Cum poţi lua în stăpânire o ţară și ce faci cu poporul care o locuieşte ?

Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum poţi lua în stăpânire o ţară și ce faci cu poporul care o locuieşte ?

      Textul următor circulă pe internet: „…Scriitorul sârb Milorad Pavič în romanul lexicon «Dicţionarul khazar», avertizează asupra celei...

loading...

 


Textul următor circulă pe internet:

„…Scriitorul sârb Milorad Pavič în romanul lexicon «Dicţionarul khazar», avertizează asupra celei mai teribile arme de distrugere a unui popor.
Este vorba de cea mai primejdioasă realitate cu care s-ar putea confrunta un popor înainte să dispară din istorie: alterarea valorilor!
Prin alterarea valorilor, un popor poate deveni altceva în decursul timpului sau poate deveni foarte vulnerabil în perspectiva unei eventuale colonizări culturale din exterior. Valorile sunt forţele care modelează întreaga societate şi dau consistenţă rezistenţei în faţa presiunilor de schimbare venite din exterior.


Când valorile din interior dispar prin marginalizare continuă, în vidul creat, pot fi aduse noi valori culturale, diferite etnic, dar şi confesional.

România se va destrăma tocmai din această cauză: alterarea deliberată a valorilor.
Iar această destrămare are ca punct de plecare exact profeţia lui Milorad Pavič: „Se ştie că, atunci când e să dispară un popor, întâi dispare înalta societate şi odată cu ea şi literature”.


 

Iată care sunt realităţile care vor determina destrămarea ţării noastre:
1. (…) În ultimul timp românii sunt goniţi din propria lor ţară prin politici care descurajează instituţia familială, concomitent cu scăderea ratei natalităţii şi implicit scăderea ratei demografice;
2. Crearea la nivel naţional a unei stări de sănătate precare a populaţiei prin otrăvirea hranei din comerţ cu substanţe nocive corpului uman şi slăbirea până la declin a sistemului de sănătate publică, creşterea ratei mortalităţii;
3. Îndobitocirea populaţiei, prin slăbirea sistemului naţional de educaţie, trecerea în umbră a valorilor umane şi mediatizarea unor nonvalori umane ca modele de viaţă pentru toate segmentele de vârstă;
3. Distrugerea coeziunii între cetăţeni prin cultivarea dispreţului faţă de ceea ce înseamnă românesc;
4. Disoluţia instituţională a statului prin reforme care au bulversat şi distrug în continuare esenţa a ceea ce înseamnă protecţia unei naţiuni: sistem judiciar, medicină, educaţie, administrare teritorială, artă etc.; ultimele bastioane a ceea ce însemna siguranţă naţională şi patriotism (internele şi apărarea) au fost distruse prin aceleaşi politici de proastă finanţare a instituţiilor şi subsalarizarea personalului acestor instituţii, fapt ce a cauzat plecarea personalului competent şi angajarea unor persoane nepregătite în domeniu, incompetente şi predispuse la corupţie – rezultatul s-a văzut!

 

Alterarea culturală este determinată pe trei căi:
a) Slăbirea şi aservirea economică, banul determinând chiar schimbarea etniei, care în schimbul stipendiilor se transformau în supuşi fideli ai patronului. Apoi avem precedentul Greciei, de stat falimentat şi apoi vândut la bucată.
b) Crearea stării de confuzie a etniei românilor, cu altă etnie şi aici vezi asocierea dintre „rrom” şi „roman”; mediatizarea spectacolelor subculturale a programelor de divertisment cu nuanţe de mahala de etnie rromă (miss piranda, nunţi şi petreceri cu interlopi), includem aici şi muzica ca factor cultural formator (manelele).
c) Diminuarea patriotismului care se manifestă prin promovarea obedienţilor politici ca mari valori pe când românii care au ceva de spus în profesia lor sunt marginalizaţi. Totul se aseamănă cu un genocid cultural foarte dibaci făcut.
Alterarea valorilor este primejdioasă cu atât mai mult cu cât se face cu mâna noastră. Cu sprijinul elitelor trădătoare, care pentru un zece arginţi vând tot.

Dar cea mai devastatoare metodă de distrugere,a fost şi este cea economică, pusă în practică prin legile aberante, antinaţionale, de privatizare şi de restituire a proprietăţilor, legi care au condus la înstrăinarea bunurilor proprietate publică, a rezervelor naturale, minerale, contar prevederilor Constituţiei României, care prevede faptul că bunurile de proprietate publică sunt inalienabile, adică nu se pot înstrăina”.

 

Sursa:http://www.justitiarul.ro/cum-poti-lua-in-stapanire-o-tara-si-ce-faci-cu-poporul-care-o-locuieste/

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

1 thought on “Cum poţi lua în stăpânire o ţară și ce faci cu poporul care o locuieşte ?

 1. Prea des politicienii si jurnalistii folosesc cuvantul DEMOCRATIE, fara sa inteleaga ca o democratie adevarata nu este posibila in “lumea” care are la “temelia” ei actualele juraminte-ritual, si in care Lacomia, Minciuna, Hotia, Tradarea, Iresponsabilitatea, Nesimtirea, etc., reprezinta ..REGULA!

  O democratie adevarata va fi posibila doar in “lumea” care va avea la “temelia” ei Juramantul implicativ (J.i.), conform celor prezentate in materialul, “O ALEGERE IMPERATIVA, si VITAL-NECESARA, pentru LUMEA Mileniului III”, material ce poate fi citit pe pagina mea de Facebook

  Doar intr-o asemenea “lume” viciile amintite mai sus, pot exista cel mult ca ..EXCEPTII !

  De aceea solicit romanilor inteligenti si de buna credinta sa aleaga “lumea” pe care ei o considera mai buna pentru Romania, solicitare pe care am adresat-o si primilor patru decidenti din Romania, astfel:

  IOHANNIS, cu Nr.20.304/23-12-2014; Ponta, cu Nr.2.135/29-12-2014;
  Alina Gorghiu, cu Nr.531/05-01-2015, si V. Blaga, cu Nr.1/05-01-2014.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Citește mai multe:
Liderii mondiali au decis: Următorul pas în Inteligența Artificială este AUGUMENTAREA OAMENILOR

Crezi că augmentarea umană va dura încă decenii? Mai gândeste-te. În această săptămână, liderii guvernamentali s-au

Drama medicului român Camelia Smicală, căreia Barnevernet-ul finlandez i-a luat copiii: Am salvat mii de vieți, dar nu mi-am putut SALVA copiii

FOTO: Facebook/Camelia Smicală Drama Cameliei Smicală, medicul din Neamț, care a plecat acum câțiva ani

Obama, „UMILIT INTENȚIONAT” de chinezi, la sosirea la Summit-ul G20. Scene INCREDIBILE pe aeroportul din Hangzhou | VIDEO

  Obama, obligat să iasă prin „burta„ Air Force One Președintelui Statelor Unite nu i

Ovidiu Tender, omul prospectiunilor , cel care arunca sute de sate in aer , cere daune de 10 milioane USD, lunar, de la Statul Roman, Parlament si Guvern, pentru ca sta in inchisoare pentru abuz in serviciu, desi infractiunea sa a fost fost dezincriminata prin Decizia CCR 405/2016, care a statuat ca abuzul nu exista decat daca se incalca o lege. Ministrul Justitiei a intervenit in proces recunoscand ca sanctiunea unui text de lege declarat neconstitutional “consta in incetarea efectelor juridice” (Documente)

Proces cu o miza extraordinara la Tribunalul Bucuresti. Omul de afaceri Ovidiu Tender (foto) a

Închide