DEZVĂLUIRI: România a intrat în NATO cu un agent rus la vârf/ DECLARAȚIE EXPLOZIVĂ A LUI ION ILIESCU: Chiar crezi că preşedinţia României poate funcţiona dacă nu are şi un spion sau doi ruşi?

Capitalism Conspiratii
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Fostul șef al Departamentului Securitații Naționale din timpul celui de al doilea mandat prezidențial al lui Ion Iliescu, 2001-2004, Ioan Talpeș, a declarat într-un interviu la Adevărul Live că omologul de la guvern din aceea perioadă, Constantin Silinescu, ar fi fost agent rus.

Premier era Adrian Năstase, iar Silinescu principalul consilier pe securitate națională.


„Îmi amintesc o întâlnire cu preşedintele Iliescu, în care eu, supărat pe comportamentul unui personaj care avea o poziţie, şi spunând: domnule, de ce îl ţineţi? după ce că e tâmpit, mai e şi spion rus„, spune Talpeș.

Potrivit lui Talpeş, Iliescu i-ar fi replicat: „Cunoşti un personaj mult mai inteligent pe care să mi-l propui şi care e spion rus? […] Chiar crezi că preşedinţia României poate funcţiona dacă nu are şi un spion sau doi ruşi?”.


În perioada în care Talpeș și Silinescu au ocupat cele două funcții, România a intrat în NATO.

Generalul Constantin Silinescu a ocupat de-a lungul timpului mai multe funcţii, printre care cea de adjunct al directorului SIE între 1991 şi 1997, şi consilier pe probleme de securitate naţională al premierului Adrian Năstase după anul 2000.

Ioan Talpeş a fost consilier al preşedintelui Ion Iliescu între iulie 1990 şi aprilie 1992, şi, din nou, între decembrie 2000 şi martie 2004. A condus Serviciul de Informaţii Externe între aprilie 1992 şi iulie 1997. În martie 2004, Ioan Talpeş a fost numit în funcţia de Ministru de Stat pentru Coordonarea Activităţilor din Domeniile Apărării Naţionale, Integrării Europene şi Justiţiei în Guvernul Adrian Năstase.

Silinescu a murit acum câțiva ani.

 

Sursa: flux24.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “DEZVĂLUIRI: România a intrat în NATO cu un agent rus la vârf/ DECLARAȚIE EXPLOZIVĂ A LUI ION ILIESCU: Chiar crezi că preşedinţia României poate funcţiona dacă nu are şi un spion sau doi ruşi?

  1. PIERDERE DE TIMP! ȘI TALPEȘ ȘI ĂSTA DESPRE CARE EL VORBEȘTE S-AU MENȚINUT PE FUNCȚII VÂNZÂND ȘI SPIONÂND PTR ALȚII. UNUL PENTRU VEST (INTERVIEVATUL) ȘI CEL DECONSPIRAT PENTRU EST. ȘI AZI SE ÎNTÂMPLĂ ACELEAȘI LUCRURI NUMAI CĂ ILIESCU &Co TAC. CÂT DESPRE NĂTASE, EL A FOST UN PRODUS AL FOSTEI SECURITĂȚI, ALĂTURI DE ALȚII DIN GENERAȚIA LUI, PREGĂTIȚI SĂ IA PUTEREA DUPĂ CĂDEREA LUI CEAȘCĂ (LUCRU PE CARE L-AU ȘI FĂCUT) FĂCÂND STRICT CEEA CE LI SE DĂDEA VOIE DE CEI CARE-I PRODUSESERĂ. POATE VA FACE CINEVA O ANALIZĂ LA RECE A PERIOADEI ADRIAN NĂSTASE LA CONDUCEREA GUVERNULUI ROMÂNIEI ȘI ATUNCI VOM VEDEA CE A PIERDUT SI A CÂȘTIGAT ROMÂNIA (LA CARE VOR ADĂUGA ȘI PERIOADA LA EXTERNE A LUI ȘI A LUI SEVERIN).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *