Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” / VACCINAREA s-a făcut din motive „SINISTRE”

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Iata ce putem citi la Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” de pe aparatorul.md:

loading...

Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ”, iar vaccinarea a milioane de cetățeni germani care nu au bănuit nimic, s-a făcut din motive „SINISTRE”.


”Judecătorii de la Curtea Supremă Federală din Germania au confirmat că virusul rujeolei nu există, îndreptățind teoreticienii conspirației care au spus că nici un studiu nu a demonstrat vreodată existența virusului.

Conform hotărârii de către Curtea Supremă, vaccinarea anti-rujeolei ar fi putut să fi infectat milioane de cetățeni germani care nu bănuiesc nimic, din motive sinistre.


Anonhq.com raporteaza:

Primul Senat civil al BGH a confirmat hotărârea dată de către Înalta Curte Regională din Stuttgart (OLG) din 16 februarie 2016. Suma de 100.000 € pe care am oferit ca recompensă pentru dovada științifică a existenței presupusului virus al rujeolei, nu trebuie să fie plătită reclamantului. Reclamantul, de asemenea, a fost obligat să suporte toate costurile procedurale.

Cinci experți au fost implicați în acest caz și au prezentat rezultatele studiilor științifice. Toți cei cinci experţi, inclusiv Prof. Dr. Dr. Andreas Podbielski care a fost numit de OLG Stuttgart ca instanța precedentă, au constatat în mod constant că nici una dintre cele șase publicații care au fost parte în proces, nu conține dovada științifică a existenței presupusului virus al rujeolei.

Genetica falsifică teza existenței

În studiu au fost introduse rezultatele cercetării în așa-numitele amprente genetice ale presupusului virus rujeoleic. Două laboratoare recunoscute, inclusiv cel mai mare și lider din lume, Institutul Genetic, a ajuns la exact aceleași rezultate ca și rezultatele independente, și dovedesc că autorii celor șase publicații, în cazul virusului rujeolei au publicat informații greșite și, ca rezultat direct toate abordările virusologilor sunt încă greșite astăzi: Ei au interpretat greșit constituenți obișnuiți ai celulelor, ca parte a virusului rujeolei suspectat.

Din cauza acestei erori, în timpul procesului de decenii de construire a consensului, elementele constitutive ale celulelor normale au fost asamblate mental într-un model al unui virus al rujeolei. În ziua de azi, o structură reală care corespunde acestui model nu a fost găsită în nici un om și nici într-un animal. Cu rezultatele testelor genetice, toate teza existenței virusului rujeolei a fost infirmată științific.

Autorii celor șase publicații și toate celelalte persoane implicate, nu și-au dat seama de eroare, deoarece au încălcat datoria științifică fundamentală, care este necesitatea de a lucra „lege artis“, adică în conformitate cu normele definite la nivel internațional și cele mai bune practici ale științei. Ei nu a efectuat nici un control al experimentelor. Experimentele de control ar fi protejat pe autori și omenirea de această eroare importantă. Această eroare a devenit baza credinței în existența unor virusuri cauzatoare de boli. Expertul desemnat de instanța de judecată, Prof. Dr. Dr. Podbielski, răspunzând la întrebarea relevantă de instanță, ca pe pagina 7 a protocolului, a confirmat în mod explicit faptul că autorii nu au efectuat nici un control al experimentelor.

OLG Stuttgart , la 16 februarie 2016 a anulat hotărârea tribunalului primei instanțe, a respins acțiunea și face referire, printre altele, la mesajul central al Prof. Podbielski cu privire la cele șase publicații. Reclamantul a formulat recurs împotriva hotărârii pronunțate de OLG la Curtea Supremă. Ca motiv el a declarat, percepția subiectivă în fapt falsă a secvenței de proces la instanța din Stuttgart, privind afirmația că faptele lor despre rujeolă au reprezentat o amenințare pentru sănătatea publică. Poziția reclamantului a fost respinsă de Curtea Supremă în cuvinte simple. Astfel, Curtea Supremă a confirmat hotărârea de OLG Stuttgart de la 16 februarie 2016.

Concluzii

Cele șase publicații prezentate în proces sunt principalele publicații relevante pe tema „virusului rujeolei.“ Din moment ce în urma acestor șase nu orice alte publicații, care ar încerca prin metode științifice să dovedească existența virusului rujeolei, Curtea Supremă hotărăște în proces privind virusul rujeolei și rezultatele testelor genetice în consecință:

Orice declarații naționale și internaționale cu privire la presupusul virus al rujeolei, infecțiozitatea rujeolică, sau despre beneficiul și siguranța vaccinării împotriva rujeolei, nu au nici un caracter științific și au fost, astfel, lipsite de temei juridic.

La anchetele care au fost declanșate privind virusul rujeolei, șeful Institutului Național de Referință pentru pojar de la Institutul Robert Koch (RKI), Prof. Dr. Annette Mankertz, a recunoscut un fapt important. Această admitere poate explica rata crescută de handicap indusă de vaccinare, și anume cea a vaccinării împotriva rujeolei și de ce modul în care acest tip specific de vaccinare pare să declanșeze autismul.

Prof. Mankertz a recunoscut că „virusul rujeolei“ conține celule tipic componente naturale (ribozomii, fabricile de proteine ale celulei). Deoarece vaccinarea împotriva rujeolei conține întreg „virusul rujeolei, acest vaccin conține de fapt structurile proprii ale celulei. Acest lucru explică de ce vaccinarea împotriva rujeolei cauzează alergii frecvente și foarte severe și reacții autoimune decât alte tipuri de vaccinare. Expertul Prof. Podbielski a declarat instanță în mai multe rânduri că, prin afirmarea RKI, cu privire la ribozomii din virusul rujeolei, teza existenței virusului rujeolei a fost falsificată.

În studiul a fost, de asemenea, pus pe evidență faptul că cea mai înaltă autoritate științifică germană în domeniul bolilor infecțioase, a RKI, contrar atribuțiile sale legale conform § 4 Infectarea Legea privind protecția (IfSG), nu a reușit să creeze teste pentru presupusul virus al rujeolei și să le publice. RKI susține că a făcut studii interne privind virusul rujeolei, cu toate acestea refuză să predea sau să publice rezultatele.”

Sursa: saccsiv.wordpress.com

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

21 thoughts on “Curtea Supremă din Germania a dat verdictul: „VIRUSUL RUJEOLEI NU EXISTĂ” / VACCINAREA s-a făcut din motive „SINISTRE”

  1. “No, virifica orişice sait”.. pe care ti le servesc aici in bot, poate te convingi “bade tibi” ca sa nu te mai contrazici ca un diletant , oki ? De la bun inceput nu ti-am trimis dovezi in limba Germana , deoarece cu limba germana stai prost, ca daca ai fi stiut ,erai pe sursa !! Acum ai lista de controlat pana te saturi ! Daca tot nu ii dai crezare, atunci intri pe “saitul” Bundesgericht Stuttgard , cauti dosarul lui Stefan Lanka si vezi in pula mea decurgerea procesului, asta daca te duce mintea ! De cacanari d’astia ca tine , e plin netul, care judeca fara sa verifice stirea de la SURSA (in cazul asta fiind procesul lui Stefan Lanka, proces ce a derulat in Stuttgard), pun pariu ca habar n-aveai .. tu esti o victima colaterala al BBC-ului si CNN-ului (apropo de cacaturi : “Băi, când postaţi căcaturi pentru trepanaţi, puteţi să le verificaţi în prea-labil, dăcât să nu vă umpleţi dă hândel:http://www.bbc.com/news/world-europe-31864218 postat de Tiberiu”, intelegi bai bade tibi cum sta treaba cu cacaturile/stirile false ? …. “Analizeaza CORECT inainte de a arunuca cu cacat” si “sa arunce cel fara de pacat cu piatra” !

   https://de.wikipedia.org/wiki/Stefan_Lanka
   https://www.welt.de/gesundheit/article152309220/Impfgegner-gewinnt-100-000-Euro-Streit-um-Masern.html
   http://daserste.ndr.de/panorama/aktuell/Masern-Prozess-Ein-Baerendienst-fuer-die-Wissenschaft,masernprozess100.html
   http://info.kopp-verlag.de/hintergruende/enthuellungen/hans-u-p-tolzin/salomonisches-urteil-im-masernvirus-prozess.html
   http://www.impfkritik.de/pressespiegel/2017012301.html
   http://quer-denken.tv/der-bundesgerichtshof-hat-entschieden-wir-haben-den-masern-virus-prozess-endgueltig-gewonnen/
   http://wissenschafftplus.de/newsletter_read_online/25bc9dc751658d60/1d4f3af3b9d0813a
   http://liebeisstleben.com/2017/06/23/masern-impfung-bgh-­urteil-bestaetigt-masern-­viren-existieren-nicht/
   http://www.mimikama.at/allgemein/gibt-es-masern-viren/
   https://derhonigmannsagt.wordpress.com/2017/06/02/bgh-­urteil-bestaetigt-masern-­viren-existieren-nicht/
   https://www.deutsche-apotheker-zeitung.de/news/artikel/2017/01/20/bundesgerichtshof-haelt-sich-aus-masernstreit-heraus
   https://www.oliverjanich.de/gibt-es-einen-masernvirus-das-bgh-urteil-zu-dr-stefan-lanka
   https://brd-schwindel.org/gibt-es-einen-masernvirus-das-bgh-urteil-zu-dr-stefan-lanka/
   http://blog.gwup.net/2017/01/19/der-bgh-bestatigt-dass-es-kein-masern-virus-gibt-lankas-neues-lugengebaude/

   1. :)))))))))))))))))))))))))))
    Wiki:
    “wissenschaftlich unhaltbare”
    Weltde:
    „Zwar zweifeln die Richter nicht daran, dass es das Masernvirus gibt.”
    Restul sunt mizerii no-name.
    Deci Lanka emite supoziţii FĂRĂ nicio bază stiinţifică, iar judecătorul care l-o lăsat să nu plătească pariul a precizat cu subiect şi predicat că este incontestabil că virusul EXISTĂ şi omoară oameni!
    Punct!

    1. Tu ai vazut verdictul procesului sau esti tembel ? Presupun ca te lupti dupa ce ai realizat ca stirea nu era falsa si de cacat, acum incerci sa-il demontezi pe LANKA ca fiind nebun, dupa ce ai aflat si de asta tot de la mine , dar necitind verdictul final al procesului, pentru ca nu ai fost in stare sa-l cauti,…desigur , uiti sa argumentezi despre CHEIA acestui proces, caci nu LANKA era important in proces (bai cacanare), este vorba de declaratia facuta de institutul RKI de Robert Koch – Institutul Robert Koch (RKI), cea mai înaltă autoritate germană din domeniul Boli infecțioase, nu a reușit să efectueze teste pentru presupusul virus rujeolic și să le publice. RKI susține că a efectuat studii interne asupra virusului rujeolic, totuși, refuză să publice rezultatele. De procesul lui Lanka si de lanka nici vorba sa ma intereseze. Declartia institului ma interesa, proces de care ai aflat si tu ca oaia de la bbc. Intelegi bai Tibi, nu mai pune BOTUL la BBC si CNN si nu mai fi limitat mental si spalat pe creier ! Institutul refuza sa publice testele, asta ma interesa. De ce institutul RKI refuza ? pentru Lanka avea dreptate, pentru ca industrile pharma de vaccinuri le sar la astia in cap! Dar cum sa cauti tu adevarul pana la capat, te-ai limitat la BBC dupa la lanka, sa demonstrezi ca nu esti prost , sa iesi curat din povestea in care te-ai bagat ca musca-n curu calului. Dar te-am indrumat de la bun inceput sa citesti TOT verdictul procesului, orgoliu nu te lasa sa accepti ca nu ai dreptate in acest caz! Hai ca ti-am dat prea multa atentie .. bye
     http://learninggnm.com/SBS/documents/Lanka_Bardens_Trial_E.pdf

     1. ”Robert Koch (RKI), cea mai înaltă autoritate germană din domeniul Boli infecțioase, nu a reușit să efectueze teste pentru presupusul virus rujeolic și să le publice. RKI susține că a efectuat studii interne asupra virusului rujeolic, totuși, refuză să publice rezultatele.” se pare ca esti idiot

     2. Ti-am dat cateva link-uri nu una, vezi PDF-ul cu decursul procesului si CONCLUZIA FINALA !!!! problema ta este ca nu intelegi germana 🙂 la FINAL DE PROCES CONCLUZIA FINALA, adica Tibisor, ultima declartie :, o repet :

      ”Robert Koch (RKI), cea mai înaltă autoritate germană din domeniul Boli infecțioase, nu a reușit să efectueze teste pentru presupusul virus rujeolic și să le publice. RKI susține că a efectuat studii interne asupra virusului rujeolic, totuși, refuză să publice rezultatele.”::::

      – Iti recomend sa cauti despre acest institut RKI si sa vezi de ce nu a reușit să efectueze teste pentru presupusul virus rujeolic și să le publice. Asa ca bai TibiSOR; daca esti greu de cap si tot repeti ca un papagal ”judecătorul nu se îndoieşte de existenta virusul rujeolei dar nici nu o aproba , deoarece institutul RKI nu a declarat OFICIAL existenta VIRUSULUI. El nu se indoaieste, dar nu este un argument CLAR , cauza care la scapat pe LANKA de plata , ca nu se poate dovedi nici una nici alata din prespectiva partilor care se aflau in proces, dar din perspectica institului RKI care refuza sa depuna probele .. oare de ce ?Se dovedeste ca Lanka avea dreptate ? Cad vaccinurile antirujeola ? :)).. treaba este foarte clara Tibisor, atata timp cat acest institut nu poate sa declare oficial , ghinion, stirea nu este de Cacat .. ci comentariu tau de la bun inceput ramane de cacat ..:) http://learninggnm.com/SBS/documents/Lanka_Bardens_Trial_E.pdf

