Tudor Chirilă, Oana Pellea şi Mihai Şora „agenţi de influenţă ai reţelei Soros“?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Victor Ciutacu a prezentat la România TV presupusa „reţea Soros“ din România, trecându-i în dreptul agenţilor de influenţă pe actorii Tudor Chirilă, Oana Pellea şi Victor Rebengiuc, dar şi pe filosoful Mihai Şora şi pe poliţistul Marian Godină. În general, cei menţionaţi sunt susţinători ai protestelor de stradă faţă de partidul aflat la Guvernare.

loading...

„Unde s-a mai pomenit aşa ceva? Aţi mai văzut asemenea structură organizaţională atât de bine stratificată şi atât de bine coordonată?“, l-a întrebat Ciutacu pe Ion Cristoiu după ce a prezentat schematic „reţeaua“ prin care ar opera în România miliardarul George Soros. Această teorie este vehiculată sistematic la România TV, postul fiind şi amendat din acest motiv de Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).  Nici de această dată nu au fost prezentate documente care să dovedească legătura dintre numele prezentate şi miliardarul american George Soros, deşi s-a afirmat că este vorba „de o reţea de propagandă care trebuie să disemineze un mesaj în societate, un mesaj bazat pe inducerea fricii în societate, aceşti oameni au primit burse, au primit finanţări, au fost angajaţi“ (Dan Andronic, director Evenimentul Zilei).


Introducându-i drept „o serie întreagă de agenţi de influenţă“, Victor Ciutacu i-a nominalizat ironizându-i pe „actorul şi cântătorul“ Tudor Chirilă, pe Raluca Feher, „fostă jurnalistă şi lucrătoare cu ziua în Publicitate şi care militează pentru tăierea publicităţii la posturile neconvenabile mişcării“, pe Oana Pellea, „actriţă şi ea, care are păreri despre orice, la fel de cunoscută opiniei publice, din păcate, precum ilustrul ei tată“, cunoscutul actor Victor Rebengiuc, Marian Godină, „cunoscut poliţist cu valenţe intelectuale, de la circulaţie mutat la intervenţii rapide“, şi Mihai Şora, „Dumnezeu să-i dea sănătatea, încă nerefăcut după operaţia suferită după prezenţa la Girafa din Piaţa Victoriei alături de infinit mai tânăra sa soţie“.

Pe lista de „ideologi“ ai „reţelei Soros“ au fost trecuţi Andrei Pleşu, Gabriel Liiceanu, Cristian Tudor Popescu şi Mircea Cărtărescu, descris drept „candidat în fiecare an la premiul Nobel pentru Literatură până acum fără succes, dar are tot timpul“.    „Componenţa uriaşă a reţelei Soros“ include în viziunea România TV şi nenumăraţi jurnalişti, inclusiv pe redactorul-şef adjunct al ziarului „Adevărul“, Liviu Avram, pe Ionel Stoica, ex-Adevărul, acum la ziare.com, pe Moise Guran şi pe Vlad Petreanu.    Au fost invocate şi mai multe ONG-uri, precum şi agenţia de publicitate Papaya Advertising, aflată recent în centrul atenţiei după ce a pierdut contractul de 10 ani cu CEC Bank la scurt timp după ce directorul a anunţat că a dat liber angajaţilor pentru a protesta în faţa Parlamentului în ziua în care s-a supus la vot moţiunea împotriva Guvernului Dăncilă.  În platou au comentat subiectul politologul Alex Coita, Adrian Ţuţuianu, de la PSD, şi Răzvan Prişcă, de la PNL.


Citeste mai mult: adev.ro/pbphtn

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Tudor Chirilă, Oana Pellea şi Mihai Şora „agenţi de influenţă ai reţelei Soros“?

  1. Acum este clar care “ziare” si tembeliziuni sunt pe lista lui Soros: cele care ii acuza pe cei trei actori ca facand parte din Vandutii Romaniei.Adica, HOTII striga hotii.
    Inclusiv acest site este vandut bolsevicului satanist Soros.Romania este in deriva, dar dupa ce se va intampla ceea ce este scris sa se intample, Romania va deveni ceea ce n-a fost niciodata.Nu mor caii cand vreti voi, JAVRELOR !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Atentie, vezi cine sunt DIVERSIONISTII din Piata Universitatii. Au incercat sa DETURNEZE protestele

Tot mai multi dintre protestatarii activi au constatat aparitia unor figuri dubioase, unele cunoscute pentru

Vezi ce mesaje le-au mai fost transmise iniţiatorilor Legilor Big Brother la protestele de la Bucureşti, Cluj şi Iaşi

“Vă rugăm să ne scuzaţi: (şi) pe mama voastră o supravegheaţi?” Vezi ce mesaje le-au

Un deces suspect. Un bebeluş de două luni a murit la o zi după ce a fost vaccinat

O fetiţă de două luni şi jumătate din orașul ieşean Podu Iloaiei a murit în

Lucian Blaga despre satele săsești și cele românești

La 9 mai 1895 se năștea Lucian Blaga, marele poet, filosof, dramaturg. Printre versuri și cugetări filosofice,

Închide