De ce asasinii politici și economici precum Iliescu, Isărescu, Băsescu, Iohannis sunt protejați de satanica Ocultă Mondială?

Capitalism Masonerie
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

palatul-parlamentului-masonerie

loading...

Trebuie cu insistență amintit și reamintit românilor cine au fost și cine sunt ticăloșii responsabili pentru declinul societății muribunde în care trăim. Ne-am câștigat o reputație nemeritată de popor obedient și ignorant, însă nu trebuie să rămânem la nesfârșit încadarați în acest tipar care-i pe placul dușmanilor noștrii de moarte. Acum ori niciodată cum spune unul dintre  versurile imnului nostru național, trebuie să ne croim o soartă mai bună făcând apel  la  conștiința colectivă care trebuie trezită  și pusă în slujba interesului nostru comun. 

’’Iudele neamului românesc fără sânge românesc,,  ne stăpânesc de atâta timp iar noi ne lăsăm în plata lor, ca și când n-am mai avea nici o urmă de demnitate în noi. Strigă sângele martirilor noștrii care s-au jertfit să ne lase o țară liberă și bogată, străbunii se răsucesc în mormânt de mâhnire pentru ceea ce am ajuns.


Neamule Românesc, trezește-te în ceasul al doisprezecelea măcar !

Cum este posibil ca după mai bine de două milenii de istorie zbuciumată în care ne-am ținut intactă gloria și identitatea de neam, să fim dezbinați și controlați ca niște dobitoace în mai puțin de un veac de către criminalii și detractorii neamului nostru , evreii sioniști , țiganii și maghiarii. De ce un călău precum Ion iliescu ( evreul țigan  Ivanovici) se află încă în libertate după atrocitățile comise în timpul guvernării sale? Să ne reamintim rolul   jucat de Ilici în revoluția sau mai bine zis lovitura de stat din 1989.

Iliescu a fost omul  marionetă desemnat de Oculta Mondială să joace cărțile destabilizării României în teren. Pregătirea lui s-a făcut cu mult timp în urmă  la Moscova acolo unde a fost școlit și instruit ca agent KGB , Iliescu și-a format propria camarilă formată din   indezirabili regimului Ceaușist care cochetau cu reformele lui Gorbaciov, omul cheie al Ocultei care a decapitat comunismul. S-a văzut ipocrizenia lui Gorby când la vizita făcută în România din 2010 a declarat într-un interviu că nu are nici o legătură cu înlăturarea de la putere și execuția Ceaușeștilor.  


brucan-soros

Ca să justifice revoluția, Ilici și asociații lui bolșevici cu aceleiași indubitabile origini ovreiești Silviu Brucan ( Saul Bruckner) Petre Roman ( Neulander) fiul cominternistului Walter Roman implicat în campaniile de desnaționalizare forțată a românilor  și torționare a opozanților regimului comunist cât și proscrisul Nicolae Militaru  agent KGB desconspirat la sfarșitul anilor 70,  au trecut la diversiuni mincinoase astfel încât printr-o stare de confuzie creată în rândul populației răzvrătite  să le dea prilejul propice acestora să se ucidă între ei cu arme furnizate de armată pe motivul capăturării de teroriști.Acest scenariu a fost pregătit dinainte  și pus în aplicare după fuga lui Ceaușescu din 22 decembrie. Așa numiții  teroriștii fusereră  trimiși din Iran în urma unei înțelegeri făcute de dicatator cu omologul iranian la ultima lui vizită înterprinsă într-o țară străină , cine să mai creadă acum această bazaconie? Însă atunci în acele împrejurări draconice a fost o bombă cu efect distructiv. 

Nu sunt o nostalgică a regimului de tristă amintire, însă când mă gândesc la capetele de acuzare ce le-au fost aduse cuplului Ceaușescu în timpul acelui simulacru de proces, printr-o analiză profund obiectivă iese la iveală adevărul că de fapt a fost o înscenare falsă și patetică  unde acuzatorii travestiți din comuniști feroce în revoluționari imaculați erau cei care le slujiseră cu o zi înainte tartorilor acuzați, iar multe dintre capetele de acuzare așa cum se cere la un proces adevărat nu au putut fi dovedite.

Dreptul la recurs sau dreptul la un avocat care să-i apere exclusiv nu a existat, a fost prezent doar un avocat desemnat de noua conducere care s-a transformat din apărător în acuzator așa cum era de așteptat. Oare de ce mulți dintre cei care au avut acces la informații relevante în ceea ce privește dedesubturile operațiunii loviturii de stat din 89 , au dispărut unul câte unul într-un timp foarte scurt de la eveniment? Ce justificare are Procurorul Dan Voinea care a avut un rol primordial  în  completul de judecată a celor doi inculpați? Firește că dumnealui s-a spălat pe mâini ca mulți alții din frică sau lașitate sau pentru anumite privilegii dând dispărute acele dovezi palpabile care ar fi permis  întocmirea unui proces adevărat de condamnare a comunismului și nu doar înlăturarea habotnică a celor mai detestați exponenți ai regimului .

Celălalt procuror care a condus în fapt completul de judecată al procesului Ceaușeștilor , Gică Popa, s-a sinucis sau a fost sinucis în mod misterios la trei luni doar după revoluție, la 1 martie 1990. Se credea că acesta deținea informații inedite privind  mecanismele neortodoxe prin care s-a pregătit procesul. Însă un lucru este foarte sigur, Iliescu merită să fie adus înaintea plutonului de execuție pentru toate relele provocate României,  pentru revoluția confiscată adevăraților revoluționari , pentru implicarea în reprimarea și uciderea  protestatarilor mineriadei din 13 iunie 1990  care au fost aruncați la gropile comune pe timpul nopții în cimitirul Străulești, pentru distrugerea economiei și industriei românești. Acest diavol a fost și este omul satanicei oculte mondiale care îl apără datorită îndeplinirii cu succes a multor puncte din agenda lor . Însă așa cum nu m-au înșelat niciodată premonițiile , Ion iliescu va muri de mâna unui  revoluționar maniac de răzbunare …și el știe că într-o zi cel căruia și-a vândut sufletul pentru această blestemată  și efemeră putere, va veni să-și ceară răsplata de la el, iar istoria veridică  îl va  consemna doar ca pe unul dintre criminalii umanității.

isarescu_mason

Un alt evreu deghizat cu nume românesc și  demn de toată  ura, este Mugur Isărescu( Itzac) asasinul economic al României care în cei 26 de ani de demo(no)crație a destabilizat economia României prin înstrăinarea sistemului finaciar românesc. Nu mai este nici un secret că evreul Itzac care a împrumutat  celebra terminație românească a numelor ,,escu ‘’ este membru  de onoare a ,, Grupului Bildeberg,, Toate băncile cu capital tradițional românesc au fost trecute în custodia bancherilor evrei cu acordul implicit a evreului marionetă Itzărescu .

Ne întrebăm de ce acesta a primit atâtea laude și aprecieri de la mai marii lumii când el n-a adus decât deservicii sistemului bancar românesc prin vandalizarea economiei și scoaterea valutei forte în afara țării.

După revoluție s-a lansat un zvon de către unii economiști care au lucrat în finanțe înainte de 1989 , precum că ar fi existat la bugetul statului câteva zeci de miliarde de dolari curați după lichidarea datoriei externe a României în luna martie 1989, bani care au dispărut fără nici o justificare.

La scurt timp după instaurarea în funcție, guvernatorul risipitor a făcut apel la organismele bancare internaționale pentru împrumuturi bănești costisitoare și înrobitoare, ceea ce a transformat din nou România într-o țară controlată și obedientă Ocultei. Așa și-a început Muguraș cariera strălucitoare de guvernator îngropând o țară și un popor în datorii care vor fi plătite de către noi , turma cea dezbinată …și de către urmașii urmașilor noștrii în veacul vecilor .

rp_Emblema_Francmasoneriei_Romane.JPG

Dacă datoria externă a României este estimată oficial la suma de 80 de miliarde de dolari , cifra reală a datoriei este mult mai mare în jurul a 200 de miliarde de dolari…te întrebi românule care încă mai gândești rațional , ce s-au făcut cu atâția bani când economia , industria și infrastructura comunistă au fost distruse? Ceaușescu cu păcatele sale, prin impunerea unei politicii staliniste represive a clădit o țară relativ modernă cu doar 15 miliarde de dolari ….Domnule Tismăneanu , în calitate de politolog și investigator desemnat să condamne comunismul, răspundeți cu justețe și imparțialitate la aceste întrebări pertinente ! De ce nu-i condamnați și pe urmașii lui Ceaușescu care au distrus țara? Sau…. și pe părinții dvs Leonti Tisminețki și Hermina Marcusohn pentru implicarea în campaniile represive de exterminare a românilor din Basarabia din timpul instalării comunismului? Dacă suferiți de amnezie ar fi cazul să vă reamintim că biografia dumnevoastră de fiu al unor comuniști tiranici și nevolnici nu este tocmai imaculată așa cum v-ați dori. Traian Băsescu o altă slugă a masoneriei mondiale a găsit de cuviință să-i bage in prim planul culturii românești pe detractorii ticăloșiți și slugarnici , HR Patapievici , Lucian Boia și Vladimir Tismăneanu .

De la zi la zi acești impostori lansează fel de fel de teorii și conspirații mincinoase la adresa neamului românesc ca să adâncească prăpastia dezbinării și să ne conducă ei pe mai departe destinele ….ei poporul ales a lui Dumnezeu cum ne învață cartea de căpătâi cea plină de controverse ca și istorisirile iudaice necreștine , special concepute să manipuleze oamenii prin religiozitatea asupritoare și infamă. Absolut toate religiile monoteiste s-au format dintr-un punct comun….același Dumnezeu pentru creștini sau necreștini, Allah pentru musulmani . Un Dumnezeu revendicat, adorat și propagat în scopul interesele lumești . Vaticanul sau Desfrânata din Babilon cu catolicismul iezuit inființat de…….ați ghicit?! De către aceiași evrei, cică ar deține secretul suprem, de fapt care secret ?Doar pentru cei orbi și surzi de manipulare mai reprezintă un secret faptul ca evreimea conduce lumea. Revenind la evrei de ,, ai noștrii ‘’ despre Băsescu se poate spune că a îndeplinit cu rigurozitate sarcinile impuse de stăpânitorii lumii.

Într-o înregistrare video făcută înainte de aderarea la U,E , Băsescu declara că viitoarea aderare va constitui renunțarea la suveranitatea națională și teritorială cu toate resursele .

Cea mai des folosită și eficientă stategie a monstruoasei clase politice de a dezbina românii este acea diverisiune creată în jurul taberei de simpatizanți pro-ruși sau pro-americani. Cea mai mare înșelăciune…deoarece atât Rusia cât și SUA au jonglat de-a lungul timpului cu biata noastră țarișoară în funcție de interesele lor meschine. Să nu uităm că americanii și englezoii , dragii de ei , pe care părinții și bunicii noștrii naivi îi așteptau să ne scape de comunism , ne-a pasat ca pe niște nimicuri în 1945 la Yalta cu tot tacâmul tătucului Stalin care ne-a luat sub aripa sa ucigașă și ne-a aruncat în haosul în care ne aflăm și în prezent, pentru că urmașii diabolicilor comuniști alogeni ne conduc destinele și astăzi.

Cine nu crede aceste adevăruri relevante și dovedite, doarme somnul rațiunii care naște monștrii.Suntem un popor în curs de exterminare, pentru că ni s-a confiscat până și cele mai elementare drepturi…trăim subjugați ca să murim oprimați de un sistem diabolic și sclavagist care ne manipulează atât de eficient încât nu mai raționăm nici în parametrii logicii celei mai primitive, instinctul de apărare. –

 

 

Sursa:  Nationalisti.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *