Dacian Cioloș, anunț CRUCIAL din SUA: ‘Americanii vor trimite armata la Marea Neagră’ | Sunteti pregatiti de razboi?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

nave armata razboi naval portavion

loading...

În contextul summitului NATO de la Varşovia, “am solicitat si am obţinut sprijinul SUA şi am obţinut promisiunea că vom fi susţinuţi pentru întărirea cooperării la Marea Neagră, cooperare militară la nivel naval”, a declarat, marţi, premierul Dacian Cioloş, după întrevederea cu vicepreşedintele american, Joseph Biden, la Casa Albă.”Am explicat demersurile pe care noi le-am făcut deja în colaborare cu Bulgaria şi Turcia şi am avut promisiunea sprijinului, în cadrul summitului, pentru ca această cooperare la Marea Neagră să fie susţinută de NATO”, a continuat şeful guvernului român.Întrevederea cu vicepreşedintele SUA a avut loc în Roosevelt Room, o sală din aripa de vest a Casei Albe, situată în imediata apropiere a Biroului Oval, şi a durat aproximativ o oră şi zece minute, deşi fusese anunţată iniţial în program de circa 30 de minute.Prim-ministrul a fost însoţit de ambasadorul României în SUA, George Maior, ministrul energiei, Victor Grigorescu, ministrul Agriculturii, Achim Irimescu, de şeful Cancelariei primului ministru, Dragoş Tudorache, consilierul pe politică externă al premierului, Călin Ungur, şi purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.Vicepreşedintele Joe Biden a fost însoţit la întâlnire, printre alţii, de ambasadorul Statelor Unite în România,Hans Klemm, asistentul secretarului de stat pentru afaceri europene şi euroasiatice, Victoria Nuland, consilierul pe securitate naţională al vicepreşedintelui SUA, Collin Kahl, adjunctul asistentului secretarului apărării pentru NATO şi Europa, James Townsend, precum şi doi asistenţi speciali ai preşedintelui Barack Obama.

Întâlnirea cu vicepreşedintele american a fost precedată de alte două întrevederi: cu secretarul agriculturii, Tom Vilsack, şi cu secretarul comerţului, Penny Pritzker.


După discuţia cu Joe Biden, Dacian Cioloş va fi prezent la o masă rotundă cu personalităţi din mediul de reflecţie organizată de Atlantic Council, scrie agerpres.ro.

De la ora locală 18.30, premierul participă la o recepţie la Ambasada României din SUA, la care sunt aşteptaţi peste 100 de membri ai comunităţii româneşti din zona Washington.


 

 

Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Dacian Cioloș, anunț CRUCIAL din SUA: ‘Americanii vor trimite armata la Marea Neagră’ | Sunteti pregatiti de razboi?

  1. De fapt, anuntul crucial din SUA este ca intarirea juramantului de vasalitate s-a produs in Roosevelt room, dupa o asteptare de exact 40 min.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole ? Esti mandru ca esti roman in tara lui Schweighofer ?

Esti mandru ca esti roman ? Esti mandru ca ai prins un blid de fasole

Prețul cerut de UDMR pentru susținerea moțiunii: Extinderea folosirii limbii maghiare , steagul secuiesc, 15 martie drept Ziua Maghiarilor din Romania, 15 martie = uciderea în masă a românilor din Transilvania. Ca să ştim ce se sărbătoreşte azi…| LIVIU DRAGNEA, CURVA UDMR CARE ÎȘI VINE ȚARA PENTRU NIȘTE O AMĂRÂTĂ DE SUSȚINERE LA MOȚIUNE |

Mihălţule! Mihălţule! Botez de sânge! Cu mult sânge de duşman te voi răsplăti! De şapte

Clauzele abuzive din împrumutul luat de România în 2009 de la FMI și Banca Mondială

Un document ce reprezintă un răspuns pe care fostul secretar de stat din Ministerul Finanțelor

Probele în baza cărora Curtea Supremă a condamnat-o pe Elena Udrea. Cazul „Gala Bute“ pe înţelesul tuturor

  Elena Udrea si Rudel Obreja FOTO Mediafax Elena Udrea, unul dintre cei mai puternici

Închide