De aia a divorțat Bombonica? | Cum a ”trecut” Dragnea Oceanul și a ajuns de râsul netului

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

 

dragnea-1024x575

loading...

În timp ce, la București, Liviu Dragnea face mișto la greu de fostul coleg Valeriu Zgonea alias Zorro suna mai bine lăcătușul mecanic, cu sau fără antilope Gnu și crocodili, peste ocean, canadienii și americanii fac, la rîndul lor, bășcălie pe seama aspectului liderului PSD.

Astfel, unul dintre cele mai populare siteuri ale lumii, aflat între primele 4000 ca număr de accesări, am numit theRichest.com, specializat în topuri inedite, se folosește de imaginea lui Dragnea pentru a ilustra un videoclip deloc măgulitor pentru el.

Pe 24 aprilie, siteul a difuzat un filmuleț conținînd topul celor mai sexy femei-politician din lume, un clasament în care România nu e prezentă, din păcate.
În schimb, Gabi Firea, Olguța Vasilescu ori Rovana Plumb sunt ”reprezentate” de Liviu Dragnea, a cărui imagine e folosită în introducerea filmului pentru a se sublinia ideea că, atunci cînd vine vorba de politicieni, prima imagine care ne vine în gînd e cea a unui personaj ”înțepat”, bătrîn și cu părul cărunt, ceea ce nu ar fi adevărat chiar în toate cazurile. Așa că urmează lista celor 10 ”excepții” sexy.

rosaria-1024x561

Mara Rosaria Carfagna, fost ministru în guvernul Berlusconi, una dintre frumusețile politicii prezentate în antiteză cu Liviu Dragnea

Nu e clar cum au ajuns canadienii de la theRichest.com la ideea folosirii lui Dragnea drept exemplu negativ de politician ”înțepat” și bătrinicios, cert e că filmul are peste două milioane de vizualizări numai pe youtube, în cele vreo două săptămîni scurse de la lansare.

 

sursa: inpolitics.ro

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Condamnată, Udrea spune TOT | Coldea l-a trimis pe Ghiță în arest la Cocoș să îi ceară să tacă. Un milion de euro, plimbaţi cu geanta, la SRI şi RTV

„Pe 2 februarie 2015 după ce eu am anunțat denunțul împotriva generalului Florian Coldea (n.red-

REDEVENTE IN BATAIE DE JOC Suntem ultima colonie a FMI-ului. Fara nici un acord cu FMI-UL guvernul mentine redeventele bacsis inca un an in loc sa le creasca. Noul sistem de redevențe va intra în vigoare DOAR de la 1 ianuarie 2017 DUPA ce FMI le va aproba.

  Nota Redactiei: Refuzand practic DE DOI ANI sa mareasca redeventele minuscule care sunt de

SUA au livrat, duminica noapte, 50 de tone de MUNITIE rebelilor atacati de RUSIA si ne mai intrebam de ce nu nu se mai termina razboiul cu ISIS

  Avioane militare cargo ale SUA au livrat, duminica noapte, 50 de tone de munitie

Doi deputați români se implică în cazul copiilor Cameliei Smicală: Noi, ca Stat Român, trebuie să le redăm românilor demnitatea, de a fi român, de a fi cetățean european. Mesajul „ciudat” primit din partea Finlandei

Zeci de persoane s-au adunat la Ambasada Finlandei la București, pentru a protesta față de

Închide