     3. Asta crezi tu, in mintea ta limitata Tibisor 😉 .. pana institutul RKI cea mai înaltă autoritate germană din domeniul Boli infecțioase, acreditat de stat nu publica rezultatele, pana atunci nu exista virusul OFICIAL; ..

     4. :))))))))))))))
      Nu eu, judecătorul care a dat decizia:
      „Zwar zweifeln die Richter nicht daran, dass es das Masernvirus gibt.”

     5. Da, in cazul unui pariu :)))))), si a probelor puse de cei doi din cauza , ci nu unor dovezi OFICIALE ..tibisor intelegi asta? :)))) .. Judecatorul nu a dat un verdict in baza probelor institului RKI ce refuzat sa expuna probele.. ai probeleme sa intelegi ?

     6. :))))))))))))))))))) Important nu este pariul între dobitoci, ci că a ţinut să precizeze că existenţa virusului este INCONTESTABILĂ!

     7. Tibisor draga , nu fi copil, nu exista dovezi incontestabile fara acest institut !! Judecatorul nu are ”Zweifel”, adica ”nu are dubii”, dar el nu poate sa depuna o declaratie cu dovezi INCONTESTABILE in privinta virusului fara acest institut oficial, adica si repet ”RKI cea mai înaltă autoritate germană din domeniul Boli infecțioase”, nu exista alta AUTORITATE si judecatorul nu este BIOCHIMIST sa declare ca sunt DOVEZI INCONTESTABILE fara acest institut , altfel daca avea (de ce nu le publica sa le vedem si noi), in cazul dovezilor incontestabile platea LANKA pariul !! Reciteste tibisor pana te saturi, cu voce tare , tot capitolul , hai treci la treaba 🙂 !! : The RKI claims that it made internal studies on the measles virus, however, refuses to hand over or publish the results.

      On January 16, 2017, the First Civil Senate of the German Federal Court of Justice (BGH) confirmed the ruling of the OLG Stuttgart. Critics of the judicial verdict argue that Dr. Lanka’s victory is solely based on how he had formulatedthe offer of reward, namely to pay the € 100,000 for the presentation of a single publication of evidence (which Dr. Bardens was unable to provide). This argument, however, distracts the attention from the essential points.

      According to the minutes of the court proceedings (page 7/ first paragraph), Andreas Podbielski, head of the Department of Medical Microbiology, Virology and Hygiene at the University Hospital in Rostock, who was one of the appointed experts at the trial, stated that even though the existence of the measles virus could be concluded from the summary of the six papers submitted by Dr. Bardens, none of the authors had conducted any controlled experiments in accordance with internationally defined rules and principles of good scientific practice (see also the method of “indirect evidence”). Professor Podbielski considers this lack of control experiments explicitly as a “methodological weakness” of these publications, which are after all the relevant studies on the subject (there are no other publications trying to attempt to prove the existence of the “measles virus”).

      Thus, at this point, a publication about the existence of the measles virus that stands the test of good science has yet to be delivered. Furthermore, at the trial it was noted that contrary to its legal remit as per § 4 Infection Protection Act (IfSG) the Robert Koch Institute (RKI), the highest German authority in the field of infectious diseases, has failed to perform tests for the alleged measles virus and to publish these.

      The RKI claims that it made internal studies on the measles virus, however, refuses to hand over or publish the results. Dr. Lanka: “With the Supreme Court judgment in the measles virus trial any national and international statements on the alleged measles virus, the infectivity of measles, and on the benefit and safety of vaccination against measles, are since then of no scientific character and have thus been deprived of their legal basis.”

     8. :)))))))))))))))))
      Categoric, dar ştii că atunci când jigneşti e CA CÂND scrii “Băi, eşti mai tare, nu te pot combate, aşa că te înjur!”?

    1. Citeste presa geramana si dupa revino , ti-am dat in engleza, nu mai fi diletant ! La germana presupun ca esti bata ! Iar cu BBC ma lasi ? Toate rahaturile le citesti de la CNN , BBC .. si alte Fake News, acestea le vezi autentice pentru tine ? Atat de limitat esti ? 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *