Tupeu maxim : Deputata PNL Adriana Săftoiu vrea pedepse cu închisoarea de la 3 la 10 ani pentru cei care nu-și vaccinează copiii și pun „în primejdie gravă dezvoltarea lor intelectuală sau morală” ori răspândesc boli infecto-contagioase

Capitalism Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

loading...

Comisia pentru drepturile omului din Camera Deputaților a avizat săptămâna trecută proiectul de lege privind vaccinarea obligatorie. Printre amendamentele propuse, Comisia și l-a însușit și pe cel depus de deputata PNL Adriana Săftoiu, care consideră necesară introducerea unui nou articol în proiectul de lege.

Unul ce prevede pedepse cu închisoarea pentru acei părinți care, refuzând vaccinarea copilului, pun astfel în primejdie gravă dezvoltarea „fizică, intelectuală ori morală” a acestuia.


Iată ce prevede acest articol nou – art.72 indice 1:

„(1) Neasigurarea la timp, în cantitate insuficientă și de calitate corespunzătoare a vaccinurilor obligatorii, nerespectarea procedurilor stabilite pentru efectuarea serviciului medical de vaccinare, precum și refuzul vaccinării obligatorii, fără certificarea contraindicației de vaccinare prevăzută în art.22, dacă fapta a avut ca urmare punerea în primejdie gravă a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale ori vătămarea corporală a copilului sau răspândirea unei boli infecto-contagioase, se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.


(2) Dacă fapta prevăzută la alin.1 a avut ca urmare moartea copilului, pedeapsa este închisoarea de la 12 la 25 de ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(3) Fapta prevăzută la alin.1 săvârșită din culpă se pedepsește cu închisoarea de la 2 la 7 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.

(4) Fapta prevăzută la alin.2 săvârșită din culpă se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 10 ani și interzicerea exercitării unor drepturi.”

Comisia pentru drepturile omului argumentează de ce sunt necesare aceste prevederi spunând că „textul noii infracțiuni este corelat cu pedepsele prevăzute în Codul Penal pentru infracțiuni similare. Din acest motiv, în caz de deces al copilului, pedeapsa ar trebui să ajungă până la 25 de ani, de exemplu. De asemenea”, adaugă Comisia, „precizăm că pedepse mai mici nu ar putea fi prevăzute, deoarece s-ar încălca regula din art.199 Cod Penal, care mărește cu 1/4 pedepsele obișnuite în cazul în care victima e un membru al familiei.”

Pe cine trimitem la pușcărie?

Pasibili de pedeapsa cu închisoare sunt, la modul general, cei din Ministerul Sănătății, responsabili cu asigurarea stocurilor de vaccinuri. Ȋn mod particular, sunt vizați medicii ce efectuează neprocedural serviciul medical de vaccinare și, respectiv, părinții care refuză vaccinarea obligatorie, „fără certificarea contraindicației de vaccinare prevăzută în art.22”

Conform art.22 din raportul Comisiei de Sănătate din Senat, contraindicația de vaccinare trebuie să fie definitivă, iar certificarea acesteia „se realizează de către Direcția pentru Sănătate Publică județeană sau a Municipiului București, la propunerea Comisiei Județene de Vaccinare din județul de domiciliu al copilului”, la solicitarea părintelui sau reprezentantului legal, „și în baza dovezilor medicale prezentate”.

Dar art.12 din proiectul de lege stabilește că pot exista și „contraindicații temporare” de vaccinare, stabilite prin anamneză de către medicul ce are în evidență copilul. Articolul care prevede pedepse cu închisoare nu face însă referire și la aceste situații, deși ele sunt des întâlnite în practică.

Ȋn plus, e pedepsită cu închisoarea de la 3 la 10 ani fapta ce „a avut ca urmare punerea în primejdie gravă a dezvoltării fizice, intelectuale sau morale ori vătămarea corporală a copilului sau răspândirea unei boli infecto-contagioase”.

Dar, dacă în cazul dezvoltării fizice și a vătămării corporale, eventuala faptă penală poate fi dovedită cu documente medicale, cum ar putea un procuror să probeze „punerea în primejdie gravă a dezvoltării intelectuale sau morale” a unui copil, prin nevaccinare?

Mai mult, cum ar putea procurorii să probeze că, în cazul unei epidemii într-o colectivitate, copilul X, nevaccinat, este cert sursa zero de „răspândire a unei boli infecto-contagioase”, și nu vreun adult cu care copilul Y, coleg cu copilul X, a intrat întâmplător în contact în autobuz/parc/supermaket?

Actuala epidemie de rujeolă a pornit, în februarie 2016, de la un focar dintr-un spital. Primele cazuri au apărut în Bistrița, unde a fost internat un copil de etnie rromă ce adusese virusul din Italia. „S-a internat, și a mai făcut unul sau doi copii. Ș-apoi au plecat în comunitate și…”, ne confirma în mai Amalia Șerban, fost Director General al Departamentului de Sănătate Publică și Asistență Medicală din cadrul Ministerul Sănătății.

Pe cine trimitem la pușcărie, în cazul acestei epidemii? Pe mama care nu și-a vaccinat copilul, neștiind nici măcar că e obligată să-l înscrie la un medic pediatru și să meargă cu el, periodic, la consultații? Pe cei din Ministerul Sănătății, care nu asigură prezența medicilor de familie în toate zonele din România? Punem sub acuzare italianul care a fost sursa zero a acestei epidemii? Sau pe medicii de la spitalul din Bistrița, unde acel copil a fost internat fără să fie izolat, deși el era contagios?

