Cum se instaleaza Noua Ordine Mondiala in Europa prin “haos si ordine”| Imagini cu incidentele din noaptea de Revelion din Germania |Zeci de femei agresate sexual de o mie de refugiați Video

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather


Primarul și poliția din Koln se reunesc marți pentru a lua în discuție reacția autorităților la un recent val de agresiuni sexuale comise în ajunul Anului Nou în zona gării centrale și a celebrei catedrale din acest oraș german, incidente care au șocat și alarmat opinia publică și oficialitățile, relatează DPA, citat de Agerpres.

loading...

La întâlnire participă primarul Henriette Reker, care a ținut prima pagină a ziarelor în luna octombrie după ce a fost înjunghiată în timpul campaniei electorale din cauza poziției sale pro-refugiați, și reprezentanți ai polițiilor locală și federală.

Acestea au primit 60 de plângeri de agresiuni sexuale și una de viol, victimele afirmând că agresorii provin dintr-un grup de circa 1.000 de bărbați care își fac veacul lângă gara centrală din oraș și par a fi ‘de origine arabă sau nord-africană’, a declarat luni șeful poliției, Wolfgang Albers.

Victimele mai spun că atacatorii acționau în grupuri mici, care încercuiau o femeie pentru a o agresa sexual și tâlhări.

Poliția se așteaptă ca mai multe victime să se prezinte pentru a da declarații în zilele următoare.

Cinci bărbați au fost arestați vineri la locul faptei. Ancheta poliției continuă.

Înaintea întâlnirii de marți, un purtător de cuvânt al primăriei a declarat pentru DPA că municipalitatea nu va permite crearea unor ‘zone ale fărădelegii’. Primarul va prezenta un plan de asigurare a securității în timpul tradiționalului carnaval de la Koln din luna februarie, care atrage peste un milion de vizitatori în fiecare an, a mai precizat Gregor Timmer.

Poliția și oameni politici au atras atenția că grupări populiste de dreapta se pot folosi de aceste incidente pentru a alimenta temerile larg răspândite în Germania în legătură cu afluxul record de refugiați.

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Cum sa nu il sustina olandezii pe Iohannis ? Ciolos le-a dat 4 miliarde euro fara licitatie ! Documente !

GUVERNUL TEHNOCRAT, abuz cu banii publici sau reeditare cazului „Afacerea Škoda” din anii 1930 GUVERNUL

SPUNE NU ARMATEI UE. Uniunea Merkelisto-Junckeristă vrea să îşi facă armată proprie şi să ne bage cu forța în ea DIZOLVÂNDU-NE ARMATA NAȚIONALĂ. Juncker: SUA si-au schimbat fundamental politica externa, Europa trebuie sa investeasca in apararea sa

FOTO: DONALD TRUMP cu cei doi progresişti federalişti, Juncker şi Tusk, care cu Merkel împreună,

ROMANIA A PIERDUT IN ANII DE CAPITALISM SALBATIC MAI MULT DECAT IN TIMPUL CELOR 2 RAZBOAIE MONDIALE! (VIDEO)

Industria, agricultura, infrastructura si unele ramuri strategice ale economiei si industriei romanesti au fost distruse

Pseudodisidenţa anticeauşistă şi deliciile postcomunismului

  Când, pe 30 decembrie 1989, Gabriel Liiceanu lansa fulminantul „Apel către lichele” – pe

Închide