Cum Dumnezeu poți scrie aşa ceva într-un un pliant dintr-un atlas. Desi atlasul nu este obligatoriu in scoli, se adreseaza totuși copiilor, de orice vârstă, ai căror părinți îl pot cumpara din librarii fără a bănui ce conține.

Politica
Distribuie!

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Cum Dumnezeu poți scrie aşa ceva într-un un pliant dintr-un atlas. Desi atlasul nu este obligatoriu in scoli, se adreseaza totuși copiilor, de orice vârstă, ai căror părinți îl pot cumpara din librarii fără a bănui ce conține.

loading...
 E revoltator ce scrie in manualul de clasa a patra! Dacă ați fi cadru didactic cum ați putea explica elevilor așa ceva?
Incredibil ce pot invata elevii de clasa a IV-a la scoala! Sistemul de invatamant se pare ca a depasit orice limita, pentru ca sunt prezentate pasaje in carti, unde le sunt explicate in detaliu ce se intampla in timpul actului sexual, scrie cancan.ro.

Elevii care au varsta de 10-11 ani invata la scoala ce presupune momentul cand o femeie si un barbat ajung sa faca dragoste.

Chiar daca au o varsta destul de frageda, acestia vor afla mult mai repede ce presupune acest lucru.

Iată mai jos un exemplu care te faci sa te crucești.

manual

 


Sursa:

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather
Distribuie!

2 thoughts on “Cum Dumnezeu poți scrie aşa ceva într-un un pliant dintr-un atlas. Desi atlasul nu este obligatoriu in scoli, se adreseaza totuși copiilor, de orice vârstă, ai căror părinți îl pot cumpara din librarii fără a bănui ce conține.

  1. Textul complet trebuia sa cuprinda si cum se face dragoste intre doi barbati si cum se unesc spermatozoizii lor ( unde ? )???Mai exista dragoste si intre un om si un animal . Cum se face si ce rezulta ??Rugam ( cretinii ) autorii manualului sa faca completarile necesare pentru corecta informare a copiilor de 10 ani !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *