De parca nu ar fi de ajuns cat rau si-au facut romanii unii altora in ultimii 26 de ani – prin votul lor TAMPIT, acu’ aflu ca prostimea e chemata din nou la urne!

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

danila-938x535

loading...

De parca nu ar fi de ajuns cat rau si-au facut romanii unii altora in ultimii 26 de ani – prin votul lor TAMPIT, acu’ aflu ca prostimea e chemata din nou la urne!

Pana gloata este “in mana”, dupa asa-zisele prezidentiale! Eu NU POT sa concep ca exista cineva in tara asta care se duce la vot, iar acolo intra in cabina cu o lista de candidati si cu o stampila – acolo deschid lista si isi gasesc alesul inimii! Nu pot sa concep ca exista atata prostie si spirit sinucigas la neamul asta, incat tuturor celor care se duc la vot sa le placa vreun muist de pe listele alea! Asa cum le-a placut de Bula din Sibiu, de oligofrenul Daniel Barbu, de Nicusor Dan sau de alti paduchi!


Pentru mine faptul ca pulimea este invitata sa voteze inseamna un singur lucru: ca mai este de furat in tara asta!

Din punctul meu de vedere, toti astia care votati sunteti COMPLICI si nu sunteti nici prea destepti! Asta unu la mana! Si doi la mana, sunteti iresponsabili! Nu ar trebui sa aveti copii! Caci pana acum ati votat tot impotriva lor! La baza politicii depopulationiste si de jaf generalizat care s-a dus in tara asta de un sfert de veac, sta votul vostru!


De la legalizarea avortului in a doua zi de Craciun de catre iudeo-masonul Iliescu (votat cu 87%, lua-v -ar dracu de tampiti! ) si pana la Morbidul din Sibiu (sa-i iau Forumul German in pula!), sub obladiurea caruia pierdem 2 hectare de padure pe zi, toate acestea s-au facut cu girul VOSTRU! Ca s-a furat la vot, ca au fost manevre si a iesit altcineva decat trebuia, tot aia! Ai votat, esti COMPLICE. Apoi apareti p’aici si aveti “pareri”! “Atitudini”! Ascunsi la umbra secretului votului – bai, orice inteligenta peste medie isi da seama care pe ce criminal a pus stampila!

Pe sectoare de varsta, de pregatire, de mediu, de zona geografica – hai, hai, mai usor cu patriotismul! Mergeti in pula mea pe grupurile dacice sau de croitorie traditionala si ziceti acolo ca “luptati”, “sustineti” si cacat, frumusetile patriei – acolo e plin de pointisit, iohanisti si monarhistii pizdii! Pe la mine s-o frasuiti numai daca sunteti, ati fost si veti muri NATIONALISTI! Altfel, mai da-va-n sloboz de nemernici: voi ati nenorocit tara asta! Pai voi votati impotriva copiilor mei? Sa fie sclavi in tara lor? Sau musafiri nepoftiti, ca in Ardeal?! Ce bine ca o sa se ocupe alesii vostrii de voi!

Singurele urne unde m-as duce cu bucurie sunt cele cu cenusa alesilor vostri din ultimii 26 de ani. A TUTUROR.

 

Sursa: Sotia Ideala

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *