Dezvaluire naucitoare: adevarata miza a scandalului Black Cube

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
coldea_2

Prima informație concretă legată de miza reală a scandalului de spionaj Black Cube a apărut în această seară – la cîteva ore după declarațiile bombă ale Laurei Kovesi – dinspre partidul fostului președinte Traian Băsescu, în direct la România TV, la emisiunea lui Ciutacu.

Informația a fost furnizată de secretarul executiv al PMP, Gelu Vișan, care nu s-a arătat prea generos în amănunte, explicînd că, și așa, a spus periculos de mult.

Vișan a explicat, astfel, culisele falsului scandal ”spionarea lui Kovesi”, ca și miza reală a scandalului Black Cube: 20.000 de hectare de terenuri din România.

”Domnul Coldea, personal, a atacat Mossadul, ca să îl ducă în derizoriu, pentru că informații ale Mossad legate de mii de hectare de terenuri din România ajungeau la domnia sa. Doamna Kovesi i-a sărit în apărare lui Florian Coldea, s-a și victimizat puțin… Mii de hectare și atît, mai mult nu pot să vă spun (ulterior, în aceeași emisiune, Vișan a revenit cu cifra exactă, 20.000 de ha n.n.). Dînsul va trebui să dea la un moment dat socoteală, în fața românilor și a întregii lumi, pentru că informațiile pe care le deține Mossadul și care trebuiau verificate (prin operațiunea Black Cube n.n.) au fost motivul pentru care am asistat cu toții la un atac fără precedent al instituțiilor și al presei din România împotriva Mossad”.

”Trebuie ca cineva, la un moment dată, să vorbească de această măgărie pe care o face Coldea de ani de zile în România” a mai spus, la fel de criptic, fostul deputat.

Contactat de Inpolitics după emisiune, Gelu Vișan a refuzat să dezvăluie ce s-a întîmplat, concret, cu cele 20.000 de hecatare invocate: ”Deocamdată, atît am avut de spus, că miza scandalului Black Cube stă în acele 20.000 de hectare. Vom vedea ce ne va aduce viitorul, pentru că scandalul este de proporții internaționale”. (B.T.I.)

 

 


Sursa:

loading...
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
„Avem o țară plină de imbecili cu studii superioare… . Sunteți o generație aproape pierdută” – declarație dură a unui profesor universitar

Un profesor universitar de literatură engleză la una dintre universitățile de prestigiu din România a

Qatar-ul, cea mai bogată țară din lume, va fi distrusă? Ce ascunde blocajul celorlalte țări arabe?

ProTv: Donald Trump a lasat de inteles intr-o serie de mesaje publicate pe Twitter ca s-ar

Fostul colonel SRI Daniel Dragomir: De mâine, în următoarele săptămâni, Statul paralel condus de PFA Kovesi va trece la asaltul final asupra listei negre a opozanților

Fostul colonel din SRI, Daniel Dragomir, susține că are informații conform cărora săptămâna care începe

Fara nicio exagerare: dupa 1990 Romania ar fi ajuns cea mai bogata tara din LUME si locuitorii ei mai prosperi decat arabii, dupa 25 de ani de munca asidua, de aceea marile puteri l-au inlaturat pe Ceausescu

Numai ca Nicolae Ceausescu a luat FMI-ul prin surprindere, hotarand dupa 1985 sa faca plata

Închide