Destul, cetățene Johannis!

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

iohannis1.jpg

loading...

 


Suntem un grup de inițiativă alcătuit din profesori, scriitori și publiciști, colegi din promoția 1965 a Facultății de Filologie din București, care am considerat că este de datoria noastră să reacționăm cum se cuvine față de nenumăratele dovezi de josnicie și precaritate morală cu care s-a ilustrat până acum actualul președinte al României. Este regretabil că felurite calcule politice meschine pe care și le fac parlamentarii noștri îi împiedică să recurgă la soluția legală și constituțională care se impune în asemenea situație: suspendarea și demiterea președintelui nedemn de încrederea celor care l-au votat! Acum se știe bine că votul din 2014 a fost măsluit, a fost obținut prin fals și minciună, prin manipulare grosolană, prin înșelăciune!

În temeiul celor de mai sus și al altor fărădelegi comise de numitul Klaus Johannis, bine cunoscute opiniei publice, deschidem o listă publică de semnături adresată persoanelor care acceptă să ni se alăture pentru a cere suspendarea și demiterea lui Klaus Johannis din funcția de președinte al României.


Românul suportă multe, dar cel mai greu suportă să se vadă condus de un prostănac arogant, lipsit de bun simț, lipsit de onoare, de simțul dreptății. Incapabil să fie solidar cu nevoile Neamului, cu nădejdile noastre!

Destul, domnule Johannis!! Ne-am lămurit cu cine avem de-a face!


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “Destul, cetățene Johannis!

  1. “Suntem un grup de inițiativă alcătuit din…. ” Din punctul meu de vedere, sunteti un grup pentru a creea manipulare si neincredere pe scena politica romaneasca. Presedintele tarii este singurul om de la varful politicii romanesti care nu a aderat la mocirla mafiei si infractorilor politici. Cei care se ocupa cu atacuri sau discriminarea presedintelui, nu fac altceva decat sa favorizeze si mai mult infractorii penali.

  2. Draga grupule de oameni intelectuali, vocea noastra trebuie sa fie auzita, comentariile mele individuale postate pe diverse grupuri poate ar trebui sa vina langa voi si sa ne exprimam intr-o mare deznadejde pozitia unor oameni TREJI LA MINTE SI LA SUFLET, ca ASA NU SE MAI POATE! Sunt profesor la un liceu si ma inspaimanta ceea ce vad, aud in cancelarie, profesori care , parca cineva le-a luat mintile, vad si am rude la tara care parca Dumnezeu i-a inzestrat cu mai multa inteligenta si lumina decat onorabilii colegi. Ma alatur acestui grul de oameni pentru a imi face vocea AUZITA, in marea speranta ca nu putem fi un popor de incuiati, prostiti si batuti de soarta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *