DE ULTIMĂ ORĂ! Merkel: „mai bine emigranți decât români”

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou proiect de lege al Ministrului de Interne german urmează să fie adoptat până la sfârșitul acestei luni, conform Agerpress.

loading...

Acest proiect de lege îi vizează strict pe românii din Germania care, confom proiectului, toți românii vor fi expulzați forțat din Germania în special rezidenții străini.

Statul german dorește urgentarea acestui demers de expulzare întrucât, foarte mulți români locuiesc în Germania datorită ajutorului social sau solicitând locuri în azil.


Cancelarul german Angela Merkel trădează orice afirmare la adresa României, nedorind ca aceasta să intre în spațiul Schengen.

În următoarele luni orice persoană stăină aflată pe teritoriul Germaniei va fi verificată și interogată, pentru a se evita ilegalitatea și încălcarea legilor, relatează tabloidul german „Ruhr Nachrichten”.


Deasemenea Angela Merkel intenționează să înlocuiască ajutoarele sociale cu alte modalități de sprijin financiar.

Germania este țara care atinge cele mai înalte cote în privința refugiaților astfel, noul proiect anunțat oficial, se descende a fi ca “o lecție pentru celelalte țări care au refuzat primirea refugiaților”.

Sursa:

http://romanin.eu/, infopuls.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

7 thoughts on “DE ULTIMĂ ORĂ! Merkel: „mai bine emigranți decât români”

  1. Ca sa vada toti romanii cat contam in fata Germaniei si implicit a UE, poate vom termina cu slugarnicia !!! Sa-si umple tara cu sirieni care nu stiu sa faca nimic si o sa fie mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Scandal cu Nicuşor Dan în secţia de votare: “De ce nu merge afară?”

"Nicuşor Dan s-a prezentat la ora 10.00 la secția de votare de la școala Sfinții

Polonia către SUA: Nu suntem România

Guvernul polonez a transmis Washingtonului că ar putea anula negocierile pentru achiziţionarea sistemului „Wisla Patriot”,

Gabriel Liiceanu susține că Biserica Ortodoxă lasă “senzația de trufie” și atacă Catedrala Mântuirii Neamului

Filozoful Gabriel Liiceanu s-a băgat și el în disputa generată de clipul "Despre Smerenie" al

Scandal monstru între jurnalişti. Moise Guran, de la Digi 24, este ameninţat cu judecata de către un coleg de breaslă. Afirmațiile ministrului Agriculturii, Achim Irimescu, despre carnea stricată, peștele cu viermi care ajunge neviscerat pe piața din România și salamul spalat cu oțet pentru a fi repus apoi pe rafturi provoacă scandal între jurnaliști,

Scandal monstru între jurnalişti. Moise Guran, de la Digi 24, este ameninţat cu judecata de

Închide