Demolând proiectul de lege prin care se dorește vaccinarea obligatorie a românilor, copii și adulți. Iată ce spune un părinte care și-a pierdut un copil din cauza sistemului medical

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Demolând proiectul de lege prin care se dorește vaccinarea obligatorie a românilor, copii și adulți. Iată ce spune un părinte care și-a pierdut un copil din cauza sistemului medical:

loading...

Demolând proiectul de lege prin care se dorește vaccinarea obligatorie a românilor, copii și adulți. Iată ce spune un părinte care și-a pierdut un copil din cauza sistemului medical:


După cum știți, minți nesănătoase ne-o tot coc de câțiva ani, încercând din aproape în aproape să transforme România într-un lagăr medical, unul în care statul dispune de corpul tău, precum în societățile de tip dictatorial-nazist.

Iar pentru a obține acordul majorității populației s-au făcut de mulți ani campanii media de înspăimântare a populației, de la celebrele farse sinistre cu gripa aviară și gripa porcină, până la recenta sperietoare cu cazurile de rujeolă, în legătură cu care s-a dovedit, în final, că toți cei care au murit aveau și probleme grave de sănătate de altă natură, probleme majore cu imunitatea, înainte de a contacta rujeola.


Și dacă pe de o parte sistemul medical și politic ticăloșit din România a pus umărul la distrugerea Institutului Cantacuzino, cel care producea vaccinuri sigure, fiind complice, de asemenea, la marea ticăloșie a contractelor cu Hexi Pharma, dar și la alte mizerii care se petrec prin spitalele noastre, pe de altă parte, pozând în fecioare neprihănite, reprezentanții aceluiași sistem corupt și incompetent ne cer un CEC în alb pentru viața noastră și a copiilor noștri, pretinzând că ei ne garantează siguranța, doar-doar ne lăsăm prostiți și acceptăm vaccinarea forțată!

În opinia mea, această nouă încercare de tip nazist este și un experiment social prin care se testează limitele manipulării acestei națiuni…


Pentru a lămuri cât mai bine sinistrul scenariu care ni se pregătește, l-am avut invitat în studio pe Asist. univ. dr. George Stoian, un om care și-a pierdut un copil datorită sistemului medical românesc și care a avut o motivație puternică, mai ales din acest motiv, să cerceteze atât proiectul de lege prin care se dorește să ni se bage pe gât vaccinarea obligatorie, cât și alte probleme din sistemul medical românesc.

O emisiune pe care v-o recomand pentru că veți afla multe lucruri deosebit de importante. Vizionare cu folos!

Daniel Roxin
http://daniel-roxin.ro/

P.S. Emisiunea Mistere la Granițele Cunoașterii poate fi urmărită, la Nașul Tv, în fiecare duminică de la ora 19:00 și în reluare miercurea, de la ora 12:30, și sâmbăta, de la ora 19:00.

Restul episoadelor pot fi vizionate aici: https://www.youtube.com/channel/UCJCPVMFxBFQYZw99RaNm_kg/videos

http://www.cunoastelumea.ro/demoland-proiectul-de-lege-prin-care-se-doreste-vaccinarea-obligatorie-a-romanilor-copii-si-adulti-iata-ce-spune-un-parinte-care-si-a-pierdut-un-copil-din-cauza-sistemului-medical/
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
IMPERIALISM ȘI SUBDEZVOLTARE. ROMÂNIA POSTCOMUNISTĂ ȘI LUMPEN-DEMOCRAȚIA

Lumpen-democrația luminează lumea din periferia sistemului mondial modern numai că,lumina ei este întocmai celei date

Ion Cristoiu: Ăștia chiar ne cred proști?! | După Diversiunea „Să-i primim cu brațele deschise pe sărmanii refugiați!” ni se vîră pe gît Diversiunea „Să-i alungăm cu bîtele pe huliganii sexuali din Orientul Apropiat!”

  6 septembrie 2015. Pe cristoiublog.ro, la rubrica de comentarii despre Actualitate, iscăleam textul semnificativ

Armata rusă atacă Pentagonul | Care este teatrul ”războiului rece” dintre americani și ruși

Ministerul Apărării rus a acuzat sâmbătă Statele Unite că „ascunde” traficul de petrol spre Turcia

Trei țări ortodoxe: CIPRU CADE, GRECIA CADE, ROMÂNIA încă REZISTĂ în luptă cu homosexualitatea

Pe 26 noiembrie 2015: Cipru, prima țară majoritar ortodoxă care permite „uniunile civile” pentru homosexuali

Închide