DELIR LA CEL MAI INALT NIVEL. Iohannis nu vrea sa inchida granitele daca Germania si le inchide pe ale ei si vrea sa transforme Balcanii in zona-tampon. Iohannis “Ponta nu s-a consultat cu mine”. Dar care e pozitia Romaniei, d-le Iohannis?

Ceausescu Conspiratii Design Eminescu Masonerie Politica Simboluri Spiritualitate
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

loading...

Klaus Iohannis a făcut o declaraţie, duminică, legată de afirmaţia lui Ponta cum că România şi-ar putea închide graniţele pentru refugiaţi.


Iohannis: “Ponta nu s-a consultat cu mine pe tema închiderii graniţelor, s-a plimbat doar până la Sofia, s-a întâlnit cu alţi prim-miniştrii.

Este o chestiune interesantă ca preocupare de weekend.


Ponta nu a avut mandat să angajeze România în niciun fel.

După ce mă întorc de la Bruxelle, vom avea o discuţie pe acestă temă”


Nota Redactiei: D-le Iohannis dvs. trebuia sa informati poporul roman INAINTE sa va duceti la Bruxelles ca sa afle fiecare cetatean roman ce pozitie sustineti dvs. acolo.

La fel trebuie sa-i informati cetatenii Romaniei cand va intoarceti de la summit, ca sa afle fiecare daca ati obtinut ce ati anuntat initial.

N-ati anuntat nimic si astazi e summitul.

Nu stie nimeni din tara care e pozitia Romaniei si mitingul are loc azi

. Care e pozitia Romaniei, d-le Iohannis, la acest Summit? summit in care Germania si ONU vor sa transforme Balcanii in zona tampon pentru primirea refugiatilor.

Ce consultari si ce negocieri ati intreprins dvs., d-le Iohannis, inaintea acestui summit, summit la care Romania se poate trezi ca e declarata “zona-tampon pentru refugiati”? NICIUNA.

E intr-adevar o rusine daca Ponta nu v-a consultat, inainte de a se intalni cu primii-ministrii Serbiei si ai Bulgariei.

Dar mai rusinos d-le Iohannis este ceea ce faceti dvs. Dvs. nu catadicsiti sa informati poporul roman despre ce pozitie va avea Romania la Summit-ul organizat de urgenta de Merkel si de Juncker, asa cum nu ati catadicsit sa ne spuneti ca ati acceptat COTELE OBLIGATORII decat la trei luni dupa ce ati facut-o si doar pentru ca Romania trebuia sa primeasca aproape 7000 de refugiati, in loc de 1785.


Ce e mai grav e faptul ca prin pozitia sa, Iohannis nu-si bate joc doar de Romania ci si de Bulgaria si de Serbia. Chiar daca Ponta a facut de capul lui ce a facut : lucrurile trebuiau fie discutate din timp cu el (intalnirea era publica trebuia sunat imediat, etc…), fie intervenit acum in privat pentru a nu pune in ridicol Bulgaria si Serbia si toata intalnirea de la Craiova.

(Fluierul)

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “DELIR LA CEL MAI INALT NIVEL. Iohannis nu vrea sa inchida granitele daca Germania si le inchide pe ale ei si vrea sa transforme Balcanii in zona-tampon. Iohannis “Ponta nu s-a consultat cu mine”. Dar care e pozitia Romaniei, d-le Iohannis?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *