Destul, cetățene Johannis!

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

iohannis1.jpg

loading...

 


Suntem un grup de inițiativă alcătuit din profesori, scriitori și publiciști, colegi din promoția 1965 a Facultății de Filologie din București, care am considerat că este de datoria noastră să reacționăm cum se cuvine față de nenumăratele dovezi de josnicie și precaritate morală cu care s-a ilustrat până acum actualul președinte al României. Este regretabil că felurite calcule politice meschine pe care și le fac parlamentarii noștri îi împiedică să recurgă la soluția legală și constituțională care se impune în asemenea situație: suspendarea și demiterea președintelui nedemn de încrederea celor care l-au votat! Acum se știe bine că votul din 2014 a fost măsluit, a fost obținut prin fals și minciună, prin manipulare grosolană, prin înșelăciune!

În temeiul celor de mai sus și al altor fărădelegi comise de numitul Klaus Johannis, bine cunoscute opiniei publice, deschidem o listă publică de semnături adresată persoanelor care acceptă să ni se alăture pentru a cere suspendarea și demiterea lui Klaus Johannis din funcția de președinte al României.


Românul suportă multe, dar cel mai greu suportă să se vadă condus de un prostănac arogant, lipsit de bun simț, lipsit de onoare, de simțul dreptății. Incapabil să fie solidar cu nevoile Neamului, cu nădejdile noastre!

Destul, domnule Johannis!! Ne-am lămurit cu cine avem de-a face!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

8 thoughts on “Destul, cetățene Johannis!

 1. “Suntem un grup de inițiativă alcătuit din…. ” Din punctul meu de vedere, sunteti un grup pentru a creea manipulare si neincredere pe scena politica romaneasca. Presedintele tarii este singurul om de la varful politicii romanesti care nu a aderat la mocirla mafiei si infractorilor politici. Cei care se ocupa cu atacuri sau discriminarea presedintelui, nu fac altceva decat sa favorizeze si mai mult infractorii penali.

  1. I-am luat apararea la inceput, oarecum ipotriva faptului ca pe mine nu m-a convins sa-i dau votul, si neavand persoana care sa merita increderea mea mi-am anulat votul . Cat priveste “mocirla” la care faci referire, tin sa enumar cateva fapte care nu cred ca ar mai fi cazul a aduce argumente avand in vedere atat notorietatea lor cat si incontastabilitatea .
   1) Se face vinovat de distrugerea liberalismului in Romania.
   2) Cum poti numi consilier personal un nemernic de teapa lui MRU?
   3) Cateva luni inainte de a ajunge presedinte lumea a manifestat si a fost revoltata de nesimtirea acestui personaj, caruia trebuia sa-i platim si scobitorile.
   4) Tot nesimtitul asta lipsit de scrupule care este presedinte acum, se afla in spatele scoaterii a ceea ce a ramas cu nume de PNL de la miscare liberala europeana unde aveam un sprijin, aderand unde? , la miscarea populara a lui Merkel! O miscare nesimtita care nu are o platforma politica coerenta!
   5) Este de fapt continuatorul politicii mincinoase dusa de Basescu care sfideaza bunul simt. Genul de politica in care cetatenii sunt invrajbiti unii impotriva altora. Cu nesimtire incalca mai abitir decat Basescu Constitutia, aratand cu degetul spre altii. Am ajuns sa ma indoiesc ca romanii, care in mod natural sunt antitalent la politica si usor manipulabili ca or sa fie vreodata capabili sa faca ceva in interesul lor! Cel mai concludent argument este faptul ca tac ca pestii cand sunt furati prin impozitare mai mult decat excesiva, de exemplu desi este absolut neconstitutional sa aplici dubla pedeapsa in cazul de fata penalitati de intarziere peste care vii cu dobanda, nu am vazut nici un fel de solidaritate. Numai tacere… Cred ca toti care ii tot sustin pe toti absolut toti acesti politicieni isi merita din plin soarta! Atat timp cat judecatorii si procurorii nu au nici un fel de raspundere pt ceea ce fac, fiind singurii in lume care au astfel de privilegiu,nicaieri nu exista asa ceva, si acest aspec sa fie sustinut de nemernicii care jefuiesc aceasta tara, ma refer la cei care critica Romania precum jigodia de junker care acum cativa ani a fost implicat intr-un mare scandal de coruptie, fiind nevoit a demisiona, a reaparut din nou ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic! Niste jigodii super corupte vin si vor cu tot din adinsul ca si in Romania coruptia sa trumfe! Nu au nici un interes ca sa apara o clasa politica adevarata.Judecatorii si procurorii nu mai sunt pusi in functie pe criterii profesionale, ci pe criterii de nemernicie! Astea sunt instrumentele care sunt atat la-ndemana politicienilor cat si a nemernicilor super corupti din M(UE)!

 2. Draga grupule de oameni intelectuali, vocea noastra trebuie sa fie auzita, comentariile mele individuale postate pe diverse grupuri poate ar trebui sa vina langa voi si sa ne exprimam intr-o mare deznadejde pozitia unor oameni TREJI LA MINTE SI LA SUFLET, ca ASA NU SE MAI POATE! Sunt profesor la un liceu si ma inspaimanta ceea ce vad, aud in cancelarie, profesori care , parca cineva le-a luat mintile, vad si am rude la tara care parca Dumnezeu i-a inzestrat cu mai multa inteligenta si lumina decat onorabilii colegi. Ma alatur acestui grul de oameni pentru a imi face vocea AUZITA, in marea speranta ca nu putem fi un popor de incuiati, prostiti si batuti de soarta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *