Despre “chemtrails” – Dârele Mortii !

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Până acum toată lumea a fost martora a dârelor “dungile albe de pe cer”, care se întind de la orizont la orizont, si în cele din urmă  devenind cerul într-o ceață de nepătruns. Nu mai putem ignora faptul că pe cerul noastru suntem puternic poluati cu:  aluminiu, bariu, plumb, arsenic, crom, cadmiu, seleniu, și de argint. Toate acestea atribuie o serie de probleme de sănătate:  efecte neurologice, deteriorarea inimii, probleme de vedere, eșecuri de reproducere, deteriorarea sistemului imunitar, tulburari gastro-intestinale, renale deteriorate, ficat deteriorat, probleme hormonale, și mai mult.

loading...

Adevărul este că guvernul pulverizeaza chemtrails, în speranța de reducere populația. Este cunoscut ca se folosesc agenți de testare biologică asupra populației; toate în timp ce se pretinde că nu sunt nimic mai mult decât simpli vapori.In videoclipul de mai jos, este prezentată Rosalind Peterson, președintele Coaliției de Apărare Agricultură. In aceasta, ea a abordat in fata Națiunilor Unite tema chemtrails, geoingineria, și modificarea vremii (HAARP).

Pentru cei sceptici, ii asigur că după ce vor viziona acest video, isi vor schimba opinia:


Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Senatul trebuie să sesizeze CCR pentru un CONFLICT între CCR și DNA-Parchet. Parchetul General MINTE ȘI DEZINFORMEAZĂ prin SCULA PROGRESISTĂ numită LAZĂR: “Curtea Constituțională nu a dezincriminat infracțiunea de abuz în serviciu”.

Nota Redacției - Senatul trebuie să sesizeze CCR pe acest subiect pentru un CONFLICT între

Lista neagră de la Bruxelles

Document revoltator al Comisiei Europene, care a cerut in 2012 autoritatilor romane sa livreze date

Majoritatea PSD+ALDE împreună cu minoritatea PNL+USR au votat în unanimitate să se taie cât mai multe păduri ca să exportăm lemnul brut la austrieci şi la alții ca ei

Legea pentru Limitarea exportului de lemne a fost respinsă în unanimitate de de parlamentari, în

Romanii, cobaii Europei : Una din două conserve de ton are în compoziţie peşte contaminat cu Cesiu 137 !

40% din conservele de ton analizate sunt fie etichetate greșit, fie nu conțin suficiente informații

Închide