DE ULTIMĂ ORĂ! Merkel: „mai bine emigranți decât români”

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Un nou proiect de lege al Ministrului de Interne german urmează să fie adoptat până la sfârșitul acestei luni, conform Agerpress.

loading...

Acest proiect de lege îi vizează strict pe românii din Germania care, confom proiectului, toți românii vor fi expulzați forțat din Germania în special rezidenții străini.

Statul german dorește urgentarea acestui demers de expulzare întrucât, foarte mulți români locuiesc în Germania datorită ajutorului social sau solicitând locuri în azil.


Cancelarul german Angela Merkel trădează orice afirmare la adresa României, nedorind ca aceasta să intre în spațiul Schengen.

În următoarele luni orice persoană stăină aflată pe teritoriul Germaniei va fi verificată și interogată, pentru a se evita ilegalitatea și încălcarea legilor, relatează tabloidul german „Ruhr Nachrichten”.


Deasemenea Angela Merkel intenționează să înlocuiască ajutoarele sociale cu alte modalități de sprijin financiar.

Germania este țara care atinge cele mai înalte cote în privința refugiaților astfel, noul proiect anunțat oficial, se descende a fi ca “o lecție pentru celelalte țări care au refuzat primirea refugiaților”.

Sursa:

http://romanin.eu/, infopuls.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

7 thoughts on “DE ULTIMĂ ORĂ! Merkel: „mai bine emigranți decât români”

  1. Ca sa vada toti romanii cat contam in fata Germaniei si implicit a UE, poate vom termina cu slugarnicia !!! Sa-si umple tara cu sirieni care nu stiu sa faca nimic si o sa fie mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *