De ce SAREA din ROMÂNIA NU mai e BUNĂ? Se importă sare de 67 MILIOANE EURO!

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

CNADNR importă sare de 67 milioane euro, sarea din România nu mai e bună.

loading...
Un lider politic aduce acuzații grave: Sarea din România nu mai e bună! Importăm sare de 67 de milioane de euro! ( țara noastră are resurse suficiente de sare, ba chiar poate și exporta). Importăm uraniu din Canada dar închidem minele din România. Guvernul Cioloș a vrut să mărească pe furiș taxele și impozitele! Sunt o parte dintre acuzațiile lansate de Liviu Dragnea, președintele PSD în Parlamentul României.

Prezentarea stării economiei românești de către premierul Dacian Cioloș, a avut o replică dură lansată de președintele PSD, Liviu Dragnea. Acesta a scos la lumină date despre care nu se știa nimic până-n atunci. Ce au ajuns românii să importe și cum guvernanții ajută companiile străine și mai puțin pe cele românești!

„A spus  (despre primul ministru) că au avut în intenție să presteze un alt tip de guvernare: transparent, responsabil și predictibil. Dar ei au vrut să modifice Codul Fiscal pe furiș. CNADNR (Compania Națională Autostrăzi Drumuri) importă sare de 67 milioane euro, sarea din România nu mai e bună. La fel: România importă uraniu din Canada; mina unde se exploatează uraniu se va închide, cea care trebuie deschisă nu s-a deschis”, afirma Liviu Dragnea.


Șeful social-democraților susține că tehnocrații au primit totul de-a gata de la Guvernul Ponta. „E vorba de recolta generată de semințele puse de noi în urmă cu câțiva ani, dar unde sunt banii, domnule premier?

Zero e procentul fondurilor UE absorbite de Guvernul dumneavoastră în actualul buget european. Zero companii românești au primit ajutor de stat; în schimb, au primit șase companii străine”, spunea Dragnea.


loading…

Liderul PSD acuză Guvernul că ar fi vrut, în ascuns, să modifice Codul fiscal și să crească taxele și impozitele. 

„Știu că nu știți ce înseamnă sinceritate. Ați știut intențiile secretarului de stat Gabriel Biriș (secretar de stat în Ministerul Finanțelor n.r.), dar v-ați spălat imediat pe mâini și i-ați cerut să plece”, afirma  Liviu Dragnea.

Sursa: agroinfo.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Mesajul lui Bartolomeu Anania traverseaza majestuos Internetul ignorând bataia de joc a plebei

Este mesajul care a impanzit internetul si, mai ales, retelele de socializare. Iar asta, pentru

Romania, acuzata ca-i aprovizioneaza cu arme pe teroristi – reactia MAE

  Ministerul roman al Afacerilor Externe a respins informatiile aparute in presa rusa, potrivit carora

DOCUMENT: Iohannis a fost informat în 6 mai 2015 despre afacerile lui Florian Coldea și Sebastian Ghiță de către un fost ofițer SRI

În 6 mai 2015, președintele Klaus Iohannis a fost informat printr-o scrisoare de către fostul

CUM AU RESUSIT ISLANDEZII SA FACA O REVOLUTIE SI NOI NU SUNTEM IN STARE !

  Revolutia Islandeza. Presa europeana si cea romaneasca nu ne-au spus nimic!!! Intr-un articol apărut

Închide