De ce sunteti curve !

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Pentru că vă place.

loading...
Pentru că adorați să primiți sute de like-uri pe Facebook de la tipi cu comentarii gen “ooooo…” tradus prin “mamă ce ți-aș trage-o”…dar atât.Niciunul dintre ei nu va spune vreodată că ați fi frumoase, că aveți picioare fine sau că vă adoră chipul dimineața. Niciunul nu vă va lua în brațe după, nu vă va săruta pe spate sau pe umeri în timp ce v-o trage și nu se va gândi la voi când veți bea cafeaua dimineața. Își va fuma țigara, se va îmbrăca și va pleca.Sunteți doar niște partide bune și ușoare, nimic mai mult. Da, ușoare, pentru că nu puteți fi sexy cu hainele pe voi, fără să se vadă jumătate din posterior sau sâni, cu sutienul pe afară și sticla de băutură undeva prin fundal. Vă considerați femme fatale, dar sunteți vulgare. Nu e nimic artistic în atitudinea voastră, în modul de a face sex.

Actul sexual este o artă, până și în cele mai animalice momente. Felul cum săruți, cum îl cauți pe celălalt, cum îi dăruiești plăcere, cum se formează reciprocitatea sentimentului. Voi vă dezbrăcați, vă crăcănați și atât. Nu vă dăruiți, pentru că ați face-o în gol. Nu aveți cui. Nu vă posedă nimeni trup și suflet, deoarece tot ce puteți oferi este o bucată de carne…

N-am nimic cu voi, fiți curve, dar nu vă mai dați mironosițe și victime. Pentru că este o alegere, nimeni nu vă împinge de la spate să fiți ipocrite, perfide si folosite. Urâți iubirea deoarece n-ați lăsat-o niciodată să vă intre în suflet, iar săracul om, care a incercat și probabil chiar a văzut la voi ceva mai mult decât ceea ce arătați, s-a trezit cu bătaie de joc si înșelat în fel și chip.


N-aveți motiv să înșelați un bărbat, pentru că nu mai sunt vremurile când trebuia să fiți căsătorite la 16 ani cu un bețiv nenorocit care v-ar fi bătut pentru că așa ar fi avut el chef. Aveți un chip frumos pe care-l îmbătrâniți cu tone de machiaj (fard, fond de ten, anticearcăn, pudră, rimel, creion și dermatograf, toate la un loc). O mască și un zâmbet prost, asta reprezentați. Trist, pentru că femeia adevărată e o operă de artă. Dacă se simte careva, cu atât mai bine, poate faceți și ceva în privința asta.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

3 thoughts on “De ce sunteti curve !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
OFICIAL ! Justitia a decis ! Iohannis a furat casa NOAPTEA CA HOTII !

Magistraţii Curţii de Apel Piteşti s-au pronunţat în dosarul privind casa familiei Iohannis din Sibiu,

Dupa 28 de ani de prapad si jaf, Mucur Isarescu , var prin alianta cu Regele Mihai, se retrage din functie de GUVERNATOR al BNR !!

ANUNȚ făcut de Mugur Isărescu. „De la anul nu voi mai fi guvernatorul BNR!” Mugur

INALT OFITER NATO: IN VARA ACEASTA LUMEA VA FI PROBABIL ÎN RAZBOI

Un înalt oficial NATO a declarat pentru fostul analist de informații NSA. John Schindler ca

GERMANIA respinge până la 75.000 de cereri de azil din sud-estul Europei, dar acceptă 800.000 de refugiați și imigranți

Germania ar urma să respingă până la 75.000 de cereri de azil în acest an,

Închide