Dacă legea, în forma propusă de dumneavoastră, ar fi fost deja în vigoare, pe cine am trimite acum la pușcărie, doamna Săftoiu?

Dar dacă un părinte, căruia i-a murit un copil din cauza vaccinurilor, refuză acum să și-l vaccineze pe cel de-al doilea? Iar autoritățile, pentru a nu plăti compensațiile, nu vor să recunoască că ar exista vreo legătură de cauzalitate între deces și vaccinarea primului copil, și nici nu eliberează certificatul pentru contraindicația definitivă în cazul celui de-al doilea copil, însă părintele refuză și-și asumă asta, ce facem cu el, doamna Săftoiu? Ȋl trimitem la pușcărie?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Tupeu maxim : Deputata PNL Adriana Săftoiu vrea pedepse cu închisoarea de la 3 la 10 ani pentru cei care nu-și vaccinează copiii și pun „în primejdie gravă dezvoltarea lor intelectuală sau morală” ori răspândesc boli infecto-contagioase

 1. Leii care pleacă la vântătoare știu (adesea dintr-o experință amară) că în fața unor bivoli maturi, care nu se lasă intimidați cu una cu două, nu au practic nicio șansă. O singură lovitură de corn poate fi fatală pentru un leu. Pe vițeluș însă îl pot doborî fără probleme (vițelușul nu dispune de nicio armă care să-l apere de colții leilor). Există însă o singură piedică – vițelușul stă lângă mama sa, o mamă puternică care își iubește nespus de mult puiul, nefiind dispusă să renunțe la luptă cu una, cu două. În plus, perechea compusă din bivoliță și vițeluș este înconjurată de alți bivoli și bivolițe la fel de puternice. Și atunci ce fac lei? Care este cheia succesului lor?

  1. Frica! Frica instinctivă a cornutelor (oricât de mari și de puternice nu ar fi acestea) față de prădătorii lor. Dacă leii reușesc să pună turma pe fugă, atunci rezultatul vânătorii este într-o mare măsură garantat.
  2. Devide et impera! Devide și cucerește. Printr-un efort bine coordonat, leii vor face tot ceea ce este posibil pentru a desprinde o pereche (bivoliță și vițel) de turmă.
  3. În acest moment tot ceea ce le mai rămâne leilor să facă este să despartă vițelușul de bivoliță. Un vițeluș singur-singurel – despărțit de turmă, despărțit de mamă-sa – este o VICTIMĂ SIGURĂ.

  Nu exact aceeași STRATEGIE o urmăresc și hienele cu față de om (navaccinate împotriva VIRUSULUI FASCISMULUI) care au împânzit Ministerul Bolilor și Peștera de Tâlhari care și-a pus în gând să fure de la români tot ceea ce le-a mai rămas: COPIII și LIBERTATE?! Prin manipularea sentimentelor de frică, prin minciună, prin distorsiune, prin amenințări și amenzi cocoșante, prin activarea Barnevernetului românesc (pe modelul odiosului Barnavernet norvegian), prin coruperea factorilor de decizie, se caută, CU ORICE PREȚ, despărțirea copiilor de părinții lor iubitori. Odată despărți de părinții lor, COPIII sunt VICTIME SIGURE. Împotriva colților hienelor copiii nu au absolut nicio armă de apărare.

  ”Fiţi treji şi vegheaţi! Pentru că potrivnicul vostru, diavolul, dă târcoale ca un leu care răcneşte şi caută pe cine să înghită.” 1 Petru 5:8

  În fața amenințărilor care ne stau în față există un lucru pe care nu ni-l putem permite nicidecum: nu ne putem permite să ne fie frică de hiene. Oricât de fioroase, oricât de crunte, oricât de sângeroase nu ar fi – hienele POT și TREBUIE să fie învinse.

  Citiți vă rog, CU FOARTE MARE ATENȚIE, următoarele versete din Apocalipsa:

  ”6 Apoi mi-a zis: „S-a isprăvit! Eu sunt Alfa şi Omega, Începutul şi Sfârşitul. Celui ce îi este sete, îi voi da să bea fără plată din izvorul apei vieţii.
  7 Cel ce va birui va moşteni aceste lucruri. Eu voi fi Dumnezeul lui şi el va fi fiul Meu.
  8 Dar cât despre fricoşi, necredincioşi, scârboşi, ucigaşi, curvari, vrăjitori, închinătorii la idoli şi toţi mincinoşii, partea lor este în iazul care arde cu foc şi cu pucioasă, adică moartea a doua.” Apocalipsa 21:6-7

  Cine sunt cei care stau în fruntea listei celor care vor aruncați în focul iadului?! Fricoșii!!!

  De aceea, apelul meu către ORICE BĂRBAT din această țară este acesta: LUPTAȚI, luptați pentru copiii voștri, luptați pentru libertate voastră! Pentru un bărbat este mai onorabil să moară în picioare, cu sabia în mână, decât să trăiască în genunchi, cu coada între picioare. Sabia?! Da, sabia! Următoarea sabie:

  ”Căci Cuvântul lui Dumnezeu este viu şi lucrător, mai tăietor decât orice sabie cu două tăişuri: pătrunde până acolo că desparte sufletul şi duhul, încheieturile şi măduva, judecă simţirile şi gândurile inimii.” Evrei 4:12

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *