda cumetriilor, nepotismelor si auto-suficientei s-a nascut pe stanga, in ghenele securismului ce a pedalat cat a pedalat, pana de dreapta a dat si s-a apucat de navigat.
  Adio, revolutie…! Nu se mai poate, totul e supravegheat si inchis intr-un cerc al adevaratelor vicii!

 5. Cred ca dezvaluirile sunt intr-adevar socante. Dar mai socant mi se pare cum de romanii accepta asemenea oameni in posturi de conducere decizionale… Si mi se pare si mai socant prin prisma faptului ca sunt oameni foarte bine pregatiti cu studii inalte si foarte pregatiti care nu reusesc sa faca parte din sistem… Mi se pare de-a dreptul jenant!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *