Dezvăluiri: “DNA a trimis martori cu aparatură de interceptare acasă la Ioana Băsescu și echipe de filaj”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Dezvăluiri din ancheta în care este urmărită penal Ioana Băsescu. Procurorii DNA au trimis martori cu aparatură de interceptare acasă la Ioana Băsescu, potrivit România TV. Fiica fostului preşedinte nu a căzut, însă, în plasa instigatorilor. Pe urmele ei au fost şi echipaje de filaj, timp de două luni.

loading...

Fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu, Ioana, se pare ca a fost filata timp de doua luni de zile, transmite România TV.


In dosarul in care Ioana Basescu este acuzata de instigare la abuz in serviciu si spalare de bani, au existat mandate de interceptare. Patru persoane, unele apropiate fiicei fostului presedinte, ar fi incercat sa o provocate astfel incat sa le dea informatii pe care ulterior sa le spuna procurorilor. Ioana Basescu nu a cazut in plasa instigatorilor si, de fiecare data, a refuzat sa vorbeasca.

Ioana Băsescu este urmărită penal, sub control judiciar, de Direcția Națională Anticorupție, într-un dosar în care este acuzată de instigare la abuz în serviciu și spălare de bani. Potrivit unui comunicat al DNA, faptele au legătură cu plăți nelegale pentru campania prezidențială din anul 2009.


ioana_basescu_dna_iesire_52605900

În același dosar, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de fostul ministru Elena Udrea, sub aspectul săvârșirii a cinci infracțiuni de spălare de bani; Gheorghe Nastasia, la data faptei secretar general al Ministerului Dezvoltării Regionale și Turismului (MDRT), sub aspectul săvârșirii infracțiunii de luare de mită, și Victor Tarhon, la data faptei președintele Consiliului Județean Tulcea, acuzat de luare de mită.”[1]

SURSE

  1. http://www.flux24.ro/dezvaluiri-dna-a-trimis-martori-cu-aparatura-de-interceptare-acasa-la-ioana-basescu-si-echipe-de-filaj/
  2. Foto: flux24.ro
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Acuzații pentru Mugur Isărescu: Acesta ar fi colaborat cu Securitatea sub numele de cod „Manole”. Reacția guvernatorului BNR

  Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, ar fi turnat la Securitate sub numele

Adevărata biografie a masonului Lucian Boia: de la intrarea în PCR, la vizitarea Turnurilor Gemene înainte de ’89. Lucian Boia pe lista membrilor in loje masonice !!

Continuăm publicarea unor capitole din cartea istoricului clujean Ionuț Țene "Contra curentului.Radiografii istorice post-moderne". Apărută

Abia acum începe taifunul Black Cube… Iohannis şi Hellwig au dat ordin!

  Cine sint cei mai puternici 2 oameni din Romania ? De ce ? Pe

SUPERMARKETURILE Imperialiste, cancerul economic al României, trag tepe, nu plătesc taxe si sunt protejate de protectia consumatorilor !

Inflatia in Romania e cauzata de "multinationale (supermarketuri, Mall-uri r etc), toate profiturile sunt transformate

Închide